![]() |
Pettyes az izomhegy :) Alig érek a dereka fölé :) Sebalj lefejeléshez pont elég magas :)
|
Z, hogy állnak a dolgok? Lesz párhuzamos mese?
|
Quote:
Utólagos engedelmeddel, tegnap elküldtem az emil címedet és az országaid számát Z-nek. Szóval ha eddig még nem kezdett el bemesélni téged, akkor holnap vagy a napokban tuti nem úszod meg... :D ;) ui: nekem is vannak lemaradásaim veled szemben, de mihelyst lesz időm pótolom. (bocsi :o ) |
Ez oda vissza igaz :D
|
Massza :) Ma írok neked ződet és ha jó akkor elkezdődés bemesélgetni téged is :)
Mindenkit szeretnyék kérni, h egy üziben dobjon ide egy oriszámot (persze sajátot meg használatban lévőt) mert ott egyszerűbb a "privát" dolgok lebeszélése mint itt az állandó törölgetés mellett :) |
Sziasztok!
Z, az én orim számát már úgyis tudod!:) Elküldtem a megadott mailcímre a karim és várom a visszajelzésed...:rolleyes: |
Kérek szépen vkit hogy segítsen ki karigyártás témában!
61131 Sajna ha nincs meg a könyv nyemtom hogyan csinálhatnám meg a karim...:( |
Steve: küld el az adatokat (faj, kaszt, stb) és akkor estére bepötyögöm neked zöldbe (oriszám: 319529).
Vagy ha adsz egy email címet, akkor elküldhetem a szkennelt változat 1-2 lapját amin a kaszt rajta van. |
Steve: ha nagyjából leírod egyenlőre, hogy mi a faja meg alapvető kinézete, tulajdonságai a karidnak (pl.: magasság, kinézet, mivel foglalkozik, mik vannak nála meg ijjenek) akkor amíg teljesen kész nem van addig is tudsz jácc :)
|
estére mindkettőtöknek küldöm amit kéne:)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:01. |