Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 09-08-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263239)
Gondoltam:D
Nem szeretek kérdezősködni, a GPS ház elé visz:) Azt mondtad adsz pontos címet, erre mégsem? :D Már megint csak púúloztál?? :D

Szted egy 1500 fős faluban nem tudja megmondani bárki, merre lakom? :)
Ide azért csak nem írom ki...
Szombaton gyere, akkor közfalazunk, segíthetsz :)

RRRrrr 09-08-2010 22:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263240)
Nem is értem, hogy nem vagy még a Pokerstars igazolt profija?

Én viszont értem, hogy miért nem érted:D:D Mert fogalmad sincs, hogyan működik és miért. Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen.
Attól hogy supernova rangom van starson, nem leszek leigazolt profi, és nem leszek címlapon sem:) Bátran kérdezz még, amit nem értesz, válaszolok szívesen.
Mellesleg nem akartam publikussá tenni a rangom, de talán nem értik miért mr.supernovázol folyton:D
Szóval várok kérdéseket, esetleg általad tényként beállított dolgokat, amit megcáfolhatok.

Pool 09-08-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263242)
Én viszont értem, hogy miért nem érted:D:D Mert fogalmad sincs, hogyan működik és miért. Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen.
Attól hogy supernova rangom van starson, nem leszek leigazolt profi, és nem leszek címlapon sem:) Bátran kérdezz még, amit nem értesz, válaszolok szívesen.
Mellesleg nem akartam publikussá tenni a rangom, de talán nem értik miért mr.supernovázol folyton:D
Szóval várok kérdéseket, esetleg általad tényként beállított dolgokat, amit megcáfolhatok.

Jó Neked, hogy ilyen barátaid vannak, nekem meg Józsi bácsi, a harangozó, Juci néni a boltos és Pista bácsi az erdőkerülő jut csupán :(
Nincs több kérdésem, leülhecc, jegyet most nem adok, de figyelembe veszem a következő feleletednél...

Remedy 09-08-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263242)
Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen.

Na akkor ha mar a netes jatekaid bemasoltad, elo versenyen mi a legjobb helyezesed, nyeremenyed? Vagy a legjobb 3?

Pool 09-08-2010 23:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263244)
Na akkor ha mar a netes jatekaid bemasoltad, elo versenyen mi a legjobb helyezesed, nyeremenyed? Vagy a legjobb 3?

Én a múltkor 3 kisfröccsöt nyertem kugliban...

Remedy 09-08-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263245)
Én a múltkor 3 kisfröccsöt nyertem kugliban...

En csak haveroktol nyertem 500-as beugro alapon ilyen 3-4e ftokat, ezert is tudom ertekelni azt, aki ilyen elo-versenyeken nyerni tud. :) Na meg a neteseket is epp, de az teljesen mas teszta. Na de akinek a Toth Ricsi a haverja az biztos tuti jatekos. :)

Pool 09-08-2010 23:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263246)
En csak haveroktol nyertem 500-as beugro alapon ilyen 3-4e ftokat, ezert is tudom ertekelni azt, aki ilyen elo-versenyeken nyerni tud. :) Na meg a neteseket is epp, de az teljesen mas teszta. Na de akinek a Toth Ricsi a haverja az biztos tuti jatekos. :)

Lehet épp a haverja, mert Ricsi is miskolci... :)
Talán eccer nekem is lesz ilyen híres barátom...:(
Na, de tényleg fexem, jócak!

De engem is érdekelnek az élő eredmények, hogy gratulálhassak...

RRRrrr 09-08-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263244)

Az, hogy bármelyik freezout alatt megiszom egy liter jagert teljesen egyedül:D
Itt nem rólam van szó, és egyáltalán nem szeretnék a pénzügyi helyzetemről beszélni a továbbiakban. Pont annyira nem szeretnék, mint amennyire Púúl a pókerezési szokásairól sem fog soha többet valószínűleg:D

Azért a magyarázatára tényleg kiváncsi lennék, mivel eteti a népet az igazát bizonygatva, és mégjobban kiváncsi lennék rá, ki az aki be is nyeli ezt:D

Egyébként Remy legalább mostmár van halvány sejtésed arról, hogy miért ajánlottam fel a múltkor privátban azt, hogy küldök 100$ Neked, amit 1óra visszanyerek ha leülsz játszani egy cash gamet velem:)

RRRrrr 09-08-2010 23:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263246)

Attól, hogy valaki Ricsi haverja nem lesz jó játékos. Főleg nem nyerő.
A haverság a pókerasztalnál kezdődött nálunk jópár éve, és nem igen találkozunk csak kocsmákban, meg az asztalnál:)
Sokat jártunk kassára versenyezni, de miskolcon is rengeteg mini torna van, meg még rengeteg helyen...

Remedy 09-08-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263248)
Egyébként Remy legalább mostmár van halvány sejtésed arról, hogy miért ajánlottam fel a múltkor privátban azt, hogy küldök 100$ Neked, amit 1óra visszanyerek ha leülsz játszani egy cash gamet velem:)

Tudod mit, akkor ezt majd megejtjuk egyszer, nincs vesztenivalom. Ha veletlen 1 ora mulva tobb lesz nalam mint 100, megtarthatom a maradekot? :D

Igazabol nem a penzugyi helyzeted erdekel, hanem a kiugro eredmenyek.

En teljesen hobbi jatekosnak tartom magam, a neten kb 3 havonta jatszom egy freerollt (bar most hogy dumaltatok mar ket Lamborghini freerollt is jatszottam 0 sikerrel), eddigi legjobb eredmenyem a bwinen egy 3000 emberes freerollbol a masodik hely. :)

All times are GMT +1. The time now is 11:53.