![]()  | 

[quote=Ati;136556]Ebben mi az érdekes?[/QUOTE 
	soha nem láttam még fél-elf fullvarit  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Nekünk volt félelf varisunk, és igen jól működött. A morálja meg a kémlelési bónusza miatt sokkal több varival ellátott óriásokhoz is benézett olykor. Ártózni nem őt használtuk, ha bántani kellett valakit, arra volt 3 hadis:)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Off: 
	Synkel megtaláltalak 4.L ben szabin csücsülni, enyje: ) On  | 

Quote: 

Hónapok óta ott van egy kis kiruccanástól eltekintve. Viszont szépen gyűlnek benne a vip körök:D  | 

Ez nagyon tuti. :D 
	"Vip fejében olyan orinevet regelek amilyet csak kérsz ;)"  | 

Quote: 

Nem semmi :D:D  | 

xy(#000000)  
	2007-11-21 20:09:46 Helyezés: 000 Érték: van Szia Gyuri vagyok! országodról ne küldjél le gömböt úgy szeretem ha egy kicsit sok katonád van. Ne legyél le mesze! Szövi keresés.  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Ez a Gyuri vagyok úgy lett volna jó,hogy valaki ír egy dipis hirdetésre kb. így: Quote: 

| 

A legjobb lenne, ha kihagyná az emberfia a hirdetéséből a "Gyuri vagyok..." szindrómát, tekintve, hogy a csapból is ez folyik és már néha-néha igen unalmas.:) 
	 | 

Quote: 

| 

kijaza Gyuri??? :eek: 
	 | 

Quote: 

írd be gugliba,hogy „Gyuri vagyok” és meglátod a jövőt!:D  | 

xxxxxxxx(#000000) 
	2007-11-23 15:18:51 Helyezés: 0000 Érték: 0000 hy figyu külgyetek mnt-t lécccccccciiii most találtam,szerintem aranyos :D  | 

rrrr(#1) 
	2007-11-23 16:15:17 Helyezés: 1154 Érték: 9078 Sziasztok! Szövetségbe lépnék vagy alakitanék egyet a közelemböl(2-3kör)!Fontos lenne számomra az,hogy aktív legyél és a fórum használata!Jelenleg nem tervezem elöre haladásomat!Sajnos hullákat ,csak abban az esetben ,ha van sereg! Elöny a vip használoknak és esetleg a gnomoknak! Kíváncsi lennék egy termelő hullára, vagy egy tekiíróra.  | 

Quote: 

Jaj, de jól éltem a közelükben:D  | 

Quote: 

| 

xxxxxx ország 
	2007-11-24 17:50:33 Helyezés: xxx Érték: xxx Nem tom miért kell lenézni a hullákat!!!!! Én ork vagyok de attól még a hulláknak is vannak jogaik!!!!  | 

Quote: 

Jogukban áll oszlani, jogukban áll betegnek lenni és ezen fertőzést minden rájuk támadóra ráragasztani, jogukban áll a legyőzötteket soraik közé fogadni és még sorolhatnám:D:D:D:D:D:D  | 

xxx ország  
	2007-11-29 11:50:28 Helyezés: xxxx Érték: xxxx Szövi be belépnék specialitásom vérontás  | 

Quote: 

bár lehetne a specialitás mondjuk falrahányás, vagy vértolulás...:)  | 

Helyezés: 85 
	Érték: 33000 udvözlet uralkodok be szeretém jelenteni hogy egy erösbe lépnék egy erős tolisként agy erős szövibe lépnék udv:kék Ez aztán a hirdetés;):D  | 

??? (#???) 
	2007-11-27 17:37:33 Helyezés: 802 Érték: 30640 Szövit keresek hadis vok, védekező hadis ja meg MNT MNT MNT Én hogy örülnék, ha miközben engem mészárolnak, tudnám hogy a hadisom legalább biztonságban van... :D:D  | 

Quote: 

| 

***** (#******)  
	2007-11-29 16:14:02 Helyezés: **** Érték: **** hello! szövibe lépnék nem vagyok kezdö ez az uj országom na mind1 akkor keresek szövit  | 

Quote: 

| 

xxxx ország  
	2007-11-30 17:26:16 Helyezés: xxxx Érték: xxxx Sziasztok! Orszagomat felajanlanam: foldszerzesre, verontasra stb., sajnos lopni mar nem tudtok mert nincs mit!  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Igaz Anarch:)) 
	 | 

De elöbb vs utóbb lebukom normálban is:)) 
	 | 

********(#*******) 
	2007-12-01 11:20:29 Helyezés: ***** Érték: ***** ojan szövist keresek akinek van money-je és itt a környékemen van és aki tud valmit! Születőben a Hódítós Ki mit tud :D  | 

Ez olyan szétölős csapkodós szövi lesz!?:D 
	 | 

yyxx (#xxyy) 
	yxx Helyezés: xxx Érték:22k körül Hello! 1tolit,1hadit keresek meglévö szövibe feltétel:toli -tolisnak minimum 5000 toli -halehet vip nem muszájtoli -aktiv forum használat -csapat játék feltétel:hadi -minimum 10000 ij,elit,ló mind1 valameik -vip ha lehet nem muszáj -aktiv forum használat -csapat munka 10k íjjam van akkor mehetek hadinak?  | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 05:07. |