![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ilyen egyszerű lenne a recept minden félelf ori ellen akkor tudod mit? Javaslom mást ne is lopkodjunk. :D Egyébként mindenkitől elnézést kérek, de én MF-ként gondolkodom. Azonban már csak egy kis türelmet kérek mindenkitől, mert a szövis tolik mellett ez a szemléletem nemsokára megváltozik. :) |
Quote:
ha megtörtént akkor lekészülized, lelopod, majd lenttartod kicsit, és utána nm bír tolival visszajönni a bónuszok miatt(persze ez csak akkor megy ha az ellen mf, ilyen meg csak 5.szinten) |
Quote:
|
Ahogy nézem itt mindenki olyan király tolis hogy ha 2 körre lopnak, akkor sincs esélye ellenük a hadisnak. Akkor meg mi a fenének vergődtök, kérdem én? Miért lesztek ellehetetlenítve, ha most se tudnék visszavágni?
Valezius, megértem a problémádat, de veled ellentétben engem baromira nem érdekel az Aréna, és vagyunk ezzel még így páran. Amúgy meg csak a miheztartás kedvéért nekem általában van legalább egy tolis orim, bár igaz, jelen pillanatban épp nincs, mert mf-kedek az alacsony aktivitásom miatt, mf-ben tolival nyomni meg őrültség. Laziga, tudom, te király vagy, elmondtad nekünk azt is, hogy kell 300k értékre felmenni messze beelőzve a csoportot jksz nélkül. De ezt a marhaságot gondold át újra légyszi. A varis az életben nem okoz akkora kárt mint egy tolis, lenti szinteken meg végképp nem. Rengettél már 200 hekin? Tudod mennyit visz el a vihar 300 hekin? És tudod, mennyibe kerül a tanyakiesés pótlása ha szárazat teszel e célpontra? És ezzel szemben tudod, mennyit veszít a varis mészárkor, ha a tolis felméri a szövi seregeit, és mindig pontosan tudod, kinek mije hol jár éppen? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Barátnőm csinálja azt hogy a kis elfecskéjével tartja rettegésben a környékbeli félelfeket :D De Brown barátunk csak poénból írta, bár kíváncsi lennék, hogy egyáltalán olyanokhoz be néz-e, akiknél esetleg kicsit dolgozni is kéne a pénzért :) Anno a szövifelállásunk 5ös szinten 2 toli meg 2 hadis volt! Annyi varival, hogy ártózni tudjuk a többi tolvajt és egy kis ártózás után bárkihez befértünk, vagy a hadisokat ráküldtük mészárolni. És ebből mi szürhető le? Csak annyi, hogy max 2 körig felfelé loptunk...ha feljebb lopok, akkor mi benne az élvezet? :D |
Quote:
Szerinem a 100pontonként -1% eredményességet kéne átdolgozni, méghozzá %-os rendszerre. Akkor fölfelé is tudnának lopni a tolvajok, és lent se lenne érdemes Tehát ha a saját területemnél 1%-kal nagyobb országot lopok, akkor a malusz legyen 3%. Lefelé ugyanígy. Ez tűnik a legértelmesebb százalék értéknek, de lehet, hogy mégnagyobb malusz kéne, mert még mindig lehetne lopni 3-4körre. :p Egy 10K pontos 200hektáros ori 8840-11600 pontig tud 50% maluszig lopkodni. Egy 50K pontos ori pedig 44200-58000. |
All times are GMT +1. The time now is 20:02. |