Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

monro 05-23-2006 07:54

Quote:

Originally Posted by Ati
Valóban erről, csak valahogy mindig elfelejtődik, hogy eddig, illetve a másik javaslattal most is enélkül (iszonyatonsan sok pénz elköltése) vissza lehet(ett) támadni, míg a Te javasladot szerint a védőnek iszonyatosan sok tartalékkal kell rendelkeznie, hogy bontson, fokozzon, akármi, hogy visszatámadáshoz neki is rá kelljen állnia a támadóra, hogy vissza tudjon menni.

Oké, hogy azt szeretnétek, hogy ha valaki kitámad, akkor ne menjenek vissza rá, tudom, hogy egy kitámadásban rengeteg pénz van, és jobb biztosra menni, de miért jó az, hogy a védekezőnek semmi esélye arra, hogy szembemenjen? Még akkor sem, ha észrevett?

Attila figyu.
Eddig ami volt ugyanugy baromisokba került! Semmivel sem kerülne többe mint eddig csak a "gombnyomás költségével". Ugyanis eddig egyetlen esélyed egy JÓ KLÁNTÁMADÁS ellen az lehetett ha ugyanabban a körben keresztbevered ÉS TE ÜTSZ ALULRÓL! Tehát szétbontottad te is ő is a klánt! EDDIG IS. Akkor ez az érv hogy sokba fog kerülni innentől kezdve remélem belátod,hogy NEM ÉRV.

A lényeg egyébként is a LEHETŐSÉG biztosítása! Kit érdekel mennyibe kerül??? A lehetőség adva van! Ha tudod élsz vele ha nem akkor nem.
Olyan ez mint a piac egyéniben. Hiába van 10K hely a barajaidba ha nincs pénzed feltölteni őket akkor a sereg bever. Nincs ebben semmi ujdonság.

monro 05-23-2006 08:02

Quote:

Originally Posted by Ati
Eddig volt? Igen. Ha most az eddiginél mégtöbb időd lenne rá, vissza tudnál menni? Igen.

Ati...
Nem rossz a 10mp-es elgondolásod, csak 1 etlen hibája, hogy 1 kör csúszásba vagy! Ezzel pedig megint ott a tekizős probléma ami "gondolom" az egyik fő mozgatórugója volt a körváltás "lezárásának". Hozzáteszem ez is jobb,mint ami most van! Egyszerűen azért mert TÖBB, mint ami most van. Ugyanis most csak LUTRI visszatámadás van ezzel meg lenne a LUTRI ÉS a CSÚSZTATOTT visszatámadás ami már 2 lehetőség.

monro 05-23-2006 08:07

Quote:

Originally Posted by Zounok
Áruld már el okoska, hogy a mostaniban mennyivel könnyebb szembemenni?
2 körre van egymástól x klán...egyik kitámad...Atti 10 mp-es ötletében lenne ugye az említett 10 mp ! Ezalatt ugyan mikor tudod bevenni a seregekt, elindítani, stb..? Vagy minden körváltáskor be lesz készítve a 2 milla lovas, és azt a 10 mp-et figyeli mindenki???? Ez röhejes..:(((

Nem ez a lényeg, hanem a körcsúszás...
Eddig sem volt 10 mp-nél több időnk mégis megoldottuk, ugye Szepi? ;)
De nem lenne szerencsés ha csúszni kéne egy kört ezzel adni a másik klánnak 50%-al nagyobb védőerőt a lakástekik és egyéb nyalánkságok miatt.

Chris 05-23-2006 08:10

Szép csendben megkérdezném: nem lehetne-e esetleg a különböző elképzeléseket (vagy csak egy elképzelést) valami teszt során kipróbálni? Kiderülne, működne-e, és hogy hogyan. Talán az eredmény után könnyebb lenne dűlőre jutni, mint így...

monro 05-23-2006 08:13

Quote:

Originally Posted by Ati

Most az az egyik javaslat, hogy ez az egy órás idő, ameddig észre lehet venni, hogy valaki esetleg támad, csökkenjen le pár másodpercre.

Egy óra alatt fel tudtál készülni arra, hogy mi van, ha támadnak. Pár másodperc alatt nem tudsz. Sőt, észre se veszed, hogy valaki támadni készül.

Ati miért kell ennyire kiforgatni egy javaslat lényegét?
Ha ez így történik ahogy írod és én észreveszem akkor tutira én ütök alulról az agresszor meg felülről! Ezért azzal ha valaki ugy akar támadni, hogy "sunyiban" csak 2 mp-ig van mellettem akkor maga alatt vágja a fát! Ezt kéne végre megérteni mindenkinek!

monro 05-23-2006 08:19

Quote:

Originally Posted by aúú
Kezdem érteni mi a gond... ti leginkább csak az első 5-6 klánra koncentráltok mikor ezt a dolgot vitatjátok, miközben eleve pont ennek az 5-6 klánnak vannak arra erőforrásai, hogy ilyen ugrálásnál bizti tudja követni a másikat ugrálással, míg a lenetebb klánokról fullra megfeletkeztek, pedig belőlük van 12x még és náluk egy klántámadás símán indítható bármikor 2 körről, mert ott nem kell hozzá oda ugrani!

Bravó megint valaki aki szépen megragadta a lényeget. A kisebb klánok akik egymás mellett vannak is ki tudnak bontani 4 körre... A "nyomógomb" adna nekik esélyt a 10 mp csak akkor ha minden körváltáskor ott vannak és abban a 10mp-ben távolbalesnek és visszatámadnak. Ez a probléma :) Diszkrimináció azokkal szemben akik nem kizárólag 00 és 02 között szeretnének hódítózni ;)

monro 05-23-2006 08:27

Quote:

Originally Posted by Ati
NEM MARAD KI a 3-as és a 4-es pont, egy profi támadásnál semmi esélyed nem volt eddig sem szembemenni!

Ati annyi volt a különbség, hogy nem volt mihez viszonyítani, hogy mikor kell elküldened a sereget így a támadó mindig picit elöbb mozdult,hogy ne csússza le a váltást. Azt az infót amit ebben a topicban megosztottál velünk miszerint elég lenne az egyéni harcok lezajlásakor indulni sztem rajtad kivül senki nem tudta. Én biztosan nem. Ha tudtuk volna akkor igazad lenne és tényleg nem különbözne a mostani helyzet az akkoritól.

De mégis különbözik. És ez pedig azért van, mert most van FIX pont amihez tudsz igazítani! Eddig ilyen nem volt! A körváltás eleje FIX időpont te mondtad de a vége eddig LUTRI volt.... Volt hogy 01-kor volt a csata és volt olyan hogy 07-kor... Na ehhez igazítsd be a klántámadást :) Ugyhogy korántsem ugyanaz a szitu.

Alba 05-23-2006 08:29

Quote:

Originally Posted by Serg
Szerintem ezt olvasd el és gondold át mégegyszer

Igen elolvastam...
Egy tamadasnal nem mind1 ki megy alulrol meg ki felulrol...Ha a a vedekezo barmikor szembemehet a tamadoval akkor azt jelenti hogy o fog alulrol menni.Hiszen ahogy wand is leirta sokkal több épuletet tud lebontani.Es meg megmarad az eselye a visszutesre is.Magyarul az jar jobban aki figyelget es egy alkalmas pillanatban visszaüt a tamadora.
Erre mondtam azt hogy a tamadot erositeni kell, de nem ugy hogy nem lesz visszatamadato...

monro 05-23-2006 08:32

Quote:

Originally Posted by Xeper
végiggondolnád legalább mit írsz?
a gombos a lehető legrosszabb lehetőség!
még csak felkészülési időd sem lesz, mert nem feltétlenül látod hogy készül ellened valaki, és a pontos kv miatt mégcsak kísérni sem tudsz....
ha nyitott kv lenne ugyanilyen pontossággal, ugyanúgy mehetne a centizgetés, és ugyanígy nem tudnál kísérni, mert tökéletesen kiszámítható a kv, de legalább a gombbal mégcsak mindenféle előjel nélkül is megteheted amit most... gratulálok!
Ez a topic a klánpontlista rendezéséről szól, de szerintem pusztán ennek a résznek a reformálásával semmiképpen nem jutunk jobb megoldásra.

Akkor mi a bajod vele? :)
Nektek jó lenne használd ki.
Egyébként meg gondold át TE és ne Zounak gratulálj.

Ha ugy van ahogy mondod és elindulsz frissítéssel 59-kor majd a körváltással elmész mellőlem akkor mi van? Neked nem lesz több lehetőséged frissíteni 3 körig! Ergo aládmegyek és ÉN verlek be alulról te meg felülről. Ha ez neked jó akkor csináld csak az "1 percig vagyok ott támadásodat" :)

monro 05-23-2006 08:35

Quote:

Originally Posted by Alba
Igen elolvastam...
Egy tamadasnal nem mind1 ki megy alulrol meg ki felulrol...Ha a a vedekezo barmikor szembemehet a tamadoval akkor azt jelenti hogy o fog alulrol menni.Hiszen ahogy wand is leirta sokkal több épuletet tud lebontani.Es meg megmarad az eselye a visszutesre is.Magyarul az jar jobban aki figyelget es egy alkalmas pillanatban visszaüt a tamadora.
Erre mondtam azt hogy a tamadot erositeni kell, de nem ugy hogy nem lesz visszatamadato...

Alba.
Nem csak ugy lehet támadni, hogy eleve elhasználod a firssítési lehetőségedet!
Sőt... ugy nem is érdemes,mert a "sunyulás" kétélű fegyver... Ha megmarad a frissítésed akkor megint az üt alulról aki jobban taktikázik. Nekem tutira menne az alulról ütés erre mérget vehetsz :) Korábban levezettem pontról pontra.

All times are GMT +1. The time now is 12:26.