![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem ne ragozzuk ezt a témát, nem ez a megbeszélés tárgya. Engem sértett az a bejegyzés, hogy a kedvezményes lefordulás zsír idiótáknak lett kitalálva, erre reagáltam, de nem szeretném ezt nyújtani a végtelenségig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont en azt szeretnem es szerintem sokan mas forumozo, hogy a szamok leszogezese szulessen meg. Ha jol latom nagyon nincs mit targyalni a javaslatokon csak eppen a hekiszamokat, szoval miert nem erre koncentraltok? Ha 2-3 oldalon keresztul elterunk a targytol akkor sosem fog ez megszuletni, csak ha meg nem sokalja Ati es azt fogja mondani h ez van es kesz. :D |
Nem szeretném én sem folytatni a személyeskedést, utoljára ebben a témában:
elnézést kérek mindenkitől akit sértett a zsír idióta kifejezés, lehet kicsit erős volt a megfogalmazás. Lényeg szerintem akkor is az, hogy az új kedvezmények ismét azoknak hoznak előnyt akik játszani nem akarnak, nem érnek rá..stb, aki ezekkel a kondíciókkal játszik az a 4000 hekit sem fogja orkal vagy más hadisabb fajjal célba venni marad az elf neki . Jelenleg is található több olyan 2-3 szemes a játékban akről elképzelni nem tudom , hogyan sikerült hozzájutni a személyiségeikhez mert a játéktudásuk igen csak megmosolyogtató, ezzel a 2x4000 hekivel ezek az orik fognak csupán szaporodni. A 9000 hekit viszont soknak tartom továbbra is habár az elv jó, hogy fixáljuk le a top határát, sajnos elég magas árak vannak a piacon , és ezt nehezen lehet pénzel bírni annak aki el szeretné érni 1000 kör alatt mondjuk a 9000 hektárt a forduláshoz. egy átlag 2100 hekis orit ha nézek akkor 4-5-6-7000 hekit kell beépíteni , etetni kell az egyre duzzadó sereget amit meg is kell venni, a probléma főleg pénzügyi ezt nem lehet napi 24 órás jelenléttel sem kiegyensúlyozni. Okulva az előzőekből még ideírnám, hogy ez a probléma jelenleg engem nem érint, nem a saját nyavalyámmal gyötröm a fórumozókat, egyszerűen ez a véleményem. |
Quote:
2-3 szemes orik gazdája A-ban a topban van nem? Legalább is nagy százalékban. Akkor nemértem! A-ban a topban van mégsem tudnak játszani? Ergo nem biztos, hogy attól lesz több "megmosolyolyogtató ország" ha 4000 hekiről fognak fordulni. Pláne nem több szemes hiszen nekik kétszer kell körbe menni 1 szemért |
Quote:
Akkor szerinted akik az A top-ba vannak tudnak játszani? na ez tuti megmosolyogtat.... |
Quote:
Mint azt írtam már, nem volt drágább a piac, nem volt kevesebb ország, de kevesebb elfet láttam és több országot, a nyersanyag lényegesen olcsóbb volt... És 4200hektáron tudtam fordulni... de mindegy, már könnyítés, ha fixáljuk a jelenlegit. |
Quote:
ez persze nem azt jelenti hogy a több szemesek zöme ilyen lenne, de ezek valószínűleg sokat nem játszhattak aktívan, gondolom fedezek-építek....és zene. erre gondoltam. Természetesen ennek az ellenkezője is lehet igaz , az is lehet jó játékos aki így játszik. Ez a jó a hódban mindenre van példa..és ellenpélda is :) |
Quote:
|
Sziasztok
Szerintem is fölösleges ebben a topicban arról beszélni ki mit érdemel , hány szeme van meg ilyenek .... Ha olyan a felépítése akkor úgy is beütik és ezen nincs mit szépíteni :) Ki kell tallni az elfogadható hekiszámokat és csak csinálni kell mindenkinek a dolgát, hogy haladjon az ügy :) Totya |
szerintem a 4000 és a 8000 heki tökéletesen elég. Esetleg a 4000 és 9000 :)
|
Úgy látom a 4000 hektárban szinte mindenki egyetért!
A másik határ 2 részre oszlik. A társaság egy része azt mondja fagyasszuk be a mostanit így legyen 9000 hektár. Amásik része pedig kevesebbet szeretne itt 6-7-8000 hektárokról lehet olvasni. Én is azt mondom kevesebb legyen mint 9000 hektár |
Quote:
aki aktív, tud és akar játszani az meg fogja tudni csinálni a 9k hekit, aki ezekből valamelyiknek nem felel meg az szerintem nem érdemel könyítést, aki meg megfelel az meg nem igényel.. nem mellékessen azoknak akik nem aktívak vagy nem akarnak Aban játszani ott a 4k-s fordulás, aki meg nem tud az meg tanuljon meg ne könnytést akarjon.. |
Quote:
ez rendben van :) meg kel állni termelni, de ha 2k kör akkor már fent is hagyhatom és fordulhatok kettőből, a gáz benne csak annyi ha minden szinten tolod akkor az már minden szinten 2k kört jelent vagy fagyit , ezért javasolnék egy aktív játékkal 1000 kör alatt hozható határt |
Quote:
|
Quote:
hozható persze , most néztem meg nem egész 800 körre volt szükségem hozzá , de 7000 heki felett már kellett hozzá a nagy klán segítsége, ott elpukkadtam volna egyedül , sajna |
Quote:
|
Quote:
szeretem ezt a hozzáállást :) minden rosszban van valami jó...csakugyan így van még jól is jöhetek ki a dologból..persze ha az alsóbb szinten lévő szövik is épp oly türelmesek és megvárják a 2000 köreimet....:rolleyes: |
úgy látom ez a fagyasztott heki okoz még 1-2 nézet eltérést.
|
Quote:
|
Én azért nem nagyon értem ezt a vitát, mert a 9000 heki, azaz a jelenlegi fixálása is könnyítés, ugye nem mászik feljebb, mint a top 30%, könnyebben belőhető, nehezebb belőle kiesni. Miközben aki ezekben a magasságokban jár, annak tetszik és megy is az 1/A-s játék. (Ha nem, akkor lefordulhat 4K hekiről).
Kicsit úgy érzem, vérszem-effektus lépett be. |
van még valaki aki szeretne valamit elmondani?
vagy lezártnak tekinthető a beszélgetés? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A témára visszatérve... :)
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként én úgy emlékszem, nem az 1/A "elmozdítása" a javaslat célja. Ha nem a megfelelő irányba mozdítja az A-t (akármi is az az irány), akkor megbukott? Szerintem nincs szükség tesztidőszakra, ez nem olyan változtatás, hogy hol bevezetem, hol meg eltörlöm, sokkal hosszabb távon hat ennél. |
Én egyelőre itt a két fix hektárt (4000 és 9000) látom olyan elfogadható határnak, ami könnyítés is, és az eddig fordulókban sem kelthet semmi ellenérzést. Fenntartva, hogy ezek a határok bármikor változtahtaóak legyenek, ezekkel fog a kezdeti módosítás bekerülni.
Időbeliséget nem mondok, de szeretném még az idei azonosítás előtt beélesíteni. Ha nem lesz meg addigra, akkor nem lesz meg, természetesen ez nem garancia. |
Elkészült a változtatás, és hozzá a súgó is.
A naptáramba hétfőre írtam be a bevezetés időpontját. Ez nem jelenti azt, hogy valóban akkor be is fog kerülni a játékba, de ha nem jön közbe semmi, akkor nagy esély van rá aznap. |
Quote:
rövid |
Quote:
azokkal az orikkal hogy lesz akik már jártak sok hekin ,és közbe leverték öket,és most a lépésnél minimum földnek 7-8k hekit kér. ök is el tudnak lépni attol 4k heki fölött? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jól értelmezem? |
Quote:
A minimum föld mindenkinél más és más, a saját országának az addigi legnagyobb területének a 85%-a. Ha Neked 5947 a minimum terület, az azt jelenti, hogy voltál már 6997 hektáron is. Most annál egy ezressel kevesebbig kell felmenned NEKED. Aki sose járt ilyen magasságokban, annak nem kell felmennie ilyen magasra. |
A terv továbbra is az, hogy ez a könnyítés holnap délután élesítésre kerül.
|
Sziasztok
Változtatások bevezetése utána sokan fogják választani a 2-szer 4000 hektárra való feljutást(ami kb min 315k pont körül van),mert 9000 hektárra nem akarják felszenvedni magukat, főleg a pénz nélküli klánoknak remek lesz a lehetőség, ami szerintem jó dolog, ezek után ráadásul sokan jönnek vissza a szabiról
Ez rövid távon jó hatással lesz az 1-re, kicsi vérfrissítés fog bekövetkezni, és pörögni fognak az országok mint a búgócsigák, máris kb 170 ország gondolkodhat a fél forduláson. Másodszorra meg lefordulnak, kiürülhet az 1a és a top30% máris 90-dik helytől fog kezdődni, ami ha nem tévedek kb 9600-9800 hektár fog lenni majd, szóval hosszú távon nem biztos hogy " kifizetődő " lesz sok országnak, mert annyi ország meg nem fog lépni 2-ből az 1-be a lefordultak helyére, mert akik most is a topban vannak, azok a 2-ből fognak fordulni ezek után is,legalábbis a nagy részük. |
All times are GMT +1. The time now is 12:56. |