Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hód kalkulátor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1934)

Redback 03-21-2016 10:47

Végre visszatértem a játékba, azt hiszem. Mivel eléggé lusta ember vagyok, így nem írnék nulláról egy hód kalkulátort. A kérdésem, hogy van-e olyan excel tábla, amit szívesen megosztanátok velem? Ha nem teljesen naprakész az nem gond, updatelem, és ha van rá igény és nem okoz gondot, akkor a teljesen up-to-date változatot meg is osztom a nagyérdeművel.

Farkas 03-21-2016 13:36

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 309411)
Végre visszatértem a játékba, azt hiszem. Mivel eléggé lusta ember vagyok, így nem írnék nulláról egy hód kalkulátort. A kérdésem, hogy van-e olyan excel tábla, amit szívesen megosztanátok velem? Ha nem teljesen naprakész az nem gond, updatelem, és ha van rá igény és nem okoz gondot, akkor a teljesen up-to-date változatot meg is osztom a nagyérdeművel.

Szia!

Excel tábla ugyan nincs de van egy Silmarillion nevű topic. Ott megtalálod azt a programot amit én írtam ennek a problémának az orvoslására, használd bátran és ha találsz benne hibát szólj kérlek hogy javíthassam. :)

vityu 03-21-2016 15:23

Quote:

red_calc_0.9? :D

Redback 03-21-2016 16:39

Quote:

Originally Posted by Farkas (Post 309412)
Szia!

Excel tábla ugyan nincs de van egy Silmarillion nevű topic. Ott megtalálod azt a programot amit én írtam ennek a problémának az orvoslására, használd bátran és ha találsz benne hibát szólj kérlek hogy javíthassam. :)

Köszönöm szépen, a munkahelyi gépre nem szeretnék feltenni ilyen progit.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 309414)
red_calc_0.9? :D

Lehet hogy anno elkezdtem valamifélét, de azóta már hírét sem tudom, merre van :/ Lehet megcsinálom húsvétkor, túl sok szabadidőmben :)

Tsobi 03-21-2016 17:24

Quote:

Végre visszatértem a játékba, azt hiszem.

Üdv újra köztünk! :)

vityu 03-21-2016 18:57

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 309415)
Lehet hogy anno elkezdtem valamifélét, de azóta már hírét sem tudom, merre van :/ Lehet megcsinálom húsvétkor, túl sok szabadidőmben :)

Nekem meg van az említett verzió :D

Hargy 03-22-2016 13:10

Quote:

Hali!

talán erre gondoltál: https://drive.google.com/file/d/0B3M...ew?usp=sharing ?

Redback 03-31-2016 08:28

Quote:

Originally Posted by Hargy (Post 309418)

Köszönöm! Ez is tökéletes.

Redback 04-18-2016 00:30

Mivel vityu felhívta a figyelmemet (és el is küldte) az anno készített kis excel táblámat, így szeretném veletek megosztani a dolgot. Jelenleg éplistát és hadi/toli/vari akciókat számol, remélem helyesen. Tévedni emberi dolog, így a a felelősséget nem vállalom, azonban ha jelzitek a hibát, akkor készséggel javítom. A fontos cellák jelszóval vannak védve. Részben azért, hogy ha egymás között küldözgetitek, akkor véletlenül nehogy egy módosított, rossz táblát küldjetek, részben pedig a saját magatokkal szembeni védelemre.

Az egészet itt fogjátok találni pár percen belül.

Redback 04-18-2016 00:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 309435)
Mivel vityu felhívta a figyelmemet (és el is küldte) az anno készített kis excel táblámat, így szeretném veletek megosztani a dolgot. Jelenleg éplistát és hadi/toli/vari akciókat számol, remélem helyesen. Tévedni emberi dolog, így a a felelősséget nem vállalom, azonban ha jelzitek a hibát, akkor készséggel javítom. A fontos cellák jelszóval vannak védve. Részben azért, hogy ha egymás között küldözgetitek, akkor véletlenül nehogy egy módosított, rossz táblát küldjetek, részben pedig a saját magatokkal szembeni védelemre.

Az egészet itt fogjátok találni pár percen belül.

És már ott is van elvileg.

All times are GMT +1. The time now is 04:49.