![]() |
Quote:
Quote:
Szerény véleményem szerint, ha itt elszabadulnának az indulatok akkor elég hamar eljutnánk a kormányzati politikai radikális megváltoztatásához, legalábbis megprobálnánk. Kénytelenek lennének foglalkozni ezzel a kérdéssel... |
Quote:
|
Quote:
inkább a politika topicban válaszoltam erre:) |
Quote:
és a gondtalan szöviélet miatt jobb is egy határ. :) |
A West Balkán-Noise Life tragédia háttere és következményei
Erdemes elolvasni. (Persze az kerdes, az informaciok mennyire hitelesek benne, de erdekes cikk) |
Quote:
(Ill. az sem, hogy kiszivárgott jegyzőkönyvre hivatkozik, mikor nekem az egyik áldozat hozzátartozója mesélte, hogy a hajnali azonosításkor kés által ejtett vágás volt a lány oldalán. Lehet Ő nem mond igazat, mindenesetre én neki hiszek.) |
Quote:
|
Quote:
|
Én nem keresnék mindjárt kés nyomát.
Amugy meg mi érdekük lenne hogy eltusolják?? valami főmufti fia szurt volna?? vagy éppen konkorencia szurt volna?? Öszintén ez a lényeg?? Szerintem nem 300 emberre volt engedély 2800-an voltak. És itt a pont. Itt tökmindegy hogy szurt e valaki vagy sem, föleg ha ugy voltak mint a heringek. Lehetett volna 100-200 áldozat. Mi van ha kigyulladt volna a terem vagy nem tudom mi. Hál istennek ilyen nem történt, bár igy is volt áldozat Homokba dugjuk a fejünk, és összeesküvéselméleteket gyártunk. Én nem hiszek senkinek se, csak a tényeknek Egy biztos tény: 300 emberre szolt az engedély ha jol olvastam és picivel többen voltak benn. Nem 10-20 emberrel, hanem több 100-an. És itt a baj. Az emberi mohoság, meg a kivagyiság hogy huu de nagy bulit rendeztem, tartottam. Itt a szervezőt 10 évre lecsuknám. nem arrol szol egy buli hogy huuu de sokan vagyunk és akkor király, hanem arrol szol, hogy ott voltunk, jol éreztük magunkat és mindenki épségbe hazaér. Sajnálom az áldozatok szüleit, de én ........ itt kipontoztam, mert Ati lazán kitiltana örökre:D |
Quote:
|
Quote:
Ennyit tud felmutatni, meg néhány kicsúszott párbajeredményt... |
Quote:
Megnézém, melyikünknél van kevesebb ijjas Én nem mondtam senkire rosszat, sőt nem is nagyon írtam sehová, de amikor elkezdesz piszkálni Arénás dologban alaptalanul, azt nem hagyom... Quote:
Általában ha már van 100 milla/ori a szöviben, megyünk is felfelé... 3-4 ori meg szabálytalan tekit írni, de Te, mint anarchba járó emberke, ezt biztos tudod is. Attól, hogy képtelen lennél elérni bármit is normálban, mert nincs kitartásod, még nem kell leszólni másokat... Az utolsó mondatoddal viszont egyetértek, nincs is mit hozzáfűznöm... |
Szeretném letölteni a Kárpátia összes számát, ha valaki tudna nekem ebben segíteni....
|
Quote:
|
Győrben ma Fehér Miklósra emlékeznek. Az egykori válogatott csatár 2004. január 25-én a Benfica Guimaraes elleni idegenbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzésén, a hosszabbítás perceiben összeesett, majd a kórházba szállítást követően meghalt.
Fehér Miklós a Győr saját nevelésű játékosa volt, az ETO színeiben mutatkozott be a magyar élvonalban. 1997 végén, tizennyolc évesen igazolt Portugáliába az FC Portóhoz. A Porto többször is kölcsönadta, szerepelt a Salgueirosban, a Bragában, majd visszakerült a Portóhoz, amelynél a 2001–2002-es szezonban a juniorok között készülhetett és játszhatott, mert nem akarta meghosszabbítani szerződését. Egy év bizonytalanság után a magyar csatár a nagy rivális Benficánál kötött ki. Huszonöt alkalommal szerepelt a magyar válogatottban – bemutatkozására már portugál légiósként került sor –, ezeken a találkozókon hét alkalommal volt eredményes. Portugáliában bajnok és kétszeres Szuperkupa-győztes lett. 2004. január 25-én a Benfica Guimaraes elleni idegenbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzésén, a hosszabbítás perceiben összeesett, majd a kórházba szállítást követően meghalt. Győrben gimnáziumot neveztek el róla. „Engem a futball megtanított győzni és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…” – nyilatkozta Fehér Miklós 2000 októberében a Litvánia elleni 6–1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően. Azon a mérkőzésen három gólt szerzett. Fehér Miklós 24 évet élt. by nso |
Nah, most értem haza, nyilatkoztam a MNYP-ban maradásról...
Remélem, nem bánom meg, de majd a jövő eldönti... |
Ati titkos országai
Csak nekem tűnt fel, hogy a 98-as ori a másik míg a 99-es csak simán titkos? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
Az egyik a 98-as a másik a 99-es volt ha rákeresel ezekre kijön a logikai bukfenc. |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mellette v6 (ami nem azt jelenti, hogy 6 oktet -Redbacknek :) ) előfizetéssel lehet netezni, csak a szolgáltatók felelőssége, hogy mennyire tájékoztatják az ügyfeleket. A v4-es előfizetőknek pedig párhuzamosan osztanak v6-ot is, így idővel (a régi oldalak kikopásával) elhalványul a kizárólag v6 -osok kezdeti 'korlátozottsága'. Én valahogy így oldanám meg, de hamarosan kiderül, hogy nálam jóval okosabbak hogyan gondolkoztak. :) |
Quote:
|
Quote:
|
De hogy te is megértsd.
Nem attól lesz nagyobb a bunker, hogy kap egy e-mailt az elf, és nem leszek hátrányban mert a tekiíró kap egy mailt. Akik nem figyelik a vipet azoknak meg jól jön ez a fejlesztés. Nem mindenki teheti meg, hogy 10-20k vipet tartson az oriján. |
Quote:
|
Quote:
2009. november 2-ától kezdődően próbaidőszakot hirdetett a Magyar Telekom a a felhasználók igényeihez igazított IPv6 alapú kereskedelmi internet szolgáltatásra. |
Az Egyiptomban folyó dolgokról lehet itt beszélni, vagy inkább politika részben? Azért gondoltam itt, mert ezt talán többen nézik, mint azt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szja bevallás elkészítését vállalom, ha valakit érdekel írjon 323232-be :)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:09. |