Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Grabi 04-06-2008 09:15

a támadásnál nem lehettem ott, mert ki kellett rakni vkit és amúgy sem értem most rá. bár mindent előre megbeszéltünk többször is, de mégis féltem, hogy a többiek vmit elszúrnak mikor nem vagyok ott. hihetetlen büszke vagyok a csapatra, mert - deni du. bakija és pár minimális csorgást leszámítva - hiba nélkül vitték végig az eléggé komplex támadást. bár még rendkívül fiatal vagyok és lehet hülyén hangzik, de átérzem milyen boldogok az apukák/anyukák amikor látják a gyerekük sikerét. na, nekem a testvéreim csinálták ezt :)

szerencsére felkészültünk minden lehetőségre és sikerrel vettük az akadályokat. az viszont, mint játékos és nem mint érintett mondom, hogy rendkívül rossz irányba megy az 1/A, ha azon fognak múlni a klánütések, hogy ki tud több embert lefordítani.

Redback 04-06-2008 09:22

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168654)
a támadásnál nem lehettem ott, mert ki kellett rakni vkit és amúgy sem értem most rá. bár mindent előre megbeszéltünk többször is, de mégis féltem, hogy a többiek vmit elszúrnak mikor nem vagyok ott. hihetetlen büszke vagyok a csapatra, mert - deni du. bakija és pár minimális csorgást leszámítva - hiba nélkül vitték végig az eléggé komplex támadást. bár még rendkívül fiatal vagyok és lehet hülyén hangzik, de átérzem milyen boldogok az apukák/anyukák amikor látják a gyerekük sikerét. na, nekem a testvéreim csinálták ezt :)

szerencsére felkészültünk minden lehetőségre és sikerrel vettük az akadályokat. az viszont, mint játékos és nem mint érintett mondom, hogy rendkívül rossz irányba megy az 1/A, ha azon fognak múlni a klánütések, hogy ki tud több embert lefordítani.

Grat az ütéshez!Szépen megmondtad nekik, ők pedig zseniálisan csinálták.Egy klánlistát mutattok?

NorB 04-06-2008 09:40

csak nekem kb. 4 hónapi teljes katonatermelésem ment el erre a támadásra (mármint annak egyetlen lépésére), csakhogy mindenki tudja, hogy nem a haszon volt a cél, hanem a szórakozás :)

Rebellis 04-06-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Never (Post 168650)
2008-04-06 05:01:07 Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) támadást indított Óvoda (#2819) ellen, de a csatát elvesztette.
2008-04-06 05:01:07 Óvoda (#2819) támadást indított Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3181 hektár földet.

A papír forma jött be:-)
Amúgy persze grat mindkettőnek...
A győzőnek a győzelemhez a vesztesnek mert próbált legalább játszani..

Aztán ha valakinek volna kedve ide tenni a listákat azt megköszönnénk gondolom:-) Rég volt már friss:-)

Rebellis 04-06-2008 10:06

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 168660)
csak nekem kb. 4 hónapi teljes katonatermelésem ment el erre a támadásra (mármint annak egyetlen lépésére), csakhogy mindenki tudja, hogy nem a haszon volt a cél, hanem a szórakozás :)

Nehéz ehez hozzá fűzni bármit is..
Magáért beszél....
4 hónapi hangya termelés 10 másodpercért....
Jól van ez így?:-)

Rebellis 04-06-2008 10:09

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168654)
hogy rendkívül rossz irányba megy az 1/A, ha azon fognak múlni a klánütések, hogy ki tud több embert lefordítani.

Sokhavi termelés meg amit mondasz.....
Nem megy már ott van....
Nem ismétlem mit szoktam mondani..
Aki ismer tudja mi a véleményem...

Redback 04-06-2008 10:10

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 168662)
Magáért beszél....

Azért nem 110mp-ig tartott az öröm :)

Synkel 04-06-2008 10:14

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 168662)
Magáért beszél....

Ez nagyon is jól van így szerintem.

A feleknek meg gratulálok én is:)

-Fegya- 04-06-2008 10:17

Nekem különösen jól esett, hogy volt klántársaim, akik most ellenfelek voltak, azonnal gratuláltak zöldben is.
Köszi! :)

Rebellis 04-06-2008 10:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 168666)
Ez nagyon is jól van így szerintem.

Akkor semmi gond:-)
Örülök neki,hogy minden a legnagyobb rendben:-)
Akkor csak így tovább:-)
Jó játékot azoknak akik A ban vannak:-)

All times are GMT +1. The time now is 20:11.