![]() |
Quote:
|
pedig jó lenne tényleg valahogy ezt megoldani, mert jót tenne az ő játékuknak is, ha több játékos lenne, meg a mienknek is... mondhatni több legyet egy csapásra... :p
|
Quote:
Ez konkrétan nem feltételezés, hanem tapasztalat. |
szerintem h a csoportok összevonása, nyelvi játékok összevonása csak pillanatnyi megoldás lenne, mert a játék nem változna, nem vonzana több játékost, tehát semmi se javulna
lehet pár évre megoldaná a dolgot, de akkor megint eljönne az idő h megint vonjunk össze csoportokat, és végül 1-2 csoporthoz jutunk mindenképp változnia kéne a játéknak szerintem |
Quote:
|
Quote:
De aki az alapján választ célpontot, hogy "akik értenek hozzá, azoknál esélyem sincs, maradnak a kezdők, majd őket jól elverem", és azok, akik az alapján választanak, hogy "hülye külföldi, miért nem képes megtanulni magyarul?" azok akár akaratlanul is egy hatalmas jksz közepébe csöppennek, és támadnak mindenkit, aki nem magyar. Nekem személy szerint már mindkét alap hozzáállással is problémám van, hát még az akaratlan eredménnyel. Megtörtént. Nagyon sokszor. |
Quote:
Biztos lennének jó poénos gugli fordítós írások :D |
Quote:
|
Quote:
Vagy arra célzol, hogy egy magyar ír egy magyarnak, az se mindig érthető? Hát ez meg egyéni szoc problem ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:19. |