![]() |
Quote:
Eddig ami volt ugyanugy baromisokba került! Semmivel sem kerülne többe mint eddig csak a "gombnyomás költségével". Ugyanis eddig egyetlen esélyed egy JÓ KLÁNTÁMADÁS ellen az lehetett ha ugyanabban a körben keresztbevered ÉS TE ÜTSZ ALULRÓL! Tehát szétbontottad te is ő is a klánt! EDDIG IS. Akkor ez az érv hogy sokba fog kerülni innentől kezdve remélem belátod,hogy NEM ÉRV. A lényeg egyébként is a LEHETŐSÉG biztosítása! Kit érdekel mennyibe kerül??? A lehetőség adva van! Ha tudod élsz vele ha nem akkor nem. Olyan ez mint a piac egyéniben. Hiába van 10K hely a barajaidba ha nincs pénzed feltölteni őket akkor a sereg bever. Nincs ebben semmi ujdonság. |
Quote:
Ati... Nem rossz a 10mp-es elgondolásod, csak 1 etlen hibája, hogy 1 kör csúszásba vagy! Ezzel pedig megint ott a tekizős probléma ami "gondolom" az egyik fő mozgatórugója volt a körváltás "lezárásának". Hozzáteszem ez is jobb,mint ami most van! Egyszerűen azért mert TÖBB, mint ami most van. Ugyanis most csak LUTRI visszatámadás van ezzel meg lenne a LUTRI ÉS a CSÚSZTATOTT visszatámadás ami már 2 lehetőség. |
Quote:
Nem ez a lényeg, hanem a körcsúszás... Eddig sem volt 10 mp-nél több időnk mégis megoldottuk, ugye Szepi? ;) De nem lenne szerencsés ha csúszni kéne egy kört ezzel adni a másik klánnak 50%-al nagyobb védőerőt a lakástekik és egyéb nyalánkságok miatt. |
Szép csendben megkérdezném: nem lehetne-e esetleg a különböző elképzeléseket (vagy csak egy elképzelést) valami teszt során kipróbálni? Kiderülne, működne-e, és hogy hogyan. Talán az eredmény után könnyebb lenne dűlőre jutni, mint így...
|
Quote:
Ha ez így történik ahogy írod és én észreveszem akkor tutira én ütök alulról az agresszor meg felülről! Ezért azzal ha valaki ugy akar támadni, hogy "sunyiban" csak 2 mp-ig van mellettem akkor maga alatt vágja a fát! Ezt kéne végre megérteni mindenkinek! |
Quote:
Bravó megint valaki aki szépen megragadta a lényeget. A kisebb klánok akik egymás mellett vannak is ki tudnak bontani 4 körre... A "nyomógomb" adna nekik esélyt a 10 mp csak akkor ha minden körváltáskor ott vannak és abban a 10mp-ben távolbalesnek és visszatámadnak. Ez a probléma :) Diszkrimináció azokkal szemben akik nem kizárólag 00 és 02 között szeretnének hódítózni ;) |
Quote:
Ati annyi volt a különbség, hogy nem volt mihez viszonyítani, hogy mikor kell elküldened a sereget így a támadó mindig picit elöbb mozdult,hogy ne csússza le a váltást. Azt az infót amit ebben a topicban megosztottál velünk miszerint elég lenne az egyéni harcok lezajlásakor indulni sztem rajtad kivül senki nem tudta. Én biztosan nem. Ha tudtuk volna akkor igazad lenne és tényleg nem különbözne a mostani helyzet az akkoritól. De mégis különbözik. És ez pedig azért van, mert most van FIX pont amihez tudsz igazítani! Eddig ilyen nem volt! A körváltás eleje FIX időpont te mondtad de a vége eddig LUTRI volt.... Volt hogy 01-kor volt a csata és volt olyan hogy 07-kor... Na ehhez igazítsd be a klántámadást :) Ugyhogy korántsem ugyanaz a szitu. |
Quote:
Egy tamadasnal nem mind1 ki megy alulrol meg ki felulrol...Ha a a vedekezo barmikor szembemehet a tamadoval akkor azt jelenti hogy o fog alulrol menni.Hiszen ahogy wand is leirta sokkal több épuletet tud lebontani.Es meg megmarad az eselye a visszutesre is.Magyarul az jar jobban aki figyelget es egy alkalmas pillanatban visszaüt a tamadora. Erre mondtam azt hogy a tamadot erositeni kell, de nem ugy hogy nem lesz visszatamadato... |
Quote:
Nektek jó lenne használd ki. Egyébként meg gondold át TE és ne Zounak gratulálj. Ha ugy van ahogy mondod és elindulsz frissítéssel 59-kor majd a körváltással elmész mellőlem akkor mi van? Neked nem lesz több lehetőséged frissíteni 3 körig! Ergo aládmegyek és ÉN verlek be alulról te meg felülről. Ha ez neked jó akkor csináld csak az "1 percig vagyok ott támadásodat" :) |
Quote:
Alba. Nem csak ugy lehet támadni, hogy eleve elhasználod a firssítési lehetőségedet! Sőt... ugy nem is érdemes,mert a "sunyulás" kétélű fegyver... Ha megmarad a frissítésed akkor megint az üt alulról aki jobban taktikázik. Nekem tutira menne az alulról ütés erre mérget vehetsz :) Korábban levezettem pontról pontra. |
All times are GMT +1. The time now is 12:26. |