![]() |
Na, most már igazán lehetne egy vasárnap délelőtti párbaj...
|
http://www.hodito.hu/parbaj/1142.html
Izgi volt! Tsobi meg közbe belépett ,és fokozta az izgalmakat...:rolleyes::) Most már remélem más is fog jönni,mert így nem valami izgi. Összesítettben Pool győzött,de azért még jöhetnétek játszani:) |
jah, izgi volt, majd kiugrott a szívem az izgalomtól...
|
Quote:
Olvasd ===> Quote:
+vasárnap délelőtt nem a legjobb időpont.(legalábbis nekem) |
Quote:
Azért jó volt veled a játék:) Kezdesz fejlődni,de még mindig kevés amit nyújtasz:D:D:D |
A múltkor miattad volt szombat este helyett vasárnap, ha jól tudom, most miattam lehet vasárnap délelőtt
mint chipleader, talán kérhetem :) meg aztán már jó párszor volt akkor párbaj a sorozatban úgyis csak ketten leszünk :D |
na jócakkkkkk
|
Quote:
De kettesben nem sok értelmét látom:S |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azért annyira nem vagy te jó:p:D |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Egyetlen ponttal gazdagodtak a résztvevők, Ts kapott +1 pontot, de ezzel a helyezése nem változott.
Remélem a következő párbajon azért többen lesztek. :) Ennek kiírása hamarosan. |
A 6. forduló negyedik párbaja jövő hét szombat délutánra kiírva. Remélem, hogy elegendő az idő a jelentkezésre. A jelentkezési határidő jövő péntek este. Egy hét alatt remélem minden érdeklődő el tudja dönteni, hogy akar/tud-e jönni.
|
Az 1-2 órás párbajoknál lesz újra 16 fős párbaj?
Talán arra nagyobb lesz az érdeklődés. |
Quote:
|
Quote:
Remélem jönnek is:) |
Quote:
|
Quote:
ehhh... |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm! |
Egyelőre egy jelentkező, ha így marad, akkor megvan a mostani párbaj 5 pontosa. :)
|
Quote:
Bár szép lenne ,ha ebben a fordulóban végig első lennék:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne feledjétek, hogy aki jönni szeretne a szombat délutáni párbajra, az HOLNAP estig adja le jelentkezését!
|
Aki a holnapi párbajon indulni szeretne, az még ma jelentkezzen! Holnap reggel ugyan elképzelhető még egy elfogadás, de azt már nem garantálom, úgyhogy inkább ma, ha nem akarsz lemaradni! :)
|
Jó játékot holnap, én akkor már nagykanállal eszem. :)
De akkor itt kérném, hogy az utsó 4 órás legyen már jövő hét vasárnap este, hétvége este még nem volt... Köszönöm |
Quote:
|
Quote:
De ha minden kötél szakad, akkor a szombat is jó lenne, de ott már csak 20 órától... Viszont ahhoz nagyon át kellene szerveznem a napomat... A vasárnapnak jobban örülnék... További szép napot és jó hétvégét! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A last-minute jelentkezőknek most jött el a last-minute! :)
|
És itt a vége, megvan a résztvevők listája. Sok sikert! :)
|
Sok sikert ismét, így fél órával a kezdés után is. :)
|
|
All times are GMT +1. The time now is 04:47. |