![]() |
Bemegy a székely az orvoshoz. Türelmesen vár, míg rákerül a sor.
Az orvos behívja, és így szól: - Kérem, vetkőzzön le! A székely szabadkozik, de az ismételt felszólításra anyaszült meztelenre vetkőzik. - Na, mi a baja? kérdi az orvos. - Hát tetszik tudni, egy szekér száraz bükkfám volna eladó, és ha esetleg kéne a doktor úrnak... Bocs az off-ért. |
Quote:
|
U19 EB
elődöntő, francia gólszerzők: Kakuta Bakambu :) |
Quote:
ennél sztem humorosabb a német válogatott kerete.: Özil Boateng Cacau Podolski Klose ... Hitler sztem forog a sirjában... |
Quote:
|
Quote:
|
-Anya!! a fingot meg lehet fogni?
-Nem. -Akkor beszartam - Jean, hallott arról, hogy már az állatok is lövöldöznek? - Nem uram, de miért kérdezi? - Azt írja az újság, hogy agyonlőtte a menyét. |
- Mit keresel a WC kagylóban?
- Csak beleesett a kabátom. - És ennyire szereted azt a kabátot, hogy képes lennél ezek után még felvenni? - Fenét, a kabát nem érdekel, de a zsebében van az uzsonnám! - Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült... |
Kisgyerek kérdi anyukáját a taxiban a Rákóczi tér környékén:
- Mama, mire várnak itt ezek a nénik? - Háát, a férjükre várnak. Mire a taxis: - Ejnye asszonyom! Miért nem lehet annak a gyereknek megmondani az igazat? Kurvák ezek kéremszépen! - Mama, ezek tényleg azok? - Igen kisfiam, azok. - És van nekik gyerekük? - Van kisfiam. - És mit csinál ilyenkor a gyerekük? - Taxit vezet, kisfiam. //Elnézést a taxisoktól...// |
-Pistike! Ezen a héten ötödször késel el az iskolából! -mondja a tanárnő- Tudod mit jelent ez?!
-Azt, hogy ma péntek van! ____________________ -Mi a szúnyogháló? -Az ajtón betévedt rovarok ablakon való kijutását gátoló szerkezet... ____________________ -Egy rózsaszín, fehér pöttyös, meg egy másik, kék alapon zöld csíkos tehén zoknit hegeszt egy fán.Elrepül előttük egy másfél méteres sárga-piros béka. Mi ebben a furcsa? -??? -A béka nem köszönt ____________________ Kovács és felesége kirándulni megy. Kovács megkérdi a vámostól: - Aranyat lehet átvinni? - Lehet. - És 120 kilót? - Azt nem. Ekkor odafordul a feleségéhez: - Hallod aranyom? Te itthon maradsz. ____________________ Hajnali kettőkor verik az öreg székely ablakát. - Ki az? - kérdi álmosan. - Én vagyok az Áron bácsi, a Gergő, a szomszéd legény! Van magának itthon tintája? - Nincsen fiam - válaszolja, majd megint elalszik. Húsz perc múlva megint verik az ablakot... - Ki az? - hangzik a kérdés megint. - Én vagyok Áron bácsi, a Gergő, hoztam magának tintát... |
All times are GMT +1. The time now is 00:06. |