![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom mire gondolt Toto, de nem születetett új hiszen egyiket sem tudtam megtámadni.
|
A mostani frissítés...
... alapvető változásokat nem tartalmaz, csak a tegnapi babramunkás átirogatásokat fejeztem be, amitől már totál zizi vagyok... :) Egy észrevehető változás, hogy a zsiványok (vagy más, automatikusan és azonnal megtámadó mobok) a teljes csapatot megtámadják, a később érkező karaktereket is. Elvileg... Már zúg a fejem ahhoz, hogy kipróbáljam, úgyhogy ezt ki kéne majd... Aztán ha nem így van, akkor jövőhéten újra előveszem, hátha addigra kitisztulok már ettől a monoton irogatástól, ami az utóbbi 2 napban volt... :) A csataesemények szelektálását nem csináltam meg, azt jó volna tesztelni, és kicsit bébiszittelni, erre most nem vállalkozom, úgyhogy ez átcsúszik hétfőre. |
Ati: nem lehetne a teszt alatt meghosszabbítani a csatalog-ot? Mert egy hosszabb csata vége fér csak bele.
|
Quote:
|
Hosszú idő után elmentem ismét a bölcshöz, aki elküldött kenyérért. (Tájszólásban írt mert azt hogy "eképp", két k-val szokták írni. Az 'ekkor', 'akkor' mintájára.) Éppen volt nálam 8 db hónapos cipó, ajánlgattam de nem feleltek meg neki. :)
Úh az aratni tudó karimmal elmentem a fővárosi gabonatáblához, de kiderült hogy "Ezt itt nem teheted." :( Tehát vetettem búzát a klánvárosomban, építettem malmot, örültem az új lehetőségnek hogy megőrölhettem a learatott búzát. :) Satöbbi. Végén kiderült hogy csak "finom kenyér" volt jó az öregnek. Ha mondjuk sváb parasztkenyérnek vagy rozsos zsömlének nevezte volna, korábban gyanút fogok. :p Végülis mire jó ez a küldi, azon kívül hogy persze aranyos meg jópofa? Semmi újat nem kellett tanulni hozzá, a jutalom se volt valami nagy. |
Quote:
|
Quote:
Ha a búzatáblára állsz a fővárosban, kapsz búzát, amit vihetsz a malomba. Nem kell semmit sem tudni ahhoz, hogy ezt a küldit megcsináld :) A fővárosban meg van malom, és pékség is :D |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |