Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Bea Baba 02-21-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 75066)
Aktuális dilemmámmal fordulok a nagyközönség elé:)

1 honapja lehuztunk szövivel vkit 500.000.000-val kb.
Morogtak, de nem lett háború (megtárgyaltuk /alattuk voltunk kedvező pozicióban). kb rá egy hétre a tolis elkezdett szórakozni... megtárgyaltuk(aszonták jó nem lesz háború mert nem áll érdekükben, mi se akartunk akciózni...minek a felesleges veszteség...)
felmásztunk szövivel 6-7 körrel a problémás alanyok fölé.
Azóta 2-3 naponta rengetés. nem sok csak pár. (elmegy, biztos nem ők voltak ...:confused:
De!
Említett toli bebukott nálam, + kaptam pár tűzgolyót tegnap, meg kis rengést is. Erre lenyomtam a varijukról kb 6-800 varit tolikkal. (ez ma éjfél és reggel történt). azóta állandóan rengetnek. Mi a teendőm szerintetek?
(4-es szinten folynak az események...)

Nme vagyok a jelentgetés hive..., de ez kicsit bosszantó a szitu. Egy gnom hadis keveset tehet asszem a 6 körröl való rengetések ellen...max annyi tudok tenni hogy feljebbmászok...
Persze ez benne van a játékban. Csak ez a fajta hozzállás az ellentől. hm...
nem igazán tetszik.
Én vagyok túlzottan kényes?:confused:

(amugy az okozott károk helyreállítása nem okoz gondot...még sokáig elleszek így ha kell...de kíváncsi vagyon a véleményetekre.

ennek mi köze a törlésig ütéshez:confused: :confused:

Gazsy 02-21-2007 15:31

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 75067)
ennek mi köze a törlésig ütéshez:confused: :confused:

az állásfoglálás vonatkozik elvileg a varikkal való értelmetlen akciókra is nemde?

Valezius 02-21-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 75068)
az állásfoglálás vonatkozik elvileg a varikkal való értelmetlen akciókra is nemde?

Mindenképpen.

Hát én ebben nem látok kivetni valót, ha háborúzni akarnak 6körrel lejjebbről, akkor jogukban áll. Másrészt én nem hittem volna el, hogy 500milla elvesztését csak úgy szó nélkül fogják hagyni. Esetleg MNT-vel kellett volna foganatosítani a megállapodást.

Gazsy 02-21-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 75069)
Mindenképpen.

Hát én ebben nem látok kivetni valót, ha háborúzni akarnak 6körrel lejjebbről, akkor jogukban áll. Másrészt én nem hittem volna el, hogy 500milla elvesztését csak úgy szó nélkül fogják hagyni. Esetleg MNT-vel kellett volna foganatosítani a megállapodást.

Értem.:(
Akkor marad az értelmetlen adok kapok... szép!
Éljen az értelem!
Köszönüm afelvilágosítást.

Meteo 02-21-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 75071)
Értem.:(
Akkor marad az értelmetlen adok kapok... szép!
Éljen az értelem!
Köszönüm afelvilágosítást.

Különben nekem is vannak kis fenntartásaim az anarchba rakással. Mert szerintem elég szubjektív dolog az, hogy kinek mi az érdeke. Pölö, ha én azért gyengítek mást, hogy ő jobb célpont legyen másnak, mint én, akkor ez annak a számára, akit piszkálok lehet, hogy értelmetlen, de számomra igenis van értelme. Vagy éppen azt akarom, hogy ki kelljen mennie a piacra, stb, stb.

Szóval hogy mi az értelmetlen, meg mi nem az, azért elég kényes téma.

Kutyuleee 02-21-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Meteo (Post 75082)
Különben nekem is vannak kis fenntartásaim az anarchba rakással. Mert szerintem elég szubjektív dolog az, hogy kinek mi az érdeke. Pölö, ha én azért gyengítek mást, hogy ő jobb célpont legyen másnak, mint én, akkor ez annak a számára, akit piszkálok lehet, hogy értelmetlen, de számomra igenis van értelme. Vagy éppen azt akarom, hogy ki kelljen mennie a piacra, stb, stb.

Szóval hogy mi az értelmetlen, meg mi nem az, azért elég kényes téma.

attól hogy bejelent még nem raknak anarchba mint Ati is elmondta ez eddig is így volt csak fellett frissitve. eddig kb 10embert raktak anarchba a hóditó fennállása óta emiatt... úgyhogy ne parázzatok. ez amit te mondasz nem értelmetlen ütés. egy azért általában ha már kezd sok lenni nekik irnak egy zöldet, hogy már milyen rossz nekik, és ezután szoktak jelentgetni. 2 azért ne feledd el hogy a háború az háború és ott mindent lehet. inkább azokra vonatkozik ez, akikbe 5.szinten beleköt egy kezdő és tényleg addig ütig amig nem töröl. én se lettem még átrakva anarchba pedig már lassan 2hete járok napi 1-2sereggel 2-3orihoz morált fenttartani meg kajáért, mert elég nekik mennem a barack 20%ával

Synkel 02-21-2007 16:46

Cece, ez ugyan nem hivatalos vélemény, de szívem szerint való ember vagy ha a lelkét is kitaposod:) Aki egy tekiírót fel akar törni, az nyilván számol a kockázattal is. Nem kevésbé fontos szempont szerintem, hogy én is az arányos bosszú híve vagyok. A bosszú legyen arányosan lényegesen nagyobb mint az elszenvedett kár, különben mi tartja vissza a delikvenst az újbóli próbálkozástól?

Kutyuleee 02-21-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 75085)
Cece, ez ugyan nem hivatalos vélemény, de szívem szerint való ember vagy ha a lelkét is kitaposod:) Aki egy tekiírót fel akar törni, az nyilván számol a kockázattal is. Nem kevésbé fontos szempont szerintem, hogy én is az arányos bosszú híve vagyok. A bosszú legyen arányosan lényegesen nagyobb mint az elszenvedett kár, különben mi tartja vissza a delikvenst az újbóli próbálkozástól?

és ez elfogadható mentalitás:D én is Ludas matyi követejője vagyok:D sőt ha megdobnak kővel 3x dobom fejbe a tagot, de nem kenyérrel:D

mondom nem úgyanaz feljebbi szinteken szétütni vkit aki tud jáccani és csak pimaszkodott veled, mint hogy szétütni egy kezdőt, aki mondjuk 1kijjal elkezdett lopkodni egy 6kpacis orkot,mfként, mert elöbbi úgyse hagyja ott a játékot és még visszakapod tőle úgyis... max majd 2hónapba telik hogy ki pipáljon a halállistáján. viszont a 2. esetben meg sirási kezd állni a szája és úgygondolja,hogy semmi értelme nincs jáccani mert úgyis szétverik és töröl a francba,mert nem tudja hogy hogyan védheti meg magát.

jah és még vmi, cece én is ezt tenném, és ezt
úgy hivják revans:D arra figyelj hogy azért ha már nagyon 0-on van az orija akkor ne addig üsd hogy 0hekije legyen:D

Kisbér 02-21-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 75086)
és ez elfogadható mentalitás:D én is Ludas matyi követejője vagyok:D sőt ha megdobnak kővel 3x dobom fejbe a tagot, de nem kenyérrel:D

mondom nem úgyanaz feljebbi szinteken szétütni vkit aki tud jáccani és csak pimaszkodott veled, mint hogy szétütni egy kezdőt, aki mondjuk 1kijjal elkezdett lopkodni egy 6kpacis orkot,mfként, mert elöbbi úgyse hagyja ott a játékot és még visszakapod tőle úgyis... max majd 2hónapba telik hogy ki pipáljon a halállistáján. viszont a 2. esetben meg sirási kezd állni a szája és úgygondolja,hogy semmi értelme nincs jáccani mert úgyis szétverik és töröl a francba,mert nem tudja hogy hogyan védheti meg magát.

jah és még vmi, cece én is ezt tenném, és ezt
úgy hivják revans:D arra figyelj hogy azért ha már nagyon 0-on van az orija akkor ne addig üsd hogy 0hekije legyen:D

Vannak sajnos olyanok, akik 10 íjászos orikat ütnek be 7x egy körben.. Pusztán hobby-ból :D
Egy ilyen országot elkaptam.
A krónikájából az látszik, hogy az utóbbi időben 4 országot ütött így, mindegyikhez puszítani, mészárolni, fosztani ment 7x egy körben. Egyik országnak sem volt több védelme, mint amit mondjuk 200 elit ad. (sajna tele voltak támadókkal, meg védőkkel, tehát tisztán látszott, hogy full kezdők...!)
Üzenetben ezt írta, miután megloptam tekercsre:

"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "

Szóval kicsit bedühödtem, és megcincáltam, tegnap törölte magát. :D Újraregelt a gyerek.

A tervem, hogy amint kijön a védelem alól, 2 körrel később kap tőlem 5 pusztítást.. Csak hogy tudja milyen szívélyesen várják a védelem lejárta után a hozzá hasonló ... (khm-khm... ide jelzőt akartam írni :D) országok az újakat.

Kérdés, hogy ezért kaphatok-e anarcht....?

És ha 4 körrel később megint bemegyek hozzá 5x?
És ha utána 4 körrel később megint bemegyek 5x? :D

Kutyuleee 02-21-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75092)
Vannak sajnos olyanok, akik 10 íjászos orikat ütnek be 7x egy körben.. Pusztán hobby-ból :D
Egy ilyen országot elkaptam.
A krónikájából az látszik, hogy az utóbbi időben 4 országot ütött így, mindegyikhez puszítani, mészárolni, fosztani ment 7x egy körben. Egyik országnak sem volt több védelme, mint amit mondjuk 200 elit ad. (sajna tele voltak támadókkal, meg védőkkel, tehát tisztán látszott, hogy full kezdők...!)
Üzenetben ezt írta, miután megloptam tekercsre:

"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "

Szóval kicsit bedühödtem, és megcincáltam, tegnap törölte magát. :D Újraregelt a gyerek.

A tervem, hogy amint kijön a védelem alól, 2 körrel később kap tőlem 5 pusztítást.. Csak hogy tudja milyen szívélyesen várják a védelem lejárta után a hozzá hasonló ... (khm-khm... ide jelzőt akartam írni :D) országok az újakat.

Kérdés, hogy ezért kaphatok-e anarcht....?

És ha 4 körrel később megint bemegyek hozzá 5x?
És ha utána 4 körrel később megint bemegyek 5x? :D

hmm sztem előfordulhat azért hogy egy idő után azt kapsz, de gratulálok hozzá, ha jól emlékszem angolban számoltál már be erről:D
és remélem sok ilyet kapunk még el:D

mert tényleg más hogy a gyengébbhez jár az ember fosztogatni, morált növelni. de pusztitani ok nélkül folyamatosan az már más kategoria... és sztem ha megírod Atinak hogy miért is teszed, lehet tovább türi hogy ütöd, mint amúgy tenné:D

All times are GMT +1. The time now is 17:57.