Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Kutyuleee 06-04-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 100933)
ezt ugye nem kérdezted komolyan? :)

Miért??? hát anarch is hemzseg a jksztől:p sőt más csoportokból is oda rakják őket:D:D:D

hogy ne csak off legyek...
szerintem nincs itt olyan ember aki úgy gondolná hogy ez anarchba is kellene. ugyanis ott a jksz egy megengedett dolog...

Arwyl szelleme 06-04-2007 23:06

laziga: én már csak 1 dolgot szeretnék megtudni! Melyk is a te orid?

Penya 06-04-2007 23:25

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 100600)
Arra: ők csak védik a nagy orijukat.

És te mit csinálsz ha szabad tudni? Át akarod írni a játékot csak mert lusta vagy? Ez se szép dolog ám. Neked is megvan a lehetőséged, ha másnak elnézik neked is elfogják. Kicsit sokat kell fedezni meg dolgozni. Elhiszem h könyebb szabályokon agyalni amivel lekényszerítitek őket.

Még annyit h fociban mi is a tizi, meg a gól? Az amit a bíró befúj, namármost, mi a csalás? Az amit a bíró (Ati) befúj (anarch).

Arrakis 06-05-2007 02:48

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 100948)
És te mit csinálsz ha szabad tudni? Át akarod írni a játékot csak mert lusta vagy? Ez se szép dolog ám. Neked is megvan a lehetőséged, ha másnak elnézik neked is elfogják. Kicsit sokat kell fedezni meg dolgozni. Elhiszem h könyebb szabályokon agyalni amivel lekényszerítitek őket.

Még annyit h fociban mi is a tizi, meg a gól? Az amit a bíró befúj, namármost, mi a csalás? Az amit a bíró (Ati) befúj (anarch).

Eleve kevésbé tudom becsülni a magukat, orijukat nem válaló embereket, még kevésbé az olyanokat, akik (már bocsánat, itt egy csúnya szó jött volna) az egészre, el sem olvassák a témát, a hozzászólásokat, csak írnak vmit.
A feltett kérdésedre kb 20 ezt megelőző hozzászólás választ adott már, ha legközelebb vennéd a fáradtságot elolvasni őket...

*pirospont*

Arrakis 06-05-2007 03:04

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 100932)
"Régi 2007-01-09, 05:40
laziga laziga be van lépve
Member

Belépés dátuma: 2006-02-07
Üzenet: 271
laziga
Alapértelmezett
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész.
Üzenet módosítása/törlése Válasz idézettel Multi-Quote This Message Gyors válasz az üzenere"

ekkor már azon küzdöttem hogy én is feljussak végig lehet olvasni azt a témát mert lényegébe ez fölös téma hisz már az is azért indult hogy a top ne legyen olyan sok munkába. Jé hogy azóta kicserélődött a top? Hétvégén ha lesz időm elő keresem de itt is külső fórumon valaki leírta hogy hogy is lehet oda felmenni és mikre kell figyelni és ha ezzel tisztába vannak a topra indulok akkor nem kell hozzá jksz se. És lassan 2 hónapja topposnak becézhetem magam :D

Melessleg ezt anarchba is beszeretnétek vezetni?
Mert ugye itt se kell hozzá jksz tehát itt is fölös , de ott?

Bár hangsúlyozom azzal egyet értek hogy olyan ne legyen hogy valaki ismik hátán föld leadásokkal jusson fel 2 hét alatt. Munkával igen, persze nem tilos.

Gondolom erre a kérdésre is lesz egy féloldalnyi tündérmese, de azért felteszem. :)
Az a gondolat, hogy "megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba" az előtt, vagy az után fogalmazódott meg Benned, hogy felmentél? :D
Amúgy Te sem akarod megérteni, hogy "ismik hátán föld leadásokkal jusson fel 2 hét alatt" orikat leszedni csak ugyanolyan módszerrel lehet, különben az életben nem éred utol, mert olyan messze van, hogy ráfokozni sem tudsz. Ezt vagy tisztán látod, és elfogadod, vagy másold ide az U topot, s megpróbálom elmagyarázni Neked ismételten, hogy miről van szó.

Mellesleg hogy fedezel egy olyan csopiban, amelyikben bármikor eltűnik a nyers, és az egység, kivi lennék hogy oldod meg, mert erre még javaslatod nem volt.
És olyan marhaságot, hogy a top tárt karokkal vár, meg bevár, hogy együtt mehessetek följebb... noooo comment :D
De a deus exmachinákkal tarkított litániák helyett az is tökéletes, ha leírod Te hogy szednéd le a saját orid, egy pontlistával példázva. Kit ütnél be; hogy fedeznél, stb. nagyon érdekelne... :)

Szecsa 06-05-2007 07:29

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 100943)
laziga: én már csak 1 dolgot szeretnék megtudni! Melyk is a te orid?

Ez a dolog engem is erdekelne.

Alba 06-05-2007 08:29

Laczika hozzád képest Andersen egy kismiska.Itt probalod megmagyaraozni hogy jutottál oda fel. Magad se gondolod hogy ezt elhiszi barki is. Ja de bocsi mivel 5 ös csopi a frissen regeltek lehet hogy hisznek neked.
Ahhoz hogy ez menejen minimum 5 orszag kell es egymast ekll utni meghozza nem is mind1 hogy hogyan.
Az hogy irod hogy aki fent azzal megbeszeltetek hoyg egymassal haladjatok szép mese csak tudod a fedezés megakad ha nincs mellette ütés. De akkor ki ütöttetek?
Tegyük fel 1000 hekiig el is hiszem hogy jöttek fel újak, de után ne mondd hoyg a sok 5 ös csopis ott tolong 1200 hekin es arra var hoyg fedezgethessetek :)

laziga 06-05-2007 08:53

Most vagy direkt játszátok a hülyét vagy nem tudom, mit akartok!
Öszintén tudjátok hogy kell fel menni jkszel?
Mindanyian? (ha nem olvassátok végig a külső fórumot az egyik témába ott a leirása)
Egyedül soha sehova nem mész fel bekell várni orikat akik szeretnének felmenni mert a legtöbb ori csak száguld körbe körbe minta bolond óra. És jé mint ahogy ti is tudjátok mit hogy kell csinálni beszéd nélkül is müködik hogy az alsó bever vissza bont, a többi fedez. Megint aki legalul lesz göbözget talál orit akinek nyima a védelem beveri vissza bont fedez a többi. Jé megy szöveg nélkül jé pontosan tudjátok ti is.
Akkor hol itt a jksz ?

Igen vannak olyan orik akiket kőkeményen vissza verődnk mert csak útban vannak na ezek az orik nem tudják hogy mit hogy is kellene csinálni és mivel nem érdekem hogy elmondjam mert az mindjárt jksz-lenne igy simán megy lefele.

Alba 06-05-2007 08:58

Jé igen és a jksz az nem megengedett.Annyit irkaslz itt jksz rol hogy megorrolnak rad.

laziga 06-05-2007 09:06

**************** (#******) - 2007-21:55:05

Szia
Ne tamadjal meg! Legyunk bekeben
Termelek meg vagy 10k kort itten.
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) -->

Jé ott van ő is ott levertem vagy bárki más nem. Azt se tudom ki fia-borja.
Na vele nem is lehet tovább haladni. Ha vele lehetne akkor kb ilyen üzenet lenne.

***** (#*****) - 2007

Szeva!
Szép magasan vagyunk de én mennék tovább.
KB 2honap mulva tudok forogni az oriaimmal csak addig, aztán lépek.
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) -->

na ilyenkor mondom hogy hajrá és semmit az égadta egy világon nem kell meg beszélni. Nem kell jkszezni meg semmit.

Várom e hogy jöjjön vagy 2-3 ori a topba hogy a fenébe ne szerinted 3 ori hogy csinálja meg valaha is 10k földes állom határt? Szerintem ez válasz hogy ha tudsz játszani akkor igen is várnak a top-ba ha nem vagy más szándékkal érkezel és le akarsz ütni valakit akkor persze hogy nem hagyja senki saját magát. Sőt nekem se teszene mert én is felfele akarok még haladni és amortizálod az igy is kevés embert aki hajlandó ilyen fáradt sportra időt munkát nem kevés vipet áldozni. Ugy hogy biztos lehetsz hogy saját érdekből ha csak egy valakit is leverni akarsz nem csatlakozni a fél hanem az egész top téged fog ütni.

All times are GMT +1. The time now is 04:55.