![]() |
Kurt Vonnegut: A hamvaskék sárkány
|
Rejtő Jenő - A három testőr Afrikában
|
Quote:
Egy idezet :) "Ketves Fijjugg? Tsagg kétt. Holnappja, hoty idd vagok. Orranband. A sog bénccel. De mmár ki. Lyoszanottam. Merdd. Elleintte kiccsit iddam. Musszáj folt. Neggem. Ma nem dechettek sem. Mit. Vas sárnap De holnap. 7-főn kezdem kutattni. Aszt. Gh!!!t. Mosd már. Uttána nészeg. Hodj mit lehhedd avval a Hopp kincsel tenni. Ámpár. Mi vollna. Ha! Lezolgállnná assz. Idejjét? Ráf ér Kiválló Tisztellleddel: Marradddam." |
Quote:
|
Quote:
|
Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi (férfi szakítós regény) :)
és egy idézet belőle: A lányok persze homályosabban fogalmaztak. "Azt még nem akarom", magyarázta Penny türelmesen és talán kicsit szomorúan (mert azt a jelek szerint már megértette, hogy egy napon - de nem most - be fogja adni a derekát, és az rossz lesz, de elkerülhetetlen), amikor százezredszer is eltolta a kezem a mellétől. Támadás, védekezés, hódítás, a hódító kiűzése... mintha a mell egy olyan birtok volna, melyet törvénytelenül annektált a másik nem, de mi vissza akarjuk szerezni jogos tulajdonunkat. csak ajánlani tudom ;) |
Most fejeztem be a Szerelemről és más démonokról c. művet.
Sajnos csalódtam benne, nem mondom, hogy rossz volt, de Márqueztől ennél többet vártam a korábbi olvasmányok alapján. Főleg mert úgy álltam neki, hogy végre olvasni fogok valami jót, előtte egy unalmas sci-fit olvastam. A címét le se írom :) |
Kertész Imre Sorstalanság
|
Dohár Péter - Kis Angol nyelvtan (mert muszáj kíművelni magam angolból is:))
Jelenleg 29. apróság:D |
Quote:
I can't afford to ford the river in a Ford. - legjobb :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |