![]() |
Óriási vonatbaleset történik, százan meghalnak...
Megkérdezik Pista bácsit, a szemtanút, hogy mondja el, mi történt... - Hát az úgy volt kéremszépen, hogy ecce csak a vonat le a sínrűl, át a mezőn, be a szénakazalba. Megállapítják, hogy Pista bácsi nem teljesen normális... Megkérdezik Jani bácsit, a másik szemtanút, hogy mondja el, mi történt... - Hát... Tecciktudni az úgy történt, hogy gyün a vonat, le a sínrűl, át a mezőn, be a szénakazalba. Jani bácsiról is megállapítják, hogy nem normális... Felépül a mozdonyvezető, aki túlélte az esetet. Kérdezik tőle, mi történt: -Hát ahogy így megyek, ecce csak látom, hogy ott egy cigány a sinen... -Százan meghaltak... Nem lett volna egyszerűbb elütni azt a rohadt cigányt? - DEHOGYNEM. Pont azt akartam, csak fölpattant a cigány, le a sínrűl,át a mezőn, oszt be a szénakazalba.... |
-Képzelt komám, ott volt egy nő a síneknél.
-No és megvolt? -Meg persze. -És hátulról is? -Még jóhogy. -És hát le is szopott? -Nem, sajnos a fejét nem találtam meg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyetértek. Kezd csalódást okozni a topic:) |
Quote:
|
A finn, a dán és a svéd Afrikába utazik. Mindhárman részt vesznek egy szafarin, ahol emberevő kannibálok támadnak rájuk.
A törzsfőnök előlép és közli: - Mi kannibálok vagyunk, megeszünk benneteket és kenut fogunk készíteni a bőrötökből! De lehet egy utolsó kívánságotok! Nincs mit tenni. A finn előlép és kér egy kést. - Én emberhez méltóan akarok meghalni! - kiáltja, elvágja a torkát és összeesik. Példáján felbátorodik a dán, ő is kér egy kést. - Én is méltóságban és emelt fővel akarok meghalni! - kiáltja, szíven szúrja magát, összeesik. A svéd láthatóan töri a fejét, majd hosszas gondolkodás után egy vasvillát kér. Dühödt mozdulatokkal szúrkálni kezdi magát, és utolsó szavaival felkiállt: - Belőlem aztán nem fogtok kenut csinálni! Hogy születik a kannibál kisgyerek? - Lerágja magáról az annyát. :D |
Móricka az iskolában rajzol egy legyet a padra. Tanárnő rácsap, eltörik a keze. Behívják a szülőket. A tanár elmeséli, mi történt.
Erre az apa: - Az semmi!A multkor olyan pinát rajzolt az ajtóra, hogy még mindig szálkás a faszom. |
Pistike lyukat ás a hátsó kertben. A kíváncsi szomszéd néni átszol a kerítésen::
- Minek ásod azt a lyukat, Pistike? - Megdöglött az aranyhalam, azt temetem el. - No, de annak nem kéne ekkora lyuk! - mondja a néni. - Dehogynem kell! - feleli Pistike. - Hiszen ott van a macska gyomrában. |
Quote:
(de elnézzük, mert Te is biztos elnézted :D) |
All times are GMT +1. The time now is 01:54. |