Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 75086)
és ez elfogadható mentalitás:D én is Ludas matyi követejője vagyok:D sőt ha megdobnak kővel 3x dobom fejbe a tagot, de nem kenyérrel:D
mondom nem úgyanaz feljebbi szinteken szétütni vkit aki tud jáccani és csak pimaszkodott veled, mint hogy szétütni egy kezdőt, aki mondjuk 1kijjal elkezdett lopkodni egy 6kpacis orkot,mfként, mert elöbbi úgyse hagyja ott a játékot és még visszakapod tőle úgyis... max majd 2hónapba telik hogy ki pipáljon a halállistáján. viszont a 2. esetben meg sirási kezd állni a szája és úgygondolja,hogy semmi értelme nincs jáccani mert úgyis szétverik és töröl a francba,mert nem tudja hogy hogyan védheti meg magát.
jah és még vmi, cece én is ezt tenném, és ezt
úgy hivják revans:D arra figyelj hogy azért ha már nagyon 0-on van az orija akkor ne addig üsd hogy 0hekije legyen:D
|
Vannak sajnos olyanok, akik 10 íjászos orikat ütnek be 7x egy körben.. Pusztán hobby-ból :D
Egy ilyen országot elkaptam.
A krónikájából az látszik, hogy az utóbbi időben 4 országot ütött így, mindegyikhez puszítani, mészárolni, fosztani ment 7x egy körben. Egyik országnak sem volt több védelme, mint amit mondjuk 200 elit ad. (sajna tele voltak támadókkal, meg védőkkel, tehát tisztán látszott, hogy full kezdők...!)
Üzenetben ezt írta, miután megloptam tekercsre:
"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "
Szóval kicsit bedühödtem, és megcincáltam, tegnap törölte magát. :D Újraregelt a gyerek.
A tervem, hogy amint kijön a védelem alól, 2 körrel később kap tőlem 5 pusztítást.. Csak hogy tudja milyen szívélyesen várják a védelem lejárta után a hozzá hasonló ... (khm-khm... ide jelzőt akartam írni :D) országok az újakat.
Kérdés, hogy ezért kaphatok-e anarcht....?
És ha 4 körrel később megint bemegyek hozzá 5x?
És ha utána 4 körrel később megint bemegyek 5x? :D
|