Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Ati 10-04-2009 23:12

Quote:

Originally Posted by Von (Post 224593)
Na igen, Colonel John Sheppard is nagyon jó volt

Azóta láttam más szerepben, nagyon furcsa volt. :)

Von 10-04-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224600)
Azóta láttam más szerepben, nagyon furcsa volt. :)

Én egyszer Daniel Jacksont (Michael Shanks) láttam egy random gagyi filmben tök véletlen, hát... Ő is nagyon furcsa volt. Ellenben az Androméda című sorozatban a feleségével együtt szerepel, arról nem is beszélve, hogy igazából a felesége a CSK-1ben is feltűnt. (és nem csak mint szereplő tűnt fel, hanem amúgy is feltűnő volt :D)

Ati 10-04-2009 23:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 224601)
Én egyszer Daniel Jacksont (Michael Shanks) láttam egy random gagyi filmben tök véletlen, hát... Ő is nagyon furcsa volt. Ellenben az Androméda című sorozatban a feleségével együtt szerepel, arról nem is beszélve, hogy igazából a felesége a CSK-1ben is feltűnt. (és nem csak mint szereplő tűnt fel, hanem amúgy is feltűnő volt :D)

Őt is láttam máshol, valóban.

A "Sanctuary" című sorozat érdekes még, mert a legtöbb CSK1 szereplő szerepel benne. :) (Mintha ebből csináltak volna valami új sorozatot, abban nem tudom, hogy ki van, mi van.)

szamóka 10-04-2009 23:37

Quote:

Originally Posted by Von (Post 224587)
Nem! Mármint én nem láttam még... :)
De látott már valaki forrást hozzá? Én nézegettem már de nem találtam hiteles forrást a letöltéshez sehol sem! Ha valaki talált, és a fórum szabályai nem tiltják, legyen szíves rakja be! köszönöm :)

Amúgy Ati, ez csak jó lehet, kötve hiszem, hogy egy rajongó csalódhatna, ahogy ismerem a stábot :)

Mi számít hiteles forrásnak? (Amúgy jó, méltó az SG1-hoz)

Von 10-04-2009 23:38

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224610)
Mi számít hiteles forrásnak? (Amúgy jó, méltó az SG1-hoz)

Olyan ahonnan egy nézhető verziót le lehet tölteni :)

szamóka 10-04-2009 23:42

Quote:

Originally Posted by Von (Post 224611)
Olyan ahonnan egy nézhető verziót le lehet tölteni :)

Én még csak nézhető verzióval találkoztam. Ha Atit nem zavarja, akkor dobok két linket: (Ha meg zavarja, akkor úgyis törli...)

Von 10-04-2009 23:43

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224612)
Én még csak nézhető verzióval találkoztam. Ha Atit nem zavarja, akkor dobok két linket: (Ha meg zavarja, akkor úgyis törli...)

De mire törli már megnyitottam mindkét linket, szóval a célját elérte :D
Köszi! :)

Ati 10-04-2009 23:47

Az ilyen linkek fórumra tételét kérem mellőzni. A fórum nemcsak Magyarorszáhról elérhető, más országok törvényei az ilyen tevékenységeket tiltják. Nem kívánok a nemzetközi jogban utánanézni az ilyen eseteknek. :) Köszönöm.

Von 10-04-2009 23:51

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 224612)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224615)
Az ilyen linkek fórumra tételét kérem mellőzni. A fórum nemcsak Magyarországról elérhető, más országok törvényei az ilyen tevékenységeket tiltják. Nem kívánok a nemzetközi jogban utánanézni az ilyen eseteknek. :) Köszönöm.

Amúgy a linkjeid csúnyán leakasztották a google chrome-om :(:(
Most firefoxról írok, a chrome még mindig haldoklik... :S
Megköszönném ha priviben elküldenéd a linkeket újra, mert nem bizti, hogy a chrome-omból ki bírom menteni. Persze csak akkor, ha az legális, mármint Ati azt nem törli :)

szamóka 10-04-2009 23:53

Quote:

Originally Posted by Von (Post 224618)
Amúgy a linkjeid csúnyán leakasztották a google chrome-om :(:(
Most firefoxról írok, a chrome még mindig haldoklik... :S
Megköszönném ha priviben elküldenéd a linkeket újra, mert nem bizti, hogy a chrome-omból ki bírom menteni. Persze csak akkor, ha az legális, mármint Ati azt nem törli :)

OFF: Újabb érv a firefox mellett... (Nekem fel sem mászott a gépemre a chrome)

All times are GMT +1. The time now is 01:49.