![]() |
Quote:
Minden osztálytársam sír, hogy milyen szar a programozás... És ha unatkozom, vagy csak szimplán nem tudom mit csináljak nézek egy emelt érettségis feladatot, vagy kérek az ofőmtől párat, és azokat csinálom meg. Persze ne gondoljatok hűde nagy feladatokra, de engem még igen elgondolkodtat :) |
Quote:
Majd elmész egy egyetemre, beköltözöl egy koliba, és eljön az az idő, amikor ha unatkozol, embereket keresel sörözni, aztán hamar eljön az, hogy akkor is menni kell, amikor nem is unatkozol! :D |
Quote:
Amúgy én Óbuda Egyetem - NIK mérnök infó:) |
Quote:
Most tanulsz infót meg matekot. Ez így lesz később is, csak lesz 3-4-5-6 féle matekod (dimat, analízis, lingalg, valszám, stat, opkut) és emellett lesznek még az igazi infós tárgyak, ami nem feltétlen programozás, pl számítógépes architektúrák, automatizálás, robotika... valamit az igazi programozós tárgyak, bezárva a gondolkodtató tárgyakkal, pl mestint. És hiába érdekel egyik vagy másik nagyon, nem jut annyi időd rá amennyit szeretnél mert van sok más. Ezek az én tapasztalataim, lehet más jobban csinálja:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig szerintem benne van a nevében: BTK = Büfé Tudományi Kar |
Quote:
Nálatok az infó a ttk része? (valami rémlik, hogy beszéltünk már róla itt valahol...) |
Quote:
(az előbb a számomra majdnem legundorítóbbat kihagytam: Logika, Bonyolultságelmélet) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mijaza' a BTK?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Gratulálok Instant Poison (#210497) (8) a 8 személyiséghez...
Maradok tisztelettel: Pool (#160521) (9) :D |
Meg Numer@ (#252331) (5)
ide is grat! |
Köszi Pool :)
Én is szeretlek! |
Quote:
Csak azt nem értem, miért megint lassúba? Amikor gyorsban lehetne pörgetni a játékot... |
Quote:
Egyébként meg a gyors halál unalom. Nemrég benéztem oda, és semmi pörgés nincs ott. Normál csopikban nagyobb a pörgés, ha csak a személyiségekre vágysz, akkor neked való a gyors. Lásd Satu + te :) |
Quote:
Pool első 4 szeme normálban lett, de már megszoktam a gyorsat... Meg most már könnyebb is ott felmenni a top1-re a lépés miatt... De jól jön a sok szem, főleg, mióta vannak újak. A normál még ok, de a lassú? Azért a gyorsban, ha olyanom van, egy éjjel szétszedünk akár egy szövit is :) Jah, meg azért járok gyorsba, nehogy Remy lehagyjon :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már csak a szigorlat, és egy projekt prezentálás van hátra! :)
|
Végre elkészült a programom, ami bekér egy számot, ( legyen n) és kiír minden olyan prímszámot, ami maximum n számjegyből áll, és számjegyeinek bármely permutációja prímszámot eredményez. Elvileg működik végtelen számjegyre is, persze a pascal változók adta korlátok miatt csak 9 számjegyre működik :( Mire megalkottam Csempe ötletétől a rekurzív procedúrát, azt hittem a java megvan. Aztán jött a többi, ami már szinte gyerekjáték volt, egy két dolgot kivéve :) Büszke vagyok rá!
|
Quote:
Ha lehet egy tanácsom: ismerkedj meg a C-vel (vagy C++-al) :) |
Quote:
|
Quote:
:) Gondolom a "csodálatos" pascal keretei között nem volt módod megismerkedni az objektum orientáltsággal, szóval C után a JAVA-t ajánlom, azon sokkal könnyebb megérteni (szerintem), mint C++-on :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ma 3 éve vagyok tagja a fórumnak. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Belépés dátuma: 2006-01-26
|
Pár hete meglepődve tapasztaltam, hogy a diákhitel központ szerint 4188 ft tartozásom van úgy, hogy 2010-ben több, mint 300.000 ft-ot fizettem a diákhitel központnak.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, a csaj egyáltalán nem volt segítőkész. Fogtam magam, írtam nekik egy levelet és beleírtam, hogy 2006.02.05-től bármely átutalást bizonylatolni tudom, plusz ha hülyéskednek velem a PSZÁF-hez fogok fordulni. Mit ad isten, jön ma egy levél, hogy még sincs tartozásom :D kb. 120.000 ft lett volna csak a 2010-es kötelező törlesztésem |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:05. |