![]() |
törölve. (vicces képekbe áthelyezve)
|
Három bolond elhatározza, hogy megszökik a dili házból.
Hosszú órákon át tanakodnak hogyan szökjenek meg mire az egyik feláll és így szól. - Megvan a kulcslyukon keresztül fogunk ki ugrani. Mindenki egyet ért a tervel el is határozzák, még az éjjel megszöknek. - Nos uraim eljött az idő indulás. Ki is választották az ajtót, amin meg fognak szökni. Az első neki rugaszkodik, ugrik nagyot, csattan elfekszik. Nem értik mi lehet a gond, hát ugrik a második. Puff ez is nagyot csattan, majd kuss. A harmadik odamegy, belenéz a kulcslyukba, majd így szól - barmok benne van a kulcs. |
A nyuszika megy az erdőben, találkozik a bálnával:
-Neked nem a tengerben kéne lenned? -De. |
Székely Forma1
A román katonáknak napiparancsot osztanak: - Dimitrij! - Parancs! - Vegyen egy seprűt, és söpörje fel az udvart! - Igenis, értettem! - Teodoru! - Parancs! - Fog egy gereblyét és fölgereblyézi a pázsitot! - Igenis, értettem! - Ábel! - Parancs! - Vegyen egy rongyot és mossa föl a latrinát! - Igenis! Sejtettem |
Kurzusfelvétel az ETR-en.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Update: az elmúlt 15 percben végre sikerült felvennem az azelőtt még felvehetetlen 8 kurzusom (mind kötelező természetesen). A gondot csak az jelenti, hogy a kurzusfelvételünket már előző vasárnap 20:00-kor megnyitották.:D Ez van, na: jó munkához idő kell.
Van egy csoporttársam, aki nem tudja felvenni a Kult. antropológia 2 nevezetű tárgyunkat, ennek ugyanis előfeltétele két másik kurzus (egy első és egy második féléves, név szerint Kultúrfilozófia 1-2), és ő az egyiket nem teljesítette. Érdekesség, hogy a Kult. antropológia 1-hez nem kellettek ezek... Szóval a lényeg, hogy mint mindig, ezúttal is teljes a káosz.:D Mindegy, kidühöngtem magam, elnézést a(z) (fél)OFF-ért. ON Bash.hu top 100-ból: "[19:31:22] <TCH> öcsémnél lefagyott a firefox [19:31:23] <TCH> és erre írt a készítőknek [19:31:29] <TCH> hogy "lefagyott ez a szar" [19:31:44] <TCH> erre visszaírtak magyarul, hogy "na jó, de hogy fagyott le ez a szar?" [19:32:06] <TCH> szal fx-nél legalább support van" |
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |