Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Valezius 01-15-2008 17:56

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 151823)
No látom, egy kicsit elmegyek és már szét is cseszitek, ezt a frankó kis játékot...

Én a helyedben örülnék, olyan jóvagy, hogy mindig levered az elsőket. Most legalább lesz egy kis kihívás, nem lesz rá anyni időd, és neked is nehezebb lesz fennmaradni. :)

laziga 01-16-2008 09:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 151877)
Én a helyedben örülnék, olyan jóvagy, hogy mindig levered az elsőket. Most legalább lesz egy kis kihívás, nem lesz rá anyni időd, és neked is nehezebb lesz fennmaradni. :)

Nem is sírtam hogy csináljuk vissza nem én vagyok aki rinyál :D de idézek egy száj karatéstól"Arwyl szelleme Te még kurva messze állsz ahhoz, hogy a legjobb legyél kis köcsög! " a kultura kijött :P na eze is rinyálni tud csak játszani azt nem.
Vagy 3-4 hét ott leszek 5/uba az összes rinyálós szájkaratés jöjjön és akadályozzanak meg hogy ne én legyek az első. Az ilyen értelmiségiek mint Arwyl szeleme az ilyen kicsinyes ostaba megjegyzéseitekkel csak magatokat égetitek. NEM TUDTOK JÁTSZANI ÉS INKÁBB ÁTIRATJÁTOK A JÁTÉKOT de igy se, úgys e nyertek mindig ki fogtok kapni mert buták vagytok ennyi :P

Tsobi 01-16-2008 09:32

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 151989)
Nem is sírtam hogy csináljuk vissza nem én vagyok aki rinyál :D de idézek egy száj karatéstól"Arwyl szelleme Te még kurva messze állsz ahhoz, hogy a legjobb legyél kis köcsög! " a kultura kijött :P na eze is rinyálni tud csak játszani azt nem.
Vagy 3-4 hét ott leszek 5/uba az összes rinyálós szájkaratés jöjjön és akadályozzanak meg hogy ne én legyek az első. Az ilyen értelmiségiek mint Arwyl szeleme az ilyen kicsinyes ostaba megjegyzéseitekkel csak magatokat égetitek. NEM TUDTOK JÁTSZANI ÉS INKÁBB ÁTIRATJÁTOK A JÁTÉKOT de igy se, úgys e nyertek mindig ki fogtok kapni mert buták vagytok ennyi :P

Majd szólj,ha 5/U-ba keveredsz és ha szépen megkérsz,akkor megakadályozunk abban,hogy első legyél :D De csak ha szépen ;)

Arwyl szelleme 01-16-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151990)
Majd szólj,ha 5/U-ba keveredsz és ha szépen megkérsz,akkor megakadályozunk abban,hogy első legyél :D De csak ha szépen ;)

Kéretik nekem is szólni, mert véletlenül akkor törölt ez a nagyképű amikor már a leverés előtt állt. Biztos pont akkortól nem ért rá. :p

Amit bemásolt az pedig a kommentárom az elismertségéhez. :D
Asszem sokak álláspontját tükrözte. :D

Kutyuleee 01-16-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 151989)

Sztem személyes üzit, mégha elismertséghez comment, nem szokás kiirni fórumra. Amúgy meg ha ekkora játékos vagy akkor U helyett X-be menjél, mutasd meg a srácoknak hogyan kell leverni a toppos orikat pár hét alatt:D:D
Ha ezt sikeresen megcsinálod, akkor elismerem a tehetséged,de addig, csak egy egoista balféknek fox tünni sztem sokak szemében...
Ez a topic pedig az elérhetetlen top ellen volt, amit szabályos játékkal már nem lehet elérni, ezzel is jksz-t gerjesztve...

(Lehet rosszul emléxem de asszem te voltál az aki mondta ,hogy egymást ütögetve fedezve haladni nem jksz...)

Arwyl szelleme 01-16-2008 13:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 152020)
(Lehet rosszul emléxem de asszem te voltál az aki mondta ,hogy egymást ütögetve fedezve haladni nem jksz...)

Jól emléxel... :-X

Tsobi 01-16-2008 13:31

Ne tessék lebeszélni az U-ba jövetelről !! :cool:

Tsobi 01-16-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 152022)
Jól emléxel... :-X

Segítségeddel már én is emlékszem a dolgokra,csak nem tudtam,hogy az orit Laziga vitte :)

Xeper 01-16-2008 14:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 152026)
Segítségeddel már én is emlékszem a dolgokra,csak nem tudtam,hogy az orit Laziga vitte :)

Bizony itt írta: nekik nincsen szükségük JKSZ-re, ők tudják mi a dolguk :D

-Fegya- 01-16-2008 16:00

Akkor többen úgy értékeltük, hogy a ráutaló magatartás is JKSZ. Most már én sem tudom, hogy mi a JKSZ...

All times are GMT +1. The time now is 02:11.