Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Goldy 12-15-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 143476)
Jaja, folyamatban van, remélem megfejtik az írásomat, az én román tudásom enyhén szólva is gyér ;)

Jájj, szerintem oda akkor inkább írj magyarul...

A kódfejtés nem nagy multaság...

laci 12-15-2007 22:56

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143479)
Jájj, szerintem oda akkor inkább írj magyarul...

A kódfejtés nem nagy multaság...

Azért annyira nem gáz, megírtam az első távolbalátásomat, amikor észleltem a támadást, és az időpontot amikor végül elért hozzám, szóval saját szöveg nincs sok, az események magukért beszélnek :)

(de amúgy létezik olyan, hogy a Cuceritor supportjának magyarul írok? Nem csak románul lehet? :eek:)

Remedy 12-15-2007 22:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 143480)
Azért annyira nem gáz, megírtam az első távolbalátásomat, amikor észleltem a támadást, és az időpontot amikor végül elért hozzám, szóval saját szöveg nincs sok, az események magukért beszélnek :)

(de amúgy létezik olyan, hogy a Cuceritor supportjának magyarul írok? Nem csak románul lehet? :eek:)

Szerintem lehet, mert angolra is lehet magyarul.... :)

laci 12-15-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143482)
Szerintem lehet, mert angolra is lehet magyarul.... :)

Hát ezt jó tudni... de írja ezt valahol, vagy ez csak egy amolyan "belső információ"?

Goldy 12-15-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 143484)
Hát ezt jó tudni... de írja ezt valahol, vagy ez csak egy amolyan "belső információ"?

Mindenesetre az alapszabály az hogy olyan nyelvű játékkal játsz lehetőleg amin képes vagy kommunikálni is... Elsősorban a játékostársakkal való kommunikáció miatt.

Eke 12-15-2007 23:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 143469)
Ezt ugye megirtatok a supportra is? :)

Persze hogy Nem,nekem ez jol jött :D.de mihelyt ideje volt indulni máris szomszéd,izé máris irtam .....ide.:D

laci 12-15-2007 23:17

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 143487)
Mindenesetre az alapszabály az hogy olyan nyelvű játékkal játsz lehetőleg amin képes vagy kommunikálni is... Elsősorban a játékostársakkal való kommunikáció miatt.

Ezzel nincs gond, bármikor elcsevegek bármiről és bárkivel románul, de egy ilyen "félhivatalos" levél (vagy amit én annak érzek) megírása mindig más dolog.

Kubbi 12-20-2007 03:14

Sziasztok!
Gondoltuk, ütünk ma párat. Eddig is kaptunk üres területet egy földszerzés alatt, de ezt azért egy picit soknak érzem, és gyanítom a változásokkal összefüghet. Ha nem akkor bocsi, már késő van. :)

Na szóval a célpont felettem kb 8pontra volt.
Eredmény:
-93 hektár ebből 31 heki üres.
Illetve szintén felettem, egy picit több pontal.
-92 hektár ebből 30 heki üres.
Neki volt 22üres hekije...

Továbbá eddig én nem úgy tapasztaltam, hogy ennyi üres területet kaptam volna. A második esetében még csak megértem.

Grabi 12-20-2007 07:04

de, durván harmada üres...eddigis így volt.

[HTPA]GeeForce 10-12-2010 17:40

súgó elírás

a vérdíj súgójában van (majdnem legalul) egy elírás:

"A Fejvadász országokra, a Vérdíjas országokra vonatkozó kibővített szabság korlátozása nem vonatkozik. Ők tehát nyugodtan elmehetnek szabadságra."

boccs, hogy ide, nem akartam emiatt külön topicot nyitni

All times are GMT +1. The time now is 05:38.