Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2011-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4506)

Pool 04-03-2011 15:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 285064)
Ha nincs egyéb kérdés, akkor jöhetnek a jövőheti időpontigények. Hétköznapi és hétvégi időpontok egyaránt jöjjenek! :)

Minden nap jó 21 óra után, hétvége 19 óra utáni kezdéssel
Illetve szerdán még jó 08-11 közötti kezdéssel is...

Pool 04-03-2011 15:34

Harm, mit problémázol?
Eccerű a dolog, nyerj meg minden párbajt és nincs gond :)

Pool 04-03-2011 15:37

Ati, nem lehetne az összpontszám alapján rangsorolni és nem az utolsó oszlop szerint?
Mert még mindig 4. vok :D

Ati 04-03-2011 15:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 285095)
Ati, nem lehetne az összpontszám alapján rangsorolni és nem az utolsó oszlop szerint?
Mert még mindig 4. vok :D

Gondolkoztam azon, hogy melyik szerint legyen. A végső sorrend az utolsó oszlop szerint fog alakulni, amibe a legrosszabb eredmény nem számít bele, azért lett végül a szerint az oszlop szerint rendezve egyelőre. Így talán a későn érkezőknek is könnyebb előre kerülni.

Mert még mindig várok embereket, akik tavaly nagyon érdeklődtek, és mondták, hogy idén hú de nagyon jönnek majd, aztán egyelőre még nem jelentkeztek...

Pool 04-03-2011 15:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 285096)
Gondolkoztam azon, hogy melyik szerint legyen. A végső sorrend az utolsó oszlop szerint fog alakulni, amibe a legrosszabb eredmény nem számít bele, azért lett végül a szerint az oszlop szerint rendezve egyelőre. Így talán a későn érkezőknek is könnyebb előre kerülni.

Mert még mindig várok embereket, akik tavaly nagyon érdeklődtek, és mondták, hogy idén hú de nagyon jönnek majd, aztán egyelőre még nem jelentkeztek...

Rendben, nem kardoskodom annyira érte, csak így picit fura a 9 pontom :)

Harmgor 04-03-2011 16:10

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 285094)
Harm, mit problémázol?
Eccerű a dolog, nyerj meg minden párbajt és nincs gond :)

jó lenne,de mint írtam már,ezen a párdarab párbajon kívül csak 1x játszottam Ironnékkal,és az is vagy 2 éve volt

nincs meg még a kellő tapasztalatom

azért problémázok,mert nekem nagyon kellett volna az a 4 pont,hogy növelje az önbizalmamat és a játékhoz való kedvemet

lehet több ilyen sem lesz:(

Pool 04-03-2011 16:13

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 285099)
jó lenne,de mint írtam már,ezen a párdarab párbajon kívül csak 1x játszottam Ironnékkal,és az is vagy 2 éve volt

nincs meg még a kellő tapasztalatom

azért problémázok,mert nekem nagyon kellett volna az a 4 pont,hogy növelje az önbizalmamat és a játékhoz való kedvemet

lehet több ilyen sem lesz:(

Ne a pontot, a helyezést nézd...
Majd legközelebb a 2. hely jobban fizet :)

Harmgor 04-03-2011 16:16

legyen úgy :)

Szesy 04-03-2011 20:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 285064)
Ha nincs egyéb kérdés, akkor jöhetnek a jövőheti időpontigények. Hétköznapi és hétvégi időpontok egyaránt jöjjenek! :)

Holnap egész nap, egyenlőre a hétvégén is bármikor lehet, de a 22 órás kezdés az továbbra is mindig jó:)

Harmgor 04-03-2011 20:06

Mint már írtam nekem csak a szerda illetve a csütörtök jó,de akkor mindegy hány órakor

All times are GMT +1. The time now is 08:38.