![]() |
Mondok egy adatot, mert bár végülis értelmetlen, valamit azért csak mutat. És főleg cáfolja azt a 0%-ot... :)
Összességében 8% az elfek aránya a németben, azok között, akik már állítottak be fajt (ami csak a játékosok csak alig több mint fele jelenleg). És akkor én még nem is választottam fajt... ;) |
Quote:
DE... Szerintem mióta korrigálásra kerültek az elf maluszok ak elf igenis használható. Egyébként pedig a német nem biztos, hogy ilyen szempontból mérvadó, hisz az egy frissen induló játék üres piaccal, telis tele frissen indult országokkal... Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem össze se lehet hasonlítani a hóddal... az egy teljesen más helyzet. (Feltételezem a törpék aránya is magasabb, mint a hódban.:) ) |
Quote:
Ebben egyetértek. Írtam egy arányt a csak azonosítottakhoz viszonyatva, no de az sem mérvadó ugye, hiszen egy csomóan kapásból szabiravágták magukat, még azonosítás előtt. Szóval egy totál védelem alatt álló játékban ez az égvilágon semmit nem mond, a mostani játékosoknak szerintem legalább a fele hosszútávon eleve ki fog szóródni. |
Quote:
Mondjuk elfet nem állítanám be védelem alatt, mert ott szinte semmi előnye nem jön ki. De a termelési hátránya annál inkább. Ati hamár megint statisztikázunk, akkor nem látogatnád meg a statisztika topicot? :) |
Ati ,most,így x hét távlatából néznénk egy újabb elf arányt?
És megtennéd,hogy kihagyod belőle az anarch csopikat? Illetve kíváncsi lennék még a Queosia,a Legendär és a Cuceritor arányaira is :) Köszi :) |
Quote:
|
Quote:
Ma 04:34 Matador Ati ,most,így x hét távlatából néznénk egy újabb elf arányt? És megtennéd,hogy kihagyod belőle az anarch csopikat? Illetve kíváncsi lennék még a Queosia,a Legendär és a Cuceritor arányaira is Köszi pls :o |
Quote:
(Bocs, csak amit olvasok, azt többet nem olvasom, és most nem tudok statot csinálni, úgyhogy ezzel el is felejtődik a dolog. :)) |
Quote:
De mi lenne,ha nem szólnék,hanem csak úgy eszedbe jutna? ;) |
Quote:
|
Quote:
No jó..majd szólok |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No nézzük...
Elfek aránya... Hódító: 10,23% Hódító, anarch nélkül: 11,54% Queosia: 11,44% Queosia, anarch nélkül: 11,63% Cuceritor: 13,73% Cuceritor, anarch nélkül: 14,51% Legendär: 5,7% Legendär, anarch nélkül: 6,3% A Legendär egy picit sántít, mert fajt például még közel 15% nem választott, úgyhogy ezek az országok még javarészt csak a sorszám miatt indított országok, még nincs akkora játékosszám, hogy a statisztikai adatok mérvadóak legyenek. |
Quote:
Hát jó, nem halt ki az elf faj, de hatalmas nagy pofont kapott ezt elhiheted. |
Quote:
|
Quote:
Az a játék stílus nem fajhoz hanem játékosokhoz köthető. Ez a változtatás az elf egyik fegyverét vette el. Csökkentve ezzel a játszható stratégiák számát. |
Quote:
|
Gyula, Ati!
nem meddő ez a vita már az új elf ilyen, együtt kell élni vele uff |
Quote:
|
Én nem vitázok, csak leírtam a gondolataimat.
Egyik elf országomat sem váltottam át más fajra. De amint valamelyik elf szintet lép visszatérek elfröl a gnómra, mert ugyan picivel gyengéb a védelem, de több a támadási lehetőség vele. |
Quote:
de már régen letettem az elfről az alsó négyben, mert teljesen élhetetlen viszont irigyelek a gnómért, én az soha nem tudtam jól játszani grat |
Quote:
|
Quote:
mf toliként sok varázslóval szerintem még mindig működik,max nem leszel bent soha a top tízben:) |
Quote:
|
Megnézegettem az A-s gömbjeinket. 31 darab van pillanatnyilag, abból 21 ef. Ati, tudnál egy friss statisztikát mutatni a "kiherélt" elfek kihalásáról A-ban, mert szerintem az életbe' ennyi nem volt mint most:)
|
Quote:
|
Sőt ha a dipit nézed meg a törpe mellett a másik legkeresettebb faj. :)
|
Quote:
Összes 1/A ország esetében az elfek aránya: 34% Aktív (nem szk-n lévő) 1/A-s országok esetében az elfek aránya: 45% Aktív (nem szk-n lévő), nem szabis 1/A-s országok esetében az elfek aránya: 48% Hát igen, ennyit az elfek kihalásáról, és hogy csak az új játékosok választják, mert nem tudják milyen rossz is az. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és a hulla hun marad abból az egyensúlyból? :rolleyes: :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
3/G-ben: 12% 4/L-ben: 12% 4/K-ban: 13% 5/V-ben: 12% Csak pár csoport kiemelve. Bár még érdekességképp megnéztem a gyors csoportot is: 5/U: 9%, ami meglepően magas arány... A gyorsba miért nem olyan fajjal mennek az emberek, ami sokkal akciódúsabb? Pfff. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom, mi a meglepő abban hogy az 1A-ban (még mindig) sok az elf. A változtatások semmi olyasmit nem hoztak, ami hátrányt jelentene az 1A-ban, gabonatermelő betonnak még mindig a legjobb.
A kérdés igazából az, hogy mi lesz vele az alsóbb csoportokban. Eltűnni nyilvánvalóan nem fog. |
All times are GMT +1. The time now is 07:05. |