Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

[HTPA]GeeForce 09-11-2010 12:28

Egész konkrétan milyen öngyilkosságról van szó?? oO' - nem egészen tiszta, hogy miről van szó.

Ati 09-11-2010 12:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263609)
Egész konkrétan milyen öngyilkosságról van szó?? oO' - nem egészen tiszta, hogy miről van szó.

Amit a másik témában írtál:

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263591)
De mindegy, épp úgyis shortban van az életem, és úgy néz ki, hogy a 3-as hullám ment shortba, a 4-es hullám meg flatline lesz, és jó hosszú...

[HTPA]GeeForce 09-11-2010 12:31

Bocsánat, én még mindig nem értem.... :(

Azt elsőre is láttam, hogy mit idéztél be, de fogalmam sincs, honnan veszel drámai öngyilkosságot.... :(

Ati 09-11-2010 12:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263611)
Bocsánat, én még mindig nem értem.... :(

Az életed következő hulláma flatline, vagyis halál lesz. Nem én írtam, hanem Te.

[HTPA]GeeForce 09-11-2010 12:35

Tessék??
Én a 4-es hullámról beszéltem, ami flatline (rövid nevén flat)...
/bocsánat. ÁLTALÁBAN flat. a 4-es hullám vége a legtöbbször elemezhetetlenül lapos, 5 eprces korrekciók láthatók, amiből nem lehet eldönteni, hogy "felfelé" vagy "lefelé" megy majd egy bizonyos termék árfolyama, tehát hogy long, vagy short pozíciót érdemes-e nyitni./
Meg a 3-as hullámról, meg az 5-ös hullámról...
Meg shortról, bull trendről, longról.
Fogalmam sincs, hogy ebben mi az öngyilkosság.... Ez valami kifacsart magyarázat? Mert én még mindig nem értem az összefüggést.
Én tőzsdéről beszéltem...
De ezt meg is magyaráztam, ott helyben. Csak azt már ugye nem idézted utána.

[HTPA]GeeForce 09-11-2010 12:37

Ez kb olyan volt, mint a 3 oldal szövegből kiragadott 1 sor, előzmény, és utózmány nélkül. Elsőre ott se értettem meg, mi a szitu. Csak miután el lett magyarázva.

Ezek azok a bizonyos eltúlzott magyarázatok, amikről fentebb írtam.

vityu 09-11-2010 12:39

Legalább az országoknál maradjatok...

[HTPA]GeeForce 09-11-2010 12:41

Nekem mindegy, csak nehogy már ki legyen találva, hogy öngyilkossággal fenyegetőzöm, amikor oda van írva egyértelműen, hogy ÁRFOLYAMOKkal kapcsolatos hasonlatról beszéltem.

Ati 09-11-2010 12:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263617)
Nekem mindegy, csak nehogy már ki legyen találva, hogy öngyilkossággal fenyegetőzöm, amikor oda van írva egyértelműen, hogy ÁRFOLYAMOKkal kapcsolatos hasonlatról beszéltem.

Számomra nem volt egyértelmű, hogy az "élet" szó alatt nem az életet érted, hanem mást:

Quote:

De mindegy, épp úgyis shortban van az életem

Quote:

Kezdek besokallni, hogy az élet kidobál a stoplossoknál óriási bukóval.

[HTPA]GeeForce 09-11-2010 12:58

Az élet balszerencséi, és a tőzsde kiszámíthatatlnasága (a grafinokok állásának változása) között óhajtottam párhuzamot vonni.

Tehát amikor az embert balszerencsék éri, nincs jó passzban, vagy nevezzük bárhogy, az olyan, mintha a a bull trend ellenére a 3-as hullámban "lefelé" menne az árfolyam..... Az nem jó dolog. Tehát rossz. És az ember nincs rá felkészülve.

A piac általában ilyenkor nem tudja mi tévő legyen, és nem mozog az árfolyam, mert visszaesik a kereskedés intenzitása. Tehát az árfolyam görbéje nem megy felfelé, meg lefelé sem. Hanem rezonál vízszintesen. Tehát egyenes, azaz "lapos" az árfolyam. Lapos/egyenes vonal. Azaz flat line.

Amikor meg abban bízik, hogy az 5-ös hullám visszakorrigál a bull trendhez, tehát "felfelé" megy, tehát jó, tehát long, magyarul jobbra fordul a sorsa, szerencse éri, .............

Komolyan végig kell szavanként magyaráznom egyébként? Nem fogom. Inkább elnézést kérek, hogy mertem tőzsdei kifejezéseket használni a külső fórumon. Ha tudtam volna, hogy ezután csak akkor maradhatnék szavahihető ember, ha felkötöm magam a garázsban, becs' szó nem mertem volna ilyen kifejezéseket használni...

All times are GMT +1. The time now is 13:58.