![]() |
Quote:
Ide azért csak nem írom ki... Szombaton gyere, akkor közfalazunk, segíthetsz :) |
Quote:
Én viszont értem, hogy miért nem érted:D:D Mert fogalmad sincs, hogyan működik és miért. Az első és eddig egyetlen starhoz igazolt profi Tóth Ricsi, aki mellesleg jó barátom, és kb. havonta összeülünk/összetalálkozunk legalább egy élő versenyen. Attól hogy supernova rangom van starson, nem leszek leigazolt profi, és nem leszek címlapon sem:) Bátran kérdezz még, amit nem értesz, válaszolok szívesen. Mellesleg nem akartam publikussá tenni a rangom, de talán nem értik miért mr.supernovázol folyton:D Szóval várok kérdéseket, esetleg általad tényként beállított dolgokat, amit megcáfolhatok. |
Quote:
Nincs több kérdésem, leülhecc, jegyet most nem adok, de figyelembe veszem a következő feleletednél... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Talán eccer nekem is lesz ilyen híres barátom...:( Na, de tényleg fexem, jócak! De engem is érdekelnek az élő eredmények, hogy gratulálhassak... |
Quote:
Itt nem rólam van szó, és egyáltalán nem szeretnék a pénzügyi helyzetemről beszélni a továbbiakban. Pont annyira nem szeretnék, mint amennyire Púúl a pókerezési szokásairól sem fog soha többet valószínűleg:D Azért a magyarázatára tényleg kiváncsi lennék, mivel eteti a népet az igazát bizonygatva, és mégjobban kiváncsi lennék rá, ki az aki be is nyeli ezt:D Egyébként Remy legalább mostmár van halvány sejtésed arról, hogy miért ajánlottam fel a múltkor privátban azt, hogy küldök 100$ Neked, amit 1óra visszanyerek ha leülsz játszani egy cash gamet velem:) |
Quote:
A haverság a pókerasztalnál kezdődött nálunk jópár éve, és nem igen találkozunk csak kocsmákban, meg az asztalnál:) Sokat jártunk kassára versenyezni, de miskolcon is rengeteg mini torna van, meg még rengeteg helyen... |
Quote:
Igazabol nem a penzugyi helyzeted erdekel, hanem a kiugro eredmenyek. En teljesen hobbi jatekosnak tartom magam, a neten kb 3 havonta jatszom egy freerollt (bar most hogy dumaltatok mar ket Lamborghini freerollt is jatszottam 0 sikerrel), eddigi legjobb eredmenyem a bwinen egy 3000 emberes freerollbol a masodik hely. :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:53. |