![]() |
Quote:
Akkor hazat is bontok, megnagyobb a nephiany ehezel megint no a nephiany meg bontasz templomot is akkor honnan hianyoznak? Csak azert feltetelezem mert velem megtortent mar ilyesmi, csak nalam kocsma volt nem templom a torony alatt es mivel kivoltak uritve nem irta ki hogy elmentek a tolvajok, es meg bontottam is belole, en arra gyanakodtam, hogy nem mukodott nalam az osszes torony. Persze minden eset mas. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
közben rájottünk mi volt a bibi és miért ment be a 2 sereg
támadásnál ugye a korváltás elotti népesség függvénye a dezertálás támadásnál a sereg mérete (morál teki faji bonusz)szerint számolodik a támadoérték és nincs barakhely ellenörzés a csata pillanatában védekezésnél viszont a pillanatnyi védőértéknél csekkolja hogy mennyi barak mukodik ténylegesen igy elofordulhat hogy gárdi még plusz ijászt is rakott be hogy ha belegyilkolnak is tele legyenek a tornyok bent is voltak az ijászok és nem is dezertáltak csak éppen a védőértékbe nem számolodtak bele az ures toronynak ugye nincs védőértéke és azért volt az hogy csak a hektárjai után járo alap védőértéken zajlott le a csata és ugy meg veszitett ugyhogy ne agyaljatok tovább rajta mert a számolásban volt egy kis hiba azért jottek be a seregek |
Akkor márcsak aza kérdés hogy miért megy el sereg mikor elférnek kv alatt.
|
Quote:
a köv körben már üres volt a raki, kivette a HT a kaját, és visszatöltődött a lakosod is? |
Quote:
Ez itt ellentmondásos... valami nem stimmel mégsem. másik meg: 598 tornyot megtölti a 28k íjjász. Milyen üres tornyokról írtatok??? nekem ez most nem jön össze, de szeretném megérteni :) |
Quote:
és kv elott mielott csapodtak a szembejövő segegek még picit rá kellett fokozni hogy mukodjenek az épuletek de azt ugy számolta gárdi mint ha támadáshoz kellene fokozni nem védekezéshez az egyiknél az is elég hogy kv elott mukodjon minden, a másiknál meg ugy kellett volna hogy kv után is mukodjenek az épuletek 100%-on mivel pontosan már nem emlékszem igy csak egy példával tudok szolgálni "volt" 20k barakhely mondjuk szabadon amire vehetett ijászt, ő vett 28k-t ha belegyilkolnak is a kihozhato max védőérték legyen fuggetlen a gyilkolászástól de azzal nem számolt gárdi hogy tovább felezodik az elnemférő lakos emiatt a tornyok nem fognak mukodni és a barakok alól is kimegy védőérték (amugy lehet hogy nem az osszes torony és az íjászok alol a barakok estek ki, csak a fele. de az már részletkérdés ) az ures tornyokat meg ugy értsd hogy a nem mukodo toronyba nem tudnak az ijászok beköltözni mert nincs kulcsuk az ajtóhoz mert az a 15fickó valamelyikénél(vagy mindnél) van akinek a tornyot kéne uzemeltetni ez kb ugyanolyan mint mikor 0% a katmorálja egy orinak ott vannak az ijászok csak éppen genyóra nincs védőértékük ezt amugy egyszer már a pannonban is elrontotta valaki és akár emlékezhetett is volna rá, csak elfelejtette gárdi hogyan kell számolni ráhagyott valamennyit de az kevés volt és a többiek is mukodo épuletekkel számolták át a csatát azért állitották tobben hogy nem uthettek volna be a seregek aztán én is átszámoltam és rájottem a csatával egyidoben keletkezett szöviforumos irásokbol meg néhány keresztkérdésbol, hogy itt valamit nagyon kihagytak a számításból |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:28. |