![]() |
Quote:
A Lakivédelmet nem támogatom, a törp nem gnom és ne legyen már 10%-ba sem gnom... Még1 érv nem is lenne túl stílusos:P Írja gyorsabban a tekercseket??? Hisz a törp bányászik? Ez megint nem jó... |
Quote:
Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta. Ha mégis, akkor szerintem SEMMIKÉPPEN ne azzal, hogy a raktárvédelmet növeljük. Csökkenjen a tolvajok készültsége 1%-kal akciónként, vagy ne lássák az épületeit, vagy bármi, de ne a raktárvédelmet növeljük! És ne mondjátok a raktárvédelemért cserébe lelopják a tekercseit: egyrészt van elég pénze hogy újat vegyen az ellopottak helyett, másrészt nehogy már ilyen übertáp fajt akarjatok, amitől alig lehet nyerset és tekercset lopni, ez egészen nevetséges lenne. |
Quote:
+1%-val csökenjen a toli készülije ha törp rakit lop? :rolleyes: Nem mondjuk , h a rakivédelemért cserébe lopják le a tekijeit ,mert sztem azt amugyis megteszik:) Ezért kellene, h a rakikulcsnak legyen értelme, merhamár lelopják tekire, tudjon miből "gyorsan" kp-t csinálni és visszavenni azt... Vagy ne legyen rakikulcs... és legyen helyette, h jobban fáradnak a tolvajok ha törprakit fosztanak.. |
Quote:
A törpi röhögve megtermeli pár kör alatt amit elvisznek a raktárból, ez igazán nem nagy erősítés. Sőt! Ha teszem azt kapott volna 1% ot minden védelmére, akkor is azt mondanád h előtte is jó volt, de ezzel az 1%al nyilván MÉG JOBB, mert nem kérdés h 1%tól is jobb lett. Azaz semmi szükség nincs arra h épkézláb varázslatot kapjon. Ez is egy vélemémy, de nem értem mit látsz a raktárkulcsban ami MÉG JOBB-á tette a törpit. |
Quote:
2. Még egyszer: "raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..." Most próbálom úgy, hogy értsd: "fajivari nélkül is jó faj volt" -> ok. "tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB..." -> Nem ok. Tök mindegy, mennyi nyerset visznek. Épp ezért a varázslat semmit sem ér... :o |
Quote:
2. Ezt meg én nem értem: "védtelenül"=ok, (szerinted), "50% védelemmel"=nem ok (szerinted). 3. Ha meg neked tök mindegy, mennyi nyerset visznek, akkor miről beszélünk? |
Quote:
Az előzőbe is akartam pedig írni: Ez a téma egy új, értelmesebb varázslat megvitatásáról szól. |
Quote:
|
Quote:
MErt maga a gondolat nem ok, illuziot kellt az uj játékosokban, hogy igen és emiatt esetleg rosszul játszanak a törpével.. Sztem senkinek nem tök mind1 mennyi nyerset visznek, deha már pazarlom a varijaim készülijét + egyáltalán emiatt megfelelő mennyiságü varit tartok, akkor legyen már értelme a faji varázslatomnak... Jelenleg minden faji varázslatot használnak és jónak tartják, akkor ezzel a rakikulccsal csak van vmi ha beszélünk róla... |
Quote:
Na, de nekem is van egy ötletem, lehet elég durva, de mind1. Mi lenne, ha a törpe faji varázslata kicsit speciálisabb lenne: Olyan varázsltra gondoltam, ami a védők/támadók védő/támadó erejét növeli. De csak a védőkét, nem az íjászokét, és csak a támadókét... :D A varázslat alatt mondjuk kétszeresére nőhetne az értékük. Ezzel kicsit több értelme lenne az előbbi 2 egységnek is, és támadóerőben sem lenne rossz. A varázslat meg mondjuk übersok rúnába, meg készültségbe kerülne. /OFF: a törpől még annyit, hogy a tolvajai jobban fáradása miatt is elvi aggályaim vannak. Szerintem egy pici mukinak jó (jobb) tolvajnak is kéne lennie./ |
All times are GMT +1. The time now is 04:37. |