Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Napi chat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4332)

Sami 01-07-2011 12:21

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 275203)
akkor javitok!:)
az Attiláknak boldog névnapot!:):P

Szintén köszi!

Rheia 01-07-2011 12:23

Nem tudtam, hogy Te is Attila vagy, akkor Téged is belevettelek volna a névnapi sorba..
Boldog Névnapot Neked is Sami! :)

(Már javítottam is)

Ildee 01-07-2011 12:24

Isten éltesse minden Attila nevű ismerősömet, de legfőképpen kicsi fiamat!

J.Ati 01-07-2011 14:21

Itt is köszi.

Sami 01-07-2011 18:39

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 275208)
Nem tudtam, hogy Te is Attila vagy, akkor Téged is belevettelek volna a névnapi sorba..
Boldog Névnapot Neked is Sami! :)

(Már javítottam is)

Köszi Rheia! :)

idegenvezeto 01-08-2011 09:51

Érdekes dolog jutott eszembe.

A hódító kicsit olyan, mint a harcosok klubja. Senki nem tudja a munkáján, való életén kívül hagyni (emlékeztek biztos, hogy a filmben vannak jelenetek, mikor bemennek egy étterembe és ott az összes szakács, pincér harcos, vagy a bárban a csapos...stb.).

Itt is hasonló a helyzet. Én szállodaportán dolgozom és előfordul, hogy egy vendégérkezést, vagy telefonbeszélgetést mondva csinált indokkal félbe hagyok (félbe kell hagynom), hogy elindítsak egy támadást, vagy sereget cseréljek, vagy akármi. Egyik szövim fogorvos, ő mesélte a napokban, hogy egy védésnél a páciens és a gép között szaladgált, mert mindig "állítani kellett a fúrón". :)
Fórumon is többektől olvastam már hasonlót :)

Redback 01-08-2011 11:23

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 275260)
Érdekes dolog jutott eszembe.

A hódító kicsit olyan, mint a harcosok klubja. Senki nem tudja a munkáján, való életén kívül hagyni (emlékeztek biztos, hogy a filmben vannak jelenetek, mikor bemennek egy étterembe és ott az összes szakács, pincér harcos, vagy a bárban a csapos...stb.).

Itt is hasonló a helyzet. Én szállodaportán dolgozom és előfordul, hogy egy vendégérkezést, vagy telefonbeszélgetést mondva csinált indokkal félbe hagyok (félbe kell hagynom), hogy elindítsak egy támadást, vagy sereget cseréljek, vagy akármi. Egyik szövim fogorvos, ő mesélte a napokban, hogy egy védésnél a páciens és a gép között szaladgált, mert mindig "állítani kellett a fúrón". :)
Fórumon is többektől olvastam már hasonlót :)

Amikor Pool tanárbácsi sok feladatot ad a munkafüzetből, ott már tudni lehet, hogy akció van :D:D

BimmBimm 01-08-2011 21:50

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 275271)
Amikor Pool tanárbácsi sok feladatot ad a munkafüzetből, ott már tudni lehet, hogy akció van :D:D

Vagy amikor Hex bácsi azt mondja az ügyfélnek hogy le van lassulva a rendszer és várni kell, de valójában csak pontosan indítja a sereget:D

Pool 01-08-2011 23:07

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 275271)

Én anno beállítottam a sztechben az összes gépre kezdőlapnak + kulcsom van hozzá, ha felmegyek a suliba, az első, hogy bekapcsolom a tanáriban a gépet...

De már régen nem kell szaladgálnom, valahogy nyugisabb lett a játékom...

Merengő 01-10-2011 04:47

Nekem a mai éjszakás műszakban volt egy olyan esetem, hogy rácsaptam az asztalra, és egyik mérnök kolegám kérdezte mi a baj.. és mondtam semmi különös, csak már megint nincs fegyver a piacon :) elég érdekesen nézett rám... lassan indulok haza jó pihit a műszakosoknak :)

All times are GMT +1. The time now is 04:54.