![]() |
Na jó, látom ez túl nehéz volt :)
A megoldás: Megváltás (The Burning Plain) Akkor most egy könnyű, ez tuti menni fog :) "Csirkeee, jóóó csirrkee! " |
Quote:
|
Quote:
|
"A köz, B köz, C köz, D köz, E köz..."
:D |
Áhh látom ez most nem ment. Bocsi de nincs időm most még hozzákeresni idézetet. Adjon fel valaki valamit.
|
Quote:
-Nem vagyok boszorkány!! -Pedig úgy vagy öltözve. -Ők öltöztettek fel boszorkánynak...(HAZUDIK!!)...Az orrom sem az enyém, ez egy mű orr. -Nos? -Orrt mi csináltunk neki. -Hát még mit? -Kalapot is...de attól még boszorkány!! -Ti öltöztettétek fel? -Nem!...(Nem, nem nem!)...de (de, de de). De van neki szemölcse! -Miből gondoljátok, hogy boszorkány? -Engem gyíkká változtatott... -Gyíkká? -...De már elmúlt... |
Quote:
Keresek valami jó idézetet:) |
„- Mi a jobb, ha szeretnek, vagy ha félnek? - Jó kérdés... Együtt lenne a legjobb, de az nagyon nehéz dolog. Ha már választanunk kell, inkább féljenek. A félelem tovább tart mint a szeretet. A pénzen vett barátság nem ér semmit sem. Tudod, hogy megy itt? Megeresztek egy viccet, mindenki röhög. Tudom, hogy vicces vagyok, de azért annyira nem. Félelemből ilyen szenilisek. Féljenek, de ne gyűlöljenek. Jól bánok velük, de nem túl jól... ha túl sokat adok, nem lesz rám szükségük. Csak annyit adok, hogy szükségük legyen rám, de ne gyűlöljenek. Ne felejtsd el, amit mondtam!”
|
Quote:
Bronxi mese |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:37. |