![]() |
Quote:
de lehet tudok szerezni nem papaír alapút... bár az úgy 200 mega körül van..... |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: elküldtem a karlapodat Aúú-nak, ő átnézi, javít rajta ha kell, és továbbítja neked. Ha változtatni akarsz rajta valamit, majd megbeszélitek.
A karaktered egy harci sámán lett, ennek fényében írj neki előtörténetet, és jó lenne ha nevet is találnál ki neki... :D |
Quote:
Én meg már elküldtem Atisnak a karilapját...:) Lassan be fog indulni a játék, készüljetek...:) Még átnézek pár karilapot majd, aztán mehet a hentelés... akarom mondani a játék...:D |
Quote:
|
Quote:
Csak akkor majd írd meg nekem is, hogy mi lett az új neve, hogy tudjam én is, kihez beszélsz...:D |
Quote:
...egyébként nem vagyok türelmetlen... :rolleyes: :D |
eddig bírtam ki én is hogy ne rinyáljak hogy kezdjük mááááááÁÁÁÁáááá! :D
*a kocsik készen vannak, ha indul a játék akkor mennek is átfele, addig lusta leszek. nem azzal induluk úy sem, hogy megnézzük mi a csúcsteljesítmény :p* |
Adok Atisnak is kicsi időt, hogy a szervermizériák lefussanak...:) Illetve ha ő is azt mondja, hogy készen áll, akkor lassan majd kezdhetünk...
Még előtte valószínű átnézem megint a megkapott karikat, módosítok még rajtuk kicsit, aztán hajrá-hajrá...:) |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |