![]() |
Quote:
szerinted egy igazi bankban az értéktárban nincs semmi érték? és képzeld napzárás után a bankban sem tartózkodnak emberek és még is biztonságban van a pénz az értéktárban :D gondolhatnátok az anarchosokra is. Te sem szoktál hsz-eket olvasni ELLENZEM Az okát már leírtam egyszer |
Quote:
A nem működő bankok működése pedig ugyanúgy érinti az anarchosokat, mint mindenki mást, azaz szinte sehogy. Tényleg annyi történne, hogy mindenki feltolná az intézőben, ezért a gyakorlati haszna kevés, de ettől én még szívesen látnám, hogy egy nem működő épület nem látja el a feladatát. |
Quote:
|
Quote:
|
Ez is a súgóból van:
"Minden épület csak és kizárólag akkor működik, ha a foglalkoztatottsága maximális." Akkor ez nem igaz? |
Quote:
"Egy bank 5% kamatot hoz körönként, de maximum 150.000 aranyat kezel." H anem működik a bank, akkor nem hoz egyetlen arany kamatot se. (Kereskedő személyiség.) |
Quote:
|
szerintem meg nem volt ott akkor.. :D
|
Nem értem az embereket... még mindig nem..:-)
Vmelyik nap bevertem egy orit fosztásra (hullával), másnap visszajön 2 sereggel mindkettő pattan, gondoltam kezdő a két seregből és tudtam, h nem hulla a veszteség miatt, hát írtam neki egy üzit, h húzzon fel pár kórházat meg az intézőre is figyeljen, meg figyelmébe ajánlottam a súgó ide vonatkozó részeit... szó szót követett megköszönte, és kérdezte, h nem szövizünk e... mondom, h nem de ha kell segítség esetleg és tudok, akkor szívesen és ennyi... aztán másnap jött egy sereg tőle, persze pattant pár órával később meg egy mnt ajánlat.... érdekes... Na most akkor mit akar szövit? Háborút? V mnt? Nem dühít különösebben, csak fortyogok még néha az ilyenek miatt... |
Quote:
Ez annyira teljesen hülye hasonlat, mindig ezzel vagdalkoznak azok, akik meg akarják tartani a mostani állapotot. Tőlem maradjon, nem érdekel csak ezt az idióta hasonlatot kéne hanyagolni, mert nagy hülyeség. |
Quote:
mnt: elutasítva, diplomácia felfüggesztve, néhány mészár elindítva... Majd utána megkérdezném, hogy akkor most mit is akar :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De jó, h mondod az mnt-t visszautasítom, mert azt elfeledtem.... |
Quote:
még hasznot is hoz:) legfeljebb kapsz egy kis szárazat is tőle:D |
Kellemetlen lebontani 3 drágakőbányát, ami az összes stabil pénzforrásod alapja... :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elloptak 84.084.518 aranyat.
Elloptak 92.652.053 aranyat. Elloptak 102.092.551 aranyat. Elloptak 112.494.960 aranyat. Elloptak 123.957.290 aranyat. Elloptak 136.587.540 aranyat. Elloptak 150.504.711 aranyat. Elloptak 165.839.929 aranyat. Elloptak 182.737.682 aranyat. Elloptak 201.357.182 aranyat. Elloptak 221.873.856 aranyat. Elloptak 244.481.016 aranyat. Elloptak 269.391.663 aranyat. Elloptak 296.840.505 aranyat. Elloptak 327.086.162 aranyat. Elloptak 360.413.609 aranyat. Elloptak 397.136.853 aranyat. Brrrr... |
Láttam egy hasonló hsz-t itt a forumon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Döbbenet, legalábbis nekem.
Normálos ori törlését kérték tőlem, idézem: "mert útban van". Neki, mert sietne, eddig ráért. Mióta 3 nap a világvége?:mad: |
Quote:
|
ebből a következő 27 hektárt kaptad: 1 barakk, 26 üres terület, és más semmi. :mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
De, vagy így legyek jó 3 nap után, vagy sehogy:) |
Killer : Ígértetek egy kiadós háborúskodást, erre meg ilyen hamar feladjátok a harcot:(
Nem ezt beszéltük meg:D Ahogy azt a kis Nala mondta a kis Simbának : "Azt hittem, ettől azért bátrabb vagy" Hogy igazi chetes dühöngés is legyen : /me dühöng :) |
Quote:
Lehet csak nekem az? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amekkora arccal voltak Killerék, valóban merő véletlen... Sőt, én gépnél sem voltam, bekapcsoltam az autocsatát, és Killerék sem figyeltek pont 3napig, valószínűleg valami ünnepet tarthattak, mert mire visszatértek addigra csak szét lettek ütve, amin meglepődtek:D |
na megyek mostmár megkukkanton én is azt a teljest, mert teljesen felizgattatok.
|
Quote:
Aztán biztos meggondolta magát hirtelen a szövijével. Már bánom azt az mnt-t, pedig én kértem. |
Csak hogy teljes legyen a kép, leírom már azt is miért indult az egész. Tudniillik sikerült bevennem a szövibe egy tagok, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kiraktam. Erre elkezdett ócsárolni minket, az új szövitagnak is hülyeséget rólunk stb, ezért még mielőtt bomlott volna a szövi megbeszéltük fórumon, akkor játszunk egy kicsit, csatázgatunk elvégre erről szól a hódító. (Közben újráztam, 2szövitagom maradt fent támadni) Nah ekkor megjelent a hős, Mr.Belepofa Killer, és még egy üzenetet is írt, hogy ne a kirakott mf országgal keménykedjünk már hanem velük.
Ennek meglett az eredménye:D (lsd. fent) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen... Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik. |
Különben sem értem, miért mindig csak a Bigesek jöhetnek "királykodni" a fórumra:D
Ha annyira más dolga lett volna, minek kötött belénk, ráadásul ilyen gusztustalan módon, ami nem mellesleg a szabályok durva megszegése is. Aztán meg csecsre szaladtak, és nem tetszik senkinek, hogy ezt elmondom itt? Akkor ne olvassátok:P |
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |