Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Ditke 12-27-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 60547)
Meg nekem is lécci :D
Vagy tedd be ide :)

Nem teszem be ide, szeretnék még írogatni a fórumra :)

karesz6 12-27-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 33948)
A Magyar Tudományos Akadémia összehasonlító tanulmányt készített arról, hogy milyen fejlődés várható a magyar, illetve a nemzetközi tudomány és technika területén 2050-ig:-)

2010
A Világ: Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák.
Magyarország: A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak.

2015
A Világ: Az első agyátültetés az USA-ban.
Magyarország: Horn Gyula ismét miniszterelnök.

2020
AVilág: Mágneses levitációval működő járművek elterjedése.
Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.

2025
A Világ: Az első ember a Marson.
Magyarország: Az első ember a 4-es metrón.

2030
A Világ: Elkészül a New York - London alagút.
Magyarország: Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét.

2035
A Világ: Világköztársaság.
Magyarország: Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen.

2040
A Világ: Az első lakótelep a Holdon.
Magyarország: Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával".

2045
A Világ: Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik.
Magyarország: Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik.

2050
A Világ: Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel.
Magyarország: Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel.

Sorry tudom régen irtátok már ezt de az ijen nagyon durván fel tud húzni és mérhetetlen beszűkült világszemléletről árulkodik. Lásd 2020 és 2025 alatt jegyzett szösszenetek. Sokak számára hihetetlennek tűnik amit mondok de magyarország nem egyenlő budapestel. Azon kívül is laknak emberek és mivel ennek a szemléletnek (bár itt erre utalás nincs ugyhogy akinek nem inge ne vegye magára) gyakori velejárója ez az elképzelés hangsúlyoznám nem budapesti nem egyenlő az aluliskolázott tahó parasztal budapesten kívül is van ára úthálózat stb. Ja és eggy vidéki fiatal nem akkor emelkedik ki a porból ha felkerül budapestre tanulni. Sorry de túl sok ijennel találkoztam már ahhoz hogy emelett szónélkül elmenjek. ( A Budapesten kívüleső területekről szóló fenti leírás a valóságot tükrözi. Aki nem hiszi járjon utánna. ;) Csak hogy mindenki tisztán lásson a felháborodásomat a következő mondat váltotta ki: Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.(2020) Magyarországnak NINCS BELVÁROSA maximum fővárosa.

Steve 12-27-2006 17:47

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 60571)
Sorry tudom régen irtátok már ezt de az ijen nagyon durván fel tud húzni és mérhetetlen beszűkült világszemléletről árulkodik. Lásd 2020 és 2025 alatt jegyzett szösszenetek. Sokak számára hihetetlennek tűnik amit mondok de magyarország nem egyenlő budapestel. Azon kívül is laknak emberek és mivel ennek a szemléletnek (bár itt erre utalás nincs ugyhogy akinek nem inge ne vegye magára) gyakori velejárója ez az elképzelés hangsúlyoznám nem budapesti nem egyenlő az aluliskolázott tahó parasztal budapesten kívül is van ára úthálózat stb. Ja és eggy vidéki fiatal nem akkor emelkedik ki a porból ha felkerül budapestre tanulni. Sorry de túl sok ijennel találkoztam már ahhoz hogy emelett szónélkül elmenjek. ( A Budapesten kívüleső területekről szóló fenti leírás a valóságot tükrözi. Aki nem hiszi járjon utánna. ;) Csak hogy mindenki tisztán lásson a felháborodásomat a következő mondat váltotta ki: Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.(2020) Magyarországnak NINCS BELVÁROSA maximum fővárosa.

Ezt nem volna kedved a politika topicban lerendezni? Ott szívesen vitáznék veled.

Dragi 12-27-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 60571)

Ha nem értessz egy viccet akkor kérlek inkább felejtsd el...

Ditke 12-27-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 60574)
Ha nem értessz egy viccet akkor kérlek inkább felejtsd el...

Dragi! Tudsz Te ennél jobbat is... ;)

Dragi 12-27-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 60575)
Dragi! Tudsz Te ennél jobbat is... ;)

viccet ?:)

Dragi 12-27-2006 18:01

Józsi bácsi 1952-ben felutazik Budapestre, de mivel utoljára a háború előtt járt ott, nehezen tud eligazodni.Gondol egyet, s megszólít egy járókelőt:
- Tessék mondani, merre van itt a Horthy Miklós utca?
- Jaj bácsika ne mondjon ilyet, mert rögtön elviszik! Horthy Miklós utca már nincsen! Helyette Vlagyimir Iljics Lenin utca van.
Józsi bácsi elballag, majd megkérdi a következő járókelőt:
- Tessék mondani, merre van itt a Mussolini tér?
- Halgasson, mert csúnyán megütheti a bokáját!- hördül fel a kérdezett -Már nincs Mussolini tér, Moszkva tér van helyette!
Józsi bácsi elcsodálkozik, majd megy tovább és megint megszólít valakit:
- Tessék mondani, merre van itt az Adolf Hitler utca?
- Megőrült, öreg? - sápad el a járókelő -Már nincsen Adolf Hitler utca, helyette Vörös Hadsereg utca van.
Józsi bácsi nagyon elkenődik, és továbbmegy Elérkezik a Dunához és szomorúan leheveredik a partra.
Arra megy egy rendőr, és megkérdezi:
- Mit csinál itt, bácsika?
- Nézem a Volgát! - válaszol szomorúan az öreg.

Xeper 12-27-2006 18:01

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 60549)
Nem teszem be ide, szeretnék még írogatni a fórumra :)

De akkor legalább magánban küldd el kérlek! :)

Dragi 12-27-2006 18:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 60578)
De akkor legalább magánban küldd el kérlek! :)

mit, mit ????
Nekem is nekem is :D

Ditke 12-27-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 60576)
viccet ?:)

igen, arra gondoltam...:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 21:32.