![]() |
pfff
viszek fülldugót:) |
Megadom magam!
Mégse menek:( |
Quote:
|
Quote:
Edu sem tud hódozni, a haverjai miért tudnának? :PPP |
Sziasztok :)
Bubba Drágám volt olyan rendes ,( mint mindig) hogy beírta a busz menetrendjét ami az Árpád-hídtól induk. Jó lenne ha jeleznétek ki melyik busszal jön, mert páran igazodnának a társasághoz :) Így a csapat utazhatna együtt :) |
Quote:
menjünk együtt :) |
Quote:
Elképzelhetö ho szombaton bekoválygok békásig kocsival.... ha ez esetleg segit vkinek... bár nem 100% még :) |
Tudtam mindig Puli, hogy te 1 rendes ember vagy :)
Vagy Qty? :) |
Quote:
nem kell, jó a busz is :P |
Puli bátsi mostz egyeztetem a bevásárlást a Mónival ha esetleg nagyon ráérős vagy szivesen vennénk a segitséged a sör fuvarozásához :)
Két dolog van mit mondanék még. 1 A faház egy éjszakára kb 10000ft, Vektro megnézte pontosan én lusta voltam rá. Lényeg az hogy a 4személyesben 2500 egy éccaka az 5 személyesben meg 2000 egy écaka saccperkb. 4-5 szeméyles faház ára közt van pár szá ft eltérés (nekérdezzétek h mennyi) fizetni nem kell előre és csak annyi éjszakát ahányat ott alszunk. Ha egy faház nincs tele akkor sem kell az egészet kifizetni, legalább is tavaly igy volt, érkezéskor ezt meg fogom beszélni a kemping gondnokával. 2 Kámzsi, Civ és jómagam szombat de 9-10 óra közt érkezünk meg a dél puhoz valahová, Móni, Stefi és Remy is iylen tályt indulnak tehát majd össze szervezzük h kb egy időben egy busszal menjünk. Bevásárlás szentendrén ha minden igaz. |
All times are GMT +1. The time now is 20:30. |