![]() |
Végre visszatértem a játékba, azt hiszem. Mivel eléggé lusta ember vagyok, így nem írnék nulláról egy hód kalkulátort. A kérdésem, hogy van-e olyan excel tábla, amit szívesen megosztanátok velem? Ha nem teljesen naprakész az nem gond, updatelem, és ha van rá igény és nem okoz gondot, akkor a teljesen up-to-date változatot meg is osztom a nagyérdeművel.
|
Quote:
Excel tábla ugyan nincs de van egy Silmarillion nevű topic. Ott megtalálod azt a programot amit én írtam ennek a problémának az orvoslására, használd bátran és ha találsz benne hibát szólj kérlek hogy javíthassam. :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
talán erre gondoltál: https://drive.google.com/file/d/0B3M...ew?usp=sharing ? |
Quote:
|
Mivel vityu felhívta a figyelmemet (és el is küldte) az anno készített kis excel táblámat, így szeretném veletek megosztani a dolgot. Jelenleg éplistát és hadi/toli/vari akciókat számol, remélem helyesen. Tévedni emberi dolog, így a a felelősséget nem vállalom, azonban ha jelzitek a hibát, akkor készséggel javítom. A fontos cellák jelszóval vannak védve. Részben azért, hogy ha egymás között küldözgetitek, akkor véletlenül nehogy egy módosított, rossz táblát küldjetek, részben pedig a saját magatokkal szembeni védelemre.
Az egészet itt fogjátok találni pár percen belül. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:49. |