Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 04-21-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by Chris
Remélem valaki tud segíteni, nekem csak papíralapú szabálykönyvem van :(

nekem is :(
de lehet tudok szerezni nem papaír alapút... bár az úgy 200 mega körül van.....

Half 04-21-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by Senki
nekem is :(
de lehet tudok szerezni nem papaír alapút... bár az úgy 200 mega körül van.....

nekem még nem tudtál volan szerezni mi?:D biztos azt akartad, hogy felmenjek hozzátoK:DDDD

Senki 04-21-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Half
nekem még nem tudtál volan szerezni mi?:D biztos azt akartad, hogy felmenjek hozzátoK:DDDD

... mivel egy hete szerezte meg PDFbe haver?....

Chris 05-01-2006 18:08

Ati: elküldtem a karlapodat Aúú-nak, ő átnézi, javít rajta ha kell, és továbbítja neked. Ha változtatni akarsz rajta valamit, majd megbeszélitek.
A karaktered egy harci sámán lett, ennek fényében írj neki előtörténetet, és jó lenne ha nevet is találnál ki neki... :D

aúú 05-04-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by Chris
Ati: elküldtem a karlapodat Aúú-nak, ő átnézi, javít rajta ha kell, és továbbítja neked. Ha változtatni akarsz rajta valamit, majd megbeszélitek.
A karaktered egy harci sámán lett, ennek fényében írj neki előtörténetet, és jó lenne ha nevet is találnál ki neki... :D

Én meg már elküldtem Atisnak a karilapját...:)

Lassan be fog indulni a játék, készüljetek...:)
Még átnézek pár karilapot majd, aztán mehet a hentelés... akarom mondani a játék...:D

Ati 05-04-2006 09:33

Quote:

Originally Posted by aúú
Én meg már elküldtem Atisnak a karilapját...:)

Lassan be fog indulni a játék, készüljetek...:)
Még átnézek pár karilapot majd, aztán mehet a hentelés... akarom mondani a játék...:D

Meg is jött, köszi. :) Néven gondolkodom, de ami tutira illúzióromboló volt a karakterlapon, az a "Bicskás Tomi" név, nem lehetne ebből valami ideillőt? :D Mert ennyi erővel akár Pista is lehet a karakterem neve... :DDDDDDDDDDD

aúú 05-04-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Meg is jött, köszi. :) Néven gondolkodom, de ami tutira illúzióromboló volt a karakterlapon, az a "Bicskás Tomi" név, nem lehetne ebből valami ideillőt? Mert ennyi erővel akár Pista is lehet a karakterem neve... :DDDDDDDDDDD

De, természetesen átnevezheted...:)
Csak akkor majd írd meg nekem is, hogy mi lett az új neve, hogy tudjam én is, kihez beszélsz...:D

Chris 05-08-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by aúú
Lassan be fog indulni a játék...

Mikor? Mikor? Mikor?
...egyébként nem vagyok türelmetlen... :rolleyes: :D

Senki 05-08-2006 19:51

eddig bírtam ki én is hogy ne rinyáljak hogy kezdjük mááááááÁÁÁÁáááá! :D

*a kocsik készen vannak, ha indul a játék akkor mennek is átfele, addig lusta leszek. nem azzal induluk úy sem, hogy megnézzük mi a csúcsteljesítmény :p*

aúú 05-09-2006 09:22

Adok Atisnak is kicsi időt, hogy a szervermizériák lefussanak...:) Illetve ha ő is azt mondja, hogy készen áll, akkor lassan majd kezdhetünk...
Még előtte valószínű átnézem megint a megkapott karikat, módosítok még rajtuk kicsit, aztán hajrá-hajrá...:)

All times are GMT +1. The time now is 05:57.