Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Hex 09-10-2010 23:01

most erre egy dolgot tudok mondani: e-bank

banki dolgozóként csak tudom miről beszélek:
befizetés: rögtön jóváíródik
saját számlák közötti átvezetés (kivéve hitelkártya és 16:00 után indított utalás értékpapír számláról) rögtön megjelenik (hitelkártya napvégén, zárás előtt íródik jóvá, a ép-és meg holnap reggel giro betöltés után//
idegen banknak küldött átutalás, másnap íródik jóvá a giro betöltés után.

az, hogy mikor kapott sms értesítést az mellékes, lehetett gond is éppen az sms szolgáltatással.

jó, ha az embernek van e-bankja.

Pool 09-10-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 263559)

jó, ha az embernek van e-bankja.

sztem meg jó, ha az ember nem olyan szarháziakkal üzletel, aki ha megkapta a pénzt (igazoló sms-t), akkor belép és elkezd trógerkodni, így kitolva mással...
az ilyen egy orrost érdemelne...

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 23:05

Jó... ha tudom, hogy a befizetést követően pár órán belül törlődnek az orik, nyilván nem így csinálom én sem.
nem tudtam......

mint ahogy azt sem tudhatom, hogy pontosan mikor kapott SMS-t a banktól.

a kimenő üzeneteimet meg lehet nézni, 8-án hajnalban még nem kapott hivatalos értesítőt a 7-ei befizetésemről.
ha kapott volna, az 1. átvett ország már 7-én enyém lett volna.

Remedy 09-10-2010 23:07

Gee: azt mondtad tobb orszagot szeretnel atvenni, de egyszerre nem tudsz annyi penzt fizetni.

Mi lenne, ha az eddig befizetett penzedert megkapnal parat a tobbi orszagbol, amit meg szeretnel? Vagy csak ez a 3 kellett, 1 ami megvan es 2 ami torlodott?

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 23:07

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263560)
sztem meg jó, ha az ember nem olyan szarháziakkal üzletel, aki ha megkapta a pénzt (igazoló sms-t), akkor belép és elkezd trógerkodni, így kitolva mással...
az ilyen egy orrost érdemelne...

befizetés történt 7-én, és 8-án.

a 7-eiről kapott igazoló SMS-t 8-án. az az ország megvan, nem lett törölve, az enyém.
a 8-ai befizetésekről viszont csak 9-én kapott hivatalos értesítőt. cask addigra már törölve lettek.

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263562)
Gee: azt mondtad tobb orszagot szeretnel atvenni, de egyszerre nem tudsz annyi penzt fizetni.

Mi lenne, ha az eddig befizetett penzedert megkapnal parat a tobbi orszagbol, amit meg szeretnel? Vagy csak ez a 3 kellett, 1 ami megvan es 2 ami torlodott?

Hát olyan ország már nincs. Nyilván itt az ország mérete, a benne lévő vagyon, a sorszám, stb számít. Különböző országoknak különböző ára van.

60k-ért jelenleg nem tud országot adni. Mert nincs mit.

Pool 09-10-2010 23:12

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263564)
60k-ért jelenleg nem tud országot adni. Mert nincs mit.

Én adok Neked, ha gondolod. Ha vársz picit, akkor máris lesz eladó Y-ban :)

Redback 09-11-2010 02:06

utálom, mikor szóbeli mnt-snél bukik valaki tolikkal megtévesztéssel, és én vagyok a szar szemét szaralak...:mad::mad::mad:

Ati 09-11-2010 08:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263545)
Megmondom őszintén, hogy én speciel nem tudtam, hogy ha belép az országokba, akkor törlődni fognak.

Valamit azért tisztázzunk. A legtöbb esetben egy "lehiggadási idő" után mindenki szokott kapni mégegy esélyt. Nem vagyok olyan, aki foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig valaki nem léphet be soha többet. Ennek fényében fontosnak tartom megemlíteni, hogy nem önmagában azért lettek az országok törölve, mert belépett. A törléshez az vezetett, hogy ugyanazt folytatta, ami miatt anno ezt a státuszt egyáltalán megkapta. Szemmel láthatóan tehát a "lehiggadás" nem történt meg, ugyanolyan nemkívánatos cselekvéseket folytat, mint azelőtt. Nem jött még tehát el az ideje annak, hogy vissza lehessen engedve a játékba. Ilyen kirohanásokért, amik miatt a törlés történt, más is szankcionálva lett volna, még ha talán egy kicsit enyhébben is. Bár nem-vip ország esetén a törlés mindenképp szóba jöhetett volna a történtek után.

Nem arról van tehát szó, hogy tudtál-e valamiről, vagy sem, hanem arról, hogy az illető teljesen szándékosan mit tett.

Ati 09-11-2010 08:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263523)
nincs... (vagyis fene tudja) igen sok pénzről van szó, mert sok országról beszéltünk. 4 nagyobb, és több kisebb országról. 120-150k Ft lett volna a vége, amit nem tudtam ebben a hónapban vállalni.
így több hónap alatt apránként került volna hozzám kb 6-8 ország. (mindjárt összeszámolom)

bankszámlaszámot, ilyesmit nem írtam le zöldben, mivel akkor ezt nem tartottam fontosnak - nyilván nem láthattam előre, mi fog történni később, így nem tudtam, hogy ilyenre szükségem lehet.

annyit írtam a törlés előtt nem sokkal, hogy még 90 ezer Ft-ot nem tudok előszedni ebben a hónapban, csak max 30-at.

ami egyébként azóta rendelkezésemre is áll, és a eredetileg megvenni tervezett roszágok közül a 4. országot ezzel a 30k Ft-tal meg is veszem, valószínűleg hétfőn fogom elutalni a pénzt.

Amennyiben az az üzenet valamit ér, akkor az megtekinthető.
Az az üzenet az addigi utalások után született, a válasz viszont már nem látszik (legalábbis nálam, mivel törölt országból kapott üzenetek nem maradnak meg)

Írd meg, hogy melyik országok között zajlott ez a beszélgetés, hétfőn megnézem, hogy kiderül-e belőle bármi bizonyító erejű. Nagy reményeket ne fűzz hozzá, mivel az átadási szándék számomra teljesen megkérdőjelezendő.

All times are GMT +1. The time now is 10:21.