Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Pool 09-11-2010 17:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263663)
Ha igazolja (amiben erősen kételkedek), akkor, és csak akkor meg fogom nézni, hogy milyen lehetőségek vannak. A tényleges törléskori teljes állapot visszaállítására nincsen lehetőség. Mivel anarchista csoportról van szó, ahova ha kell, akkor minden lelkiismeretfurdalás nélkül "rajzolok" akár én is magamnak egy "legnagyobb" országot, ezért sokkal lazábban lehet kezelni egy visszaállítást.

Örülök neki, ha igaza van és megkapná az országot, ha más nem, akkor méretben :)
Csak nehogy majd akkor mások is kérjék a visszaállítást...
Nekem is volt egy tekiíróm U-ban, sok könyvtárral, nem kellene újra felhúzni....:)

Ati 09-11-2010 17:06

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263665)
Örülök neki, ha igaza van és megkapná az országot, ha más nem, akkor méretben :)
Csak nehogy majd akkor mások is kérjék a visszaállítást...
Nekem is volt egy tekiíróm U-ban, sok könyvtárral, nem kellene újra felhúzni....:)

Az U az mióta anarchista csoport? :)

Köztudott, hogy az anarchista csoportba időnként belenyúlok, bár az utóbbi időben erre nem nagyon volt példa. De a "gigaországok" kialakulását is ilyen külső beavatkozások tették lehetővé... pontosabban az, hogy a külső beavatkozásokat nagyon sokan már akkor sem arra használták, amik miatt azok voltak.

Pool 09-11-2010 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263667)
Az U az mióta anarchista csoport? :)

Köztudott, hogy az anarchista csoportba időnként belenyúlok, bár az utóbbi időben erre nem nagyon volt példa. De a "gigaországok" kialakulását is ilyen külső beavatkozások tették lehetővé... pontosabban az, hogy a külső beavatkozásokat nagyon sokan már akkor sem arra használták, amik miatt azok voltak.

A vastag rész egy kicsit kifejtenéd bővebben?
Raktál még rájuk földet? :)

Ati 09-11-2010 17:19

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263670)
A vastag rész egy kicsit kifejtenéd bővebben?
Raktál még rájuk földet? :)

Sok-sok éve -- talán valamelyik karácsony környékén, bár ebben nem vagyok teljesen biztos -- az anarchista csoport a béke szigetévé vált. A hadakozások fellendítése érdekében erőteljesen el lett árasztva az anarchista csoport piaca katonákkal. Ment is a hadakozás egy ideig, aztán sokan rájöttek, hogy sokkal jobb nekik ebből kimaradni, és inkább továbbra is békében élve felfedezgetni belőle, esetleg tartalékolni későbbre.

Ezeknek a nagyon olcsó katonáknak köszönhetően jöhettek létre a gigaországok. Alapvetően felfedezéssel, nem harccal.

Pool 09-11-2010 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263671)
Sok-sok éve -- talán valamelyik karácsony környékén, bár ebben nem vagyok teljesen biztos -- az anarchista csoport a béke szigetévé vált. A hadakozások fellendítése érdekében erőteljesen el lett árasztva az anarchista csoport piaca katonákkal. Ment is a hadakozás egy ideig, aztán sokan rájöttek, hogy sokkal jobb nekik ebből kimaradni, és inkább továbbra is békében élve felfedezgetni belőle, esetleg tartalékolni későbbre.

Ezeknek a nagyon olcsó katonáknak köszönhetően jöhettek létre a gigaországok. Alapvetően felfedezéssel, nem harccal.

mennyira volt olcsó?
Mikor lesz ilyen A-ban is?
Oda is kellene vagy 200 milla feletti ori

Ati 09-11-2010 17:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263673)
Mikor lesz ilyen A-ban is?

És az A mióta anarchista csoport? :p

Hex 09-11-2010 18:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263676)

Mióta Pool ott van :D

Pool 09-12-2010 11:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263676)

De lassan az is a béke szigete lesz :D

Ati 09-13-2010 12:12

Hát izé... Olvasgatom itt a beszélgetéseket, és... egész konkrétan mire gondolsz, hogy mit fogok itt találni, ami a segítségedre lesz?

Két lényeges dolgot találtam eddig:

1. Az eladó fél javasolta, hogy a játékon belüli átadással történjen az ország átvétele, Te ehhez nem ragaszkodtál. Sajnos nem derül ki, hogy melyik országokról van szó.
  2. Megbeszéltétek, hogy msn-en sokkal kényelmesebb a részleteket megbeszélni.
Nem látok olyan üzenetet, ami az érintett két ország eladását bárkivel közölte volna, egy harmadik ország eladásának ténye szerepel csak az üzenetek között. (8-án hajnalban.) Ez a két ország, mint megvehető országok, többeknek el lett küldve.

[HTPA]GeeForce 09-13-2010 15:06

Többeknek el lett küldve, többen érdeklődtek. De azt is mondta, hogy azé, aki előbb fizet, mert nagyon kell neki a pénz.
Többeknek mondta azt is, hogy el lettek adva.
Továbbra is azt mondom, hogy az eladó fél hajlandó igazolni (olyan módon, hogy monduk belép ideiglenesen egy országba, és megírja neked, vagy belép ideiglenesen a külső fórumra, vagy küld e-mailt neked a saját e-mail címéről, tehát valami olyan módon jelzi ezt neked, amit ellenőrizni tudsz játékon belül, tudod melyek azok az országok, amik az ő e-mail címén vannak), hogy nekem adta el, csak a pénzt ne kelljen visszaadja. (Nem szeretné visszaadni.)

All times are GMT +1. The time now is 13:51.