Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Valezius 10-28-2006 10:58

Ha országod fertőzött és közben támadást indítasz, úgy visszatérő seregeid újrafertőzik országodat.

és

Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen.

sztem ebből az újraindulás nem derül ki.(Bár valószínűsítem, hogy nem, de ki tudja)

Killer 10-28-2006 11:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 38538)
Ha országod fertőzött és közben támadást indítasz, úgy visszatérő seregeid újrafertőzik országodat.

és

Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen.

sztem ebből az újraindulás nem derül ki.(Bár valószínűsítem, hogy nem, de ki tudja)

a szövisegítség nem indítja újra!!csak hajrá!!:D :D :D

Láma 10-28-2006 11:07

"Fontos! Betegséget csak katonai támadás útján szerezhetsz!"

Killer 10-28-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38542)
"Fontos! Betegséget csak katonai támadás útján szerezhetsz!"

az is katonai támadás!!csak nem ő indítja:D :D :D

Valezius 10-28-2006 11:09

jó, akkor a szövetségesi segítség nem katonai támadás, ezt nem tudtam. ;)

tehát akkor útközben se dupla a veszteség.

Killer 10-28-2006 11:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 38545)

mindig a hívó félre vonatkozó vonatkozik a segítő seregekre!!
de ez tényleg egyértelműen benne van a súgóba!!;)

Valezius 10-28-2006 11:13

jaj, ez nem kérdés volt. Csak hangosan gondolkodtam. :D

Synkel 10-28-2006 12:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 38545)

Én úgy tudom, hogy a segítő seregnek is dupla a vesztesége, de ebben akár tévedhetek is. Ugyanis a hívó fél paraméterei a mérvadók, azaz ha pl egy hulla kér helpet egy óriástól, akkor útközben illetve harcban az óriásnak is 0 a vesztesége. Ha meg egy ork a hullától, akkor a hullasereg is ork bónuszokkal üt. Ezek alapján szerintem a segítő seregnek is duplás elhullása van.

director 10-28-2006 13:12

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38581)
Én úgy tudom, hogy a segítő seregnek is dupla a vesztesége, de ebben akár tévedhetek is. Ugyanis a hívó fél paraméterei a mérvadók, azaz ha pl egy hulla kér helpet egy óriástól, akkor útközben illetve harcban az óriásnak is 0 a vesztesége. Ha meg egy ork a hullától, akkor a hullasereg is ork bónuszokkal üt. Ezek alapján szerintem a segítő seregnek is duplás elhullása van.

igen, - gondolom a számolás egyszerűsége érdekében - minden a támadó ország szempontjából számítódik..

Killer 10-29-2006 00:04

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38581)

nem a hívó beteg hanem akit hívtak:D
tehát nincs dupla hullás!!

All times are GMT +1. The time now is 19:08.