Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Zounok 10-03-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33464)
Remélem nem sértődsz meg, ha azt mondom, hogy ez nem túl hihető történet. :) És mivel több részletet ezzel kapcsolatban úgysem mondhatok, ezt azzal zárom is, hogy az áthelyezés teljesen jogos volt, így utólag megnézve is.

Igazából nem értem....mi a nem hihető ebben? Egy éve asszem be sem lépett az orijába már...csak most az azonosításra....

Másik: Nem hihető kérdése ez a dolog sztem... ez van! Semmilyen szabály ellen nem vétettünk ezzel, benne van az orimban pl. 1500 VIP kör, amit teljesen jogtalanul most cseszhetek, holott semmilyen szabály ellen nem vétettünk! Most már kíváncsi lennék, hogy vajon mi alapján jogos teljesen a kitiltás! Lécci másold be nekem azt a szabályt, ami tilt ilyen eseteket, mert nem találom!

Köszi
Zou

Steve 10-03-2006 17:24

Nekem ehhez egyetlen kérdésem lenne bár tudom offtopic de szúrja a csőröm: amikor több ország szabálytalan irányításáért dobtok vkit, akkor hogy lehet hogy csak az egyik orija dobódik? Most nem Zou többi oriját szeretném átdobatni, de komolyan, csak érdekel.

Ati 10-03-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 33467)
Nekem ehhez egyetlen kérdésem lenne bár tudom offtopic de szúrja a csőröm: amikor több ország szabálytalan irányításáért dobtok vkit, akkor hogy lehet hogy csak az egyik orija dobódik? Most nem Zou többi oriját szeretném átdobatni, de komolyan, csak érdekel.

Hmm? 2 ország ment át, 1 A-ból, 1 B-ből.

Steve 10-03-2006 17:33

Jah ok, csak úgy tűnt Zou írásából mintha csak egy ment volna:o

Zounok 10-03-2006 17:56

Egy ment az enyémek küzöl, egy meg a feleségemé....most akkor melyik szabályt is sértettük meg?

Tehát FAQ:

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?
Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se.

Teljesen világos, tökéletes szabály... Kérdésem továbbra is az, hogy miben hibáztunk????? Kérlek Attila tedd vissza az országokat, mert semmilyen szabály ellen nem vétettünk velük!

Előre is köszi:

Zou

wand 10-03-2006 18:01

Te Zou, mi a volt a feleséged ori neve?

monro 10-03-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by wand (Post 33473)
Te Zou, mi a volt a feleséged ori neve?

Asszem valami felfedező néven futott... Captain Sir Francis Drake? Vagy valami ilyesmi ;)

wand 10-03-2006 18:14

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33474)
Asszem valami felfedező néven futott... Captain Sir Francis Drake? Vagy valami ilyesmi ;)

Akkor én sem értem mi a gond.. azt nem kellett összekötnie mert anrchban van.. :D

Zounok 10-03-2006 18:17

Teljesen mindegy asszem a név....

amit idéztem, az a FAQ-ból van erre a kérdésre:

Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Otthonról játszom, és a család több tagjának is van országa. Mit tegyünk, hogy ne legyen baj?

Ezek szerint teljesen legális egy gépről való játék egy családon belül is, csak a meghatározott feltételeknek kell eleget tenni...szó sincs összekötésről, mivel nem azonos személyek viszik az orikat!!!!!

Azt hiszem semmi ellen nem vétettünk, kérném az orik visszahelyezését, tekintettel arra is, hogy igen tekintélyes VIP körök is vannak benne, amit kifizettem, és nem az anarchos játékra (!). Elfogadtam a szabályokat, nem is vétettem ellünk sem és, sem a feleségem, mégis repültünk. Az azonosítás is természetes, hogy egy emilről van, mivel egy gépet használunk, nem fussa többre a családban :):):)

Köszi

Zou

Zounok 10-03-2006 18:19

És jobb lenne minél hamarabb, mert nem szertném, ha szétszednék az anarchban az orikat:)

All times are GMT +1. The time now is 20:13.