![]() |
Quote:
|
Quote:
Felírom magamnak ,mert ezeket még nem tudtam;):D |
Quote:
Szóval pár perc és magamhoz térek:) |
hátöö, van amit nem érthet az ember lánya.. egy sereg ment ki elvileg.. gyakorlatilag nem annyira :rolleyes:
mindkét indulás másodpercre pontosan ugyanakkor :) lehet ezt tanítani fogom :p SZÖVETSÉG: Szövetséged háborúba indult xxxxxx (#0000) ellen. Az út 2 körig tart. SZÖVETSÉG: Szövetséged háborúba indult xxxxxx (#0000) ellen. Az út 2 körig tart. xxxxx (#0000) felé tart, 1 kör: Katona Támadó Lovas Íjász Elit Saját: 0 0 annyiamennyi 0 0 Összes: 0 0 annyiamennyi 0 0 xxxxx (#0000) felé tart, 1 kör: Katona Támadó Lovas Íjász Elit Saját: 0 0 0 0 0 Összes: 0 0 0 0 0 NULLA egységgel hogy megy ki sereg ? :) ezt árulja már el nekem vki :D |
talán duplaklikk sikeredett jó gyorsan a az első támadásra és azt kettőnek vette és mivel 100%-al ment az első 0%-al a második? :)
|
Quote:
legalább egy kóbor sánta ló ment volna.. de még az sem :D |
ha lenne két körre egy klán akkor megpróbálnék egy 0%-os támadást csak a te kedvedért, hogy lehet-e 0 lóval ;) de mivel az elsővel kiment a 100%-od, ezért bármilyen % mellett a második sereg 0 lóval támad :)
|
Quote:
|
Ez is furcsaság:)
Szintet léptem és egy láthatatlan vari van rajtam! Aktív varázslatok: (2 kör) 2 kör,de mi:rolleyes::D Nem is szóltam...Megoldódott a furcsaságom egy faj választással:D:D |
Quote:
Bocska :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 09:55. |