![]() |
Quote:
|
Quote:
ne legyél már ilyen merev :D |
Land of Evil (#658357)
2012-02-05 17:36:43 Helyezés: 674 Érték: 20241 Üdv néktek pogányok! Csatlakozzon az az ifjú es elszánt tapasztalt óriás szent szövetségünkhöz ki varázslókban bõvelkedik és nem féli a gonoszt és ha kell küzd ellenséggel! Vip övezze orszagod mezsdjéit es a hit honoljon szívedben. Legmelyebb tisztelettel, Land of Evil |
Helyezés: 320
Érték: 9470 Tisztelt Hódító Hölgyek/Urak! Tolvaj ország szövetségbe lépne, vagy alapítana azt 200 hektár környékén. Óhajok, sóhajok: -Vip előny, de nem kizáró ok. -Legyél kemény, mint Tarzan sarka. -Jó kedély mindenek felett. -Gátlástalan Hölgyek előnyben. -Gátlástalan Urak hátrányban. Ha magára ismert a fentiek során, kérem küldje el önéletrajzát és motivációs levelét a 660636 címre. Minden pályázat rövid időn belül elbírálásra kerül, és válasz levélre is számíthat. Szinte sajnálom, hogy nem vagyok a közelben:) Rég olvastam olyan hirdetést, amire egyből szívesen írnám a "pályázatot" :) |
2Bben találtam.
--- Akik egy elf felfedezgető napi max 1 távolt nyomó országot keresnek... azok gondolkozzanak el. De ha egy véresszájú ork kell aki akár hajnal 4kor is nyom egy távolt és beton elfet is átvisz akkor akár írhattok nekem. Fajt még nem választottam, hátha más kell a szövibe, de hasonló mentalitással végzek más feladatot is... ha tetszik a szövi. |
-Gold Boys- (#498836)
Udv. Egy elf-et keresünk. Minél nagyobb anál jobb. többit zöldben. L Ati, most akkor a Hódító társkereső vagy nem? :D |
xxx (#xxx)
2012-04-02 20:38:33 Helyezés: 425 Érték: 9166 szövetségbe lépnék szívesen jó nőkkel, akik pest megyében laknak és 20-16 közötti évüket élik |
Quote:
Quote:
|
Nemtom, ilyen genetikai rendellenességet szerintem nehezen fog találni, olyan csajokat, akik visszafele élnek és egyre fiatalodnak. Emlékeztet arra a Brad Pittes filmre... :) Benjamin Button különös élete, asszem... :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:34. |