![]() |
a támadásnál nem lehettem ott, mert ki kellett rakni vkit és amúgy sem értem most rá. bár mindent előre megbeszéltünk többször is, de mégis féltem, hogy a többiek vmit elszúrnak mikor nem vagyok ott. hihetetlen büszke vagyok a csapatra, mert - deni du. bakija és pár minimális csorgást leszámítva - hiba nélkül vitték végig az eléggé komplex támadást. bár még rendkívül fiatal vagyok és lehet hülyén hangzik, de átérzem milyen boldogok az apukák/anyukák amikor látják a gyerekük sikerét. na, nekem a testvéreim csinálták ezt :)
szerencsére felkészültünk minden lehetőségre és sikerrel vettük az akadályokat. az viszont, mint játékos és nem mint érintett mondom, hogy rendkívül rossz irányba megy az 1/A, ha azon fognak múlni a klánütések, hogy ki tud több embert lefordítani. |
Quote:
|
csak nekem kb. 4 hónapi teljes katonatermelésem ment el erre a támadásra (mármint annak egyetlen lépésére), csakhogy mindenki tudja, hogy nem a haszon volt a cél, hanem a szórakozás :)
|
Quote:
A papír forma jött be:-) Amúgy persze grat mindkettőnek... A győzőnek a győzelemhez a vesztesnek mert próbált legalább játszani.. Aztán ha valakinek volna kedve ide tenni a listákat azt megköszönnénk gondolom:-) Rég volt már friss:-) |
Quote:
Magáért beszél.... 4 hónapi hangya termelés 10 másodpercért.... Jól van ez így?:-) |
Quote:
Sokhavi termelés meg amit mondasz..... Nem megy már ott van.... Nem ismétlem mit szoktam mondani.. Aki ismer tudja mi a véleményem... |
Quote:
|
Quote:
Ez nagyon is jól van így szerintem. A feleknek meg gratulálok én is:) |
Nekem különösen jól esett, hogy volt klántársaim, akik most ellenfelek voltak, azonnal gratuláltak zöldben is.
Köszi! :) |
Quote:
Akkor semmi gond:-) Örülök neki,hogy minden a legnagyobb rendben:-) Akkor csak így tovább:-) Jó játékot azoknak akik A ban vannak:-) |
All times are GMT +1. The time now is 20:11. |