Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

Zsáni 01-25-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by Trade Master (Post 154204)
Tudod te, hogy mit jelent a 10 körös lopás? Úgy látom, hogy nem... Elmagyarázom: azt jelenti, hogy megnyitsz egy térkaput, és nem azonnal lopod ki az ellenfeledet, hanem csak 10 körrel később, pár perccel a térkapu bezáródása előtt. Szövetség esetén még könnyebb a dolog, mivel ott megteheted, hogy egy szövetségesén kersztül lopod ki az ellenfeledet, így aztán még kisebb a valószínűsége, hogy a hátralévő pár perc alatt megnézik, hogy ki lopta ki őket...
Az ilyen hozzáállásért útálják a fél-elfeket? Na és? Mit tehetnek ellene? Az a lényeg, hogy én meggazdagszom :D. 5/-en villámgyorsan végigrohanok, közben kilopok mindenkit akit érdemes, és mire feljutok 4-be tele vagyok tartalékkal...

Tudod mit jelent a muki? :D mert mindenkinek mást ;)

mert nekem spec. a 10 körös lopás nem ezt jelenti, ahogy olvastam pár hozzászólást a tiéd után, nem csak nekem. legközelebb fogalmazz érthetőbben ;)

mit tehetnek egy fél-elf ellen? gyakorlatilag bármit :D

Zsáni 01-25-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 154207)
Ez az én olvasatomban is azt jelenti, h 10 körröl lopni, de akkor mégse, sok félelf csinálja, h lényegesen fentebb lévő orikat lopkod, így annak esélye nincs a visszavágásra, csak ha szabizik és bevárja, de nem mindenki ér rá erre...
Zsáni ezt minősítette főleg sztem, nem a félelfeket, de a tolvajoktól meg mit várjunk, ha nem ezt....:D

én egyáltalán nem minősítem a fél-elfeket, mert rendszeresen azzal játszok ;)
de a 10 körös lopás az én értelmezésemben sem azt jelenti :)
és nem véletlenül, mivel nagyon sok fél-elf rendszeresen használja azt a praktikát, hogy 5-7 körről lopkod...

[HTPA]GeeForce 01-25-2008 16:28

Quote:

Originally Posted by Trade Master (Post 154204)
Tudod te, hogy mit jelent a 10 körös lopás? Úgy látom, hogy nem... Elmagyarázom: azt jelenti, hogy megnyitsz egy térkaput, és nem azonnal lopod ki az ellenfeledet, hanem csak 10 körrel később, pár perccel a térkapu bezáródása előtt. Szövetség esetén még könnyebb a dolog, mivel ott megteheted, hogy egy szövetségesén kersztül lopod ki az ellenfeledet, így aztán még kisebb a valószínűsége, hogy a hátralévő pár perc alatt megnézik, hogy ki lopta ki őket...
Az ilyen hozzáállásért útálják a fél-elfeket? Na és? Mit tehetnek ellene? Az a lényeg, hogy én meggazdagszom :D. 5/-en villámgyorsan végigrohanok, közben kilopok mindenkit akit érdemes, és mire feljutok 4-be tele vagyok tartalékkal...

Figyelmedbe ajánlom az 5/V, 5/U, 5/T csoportokat, ahol mindenki olyan csóró, hogy nemámhogy vagyonokat lopsz össze pillanatok alatt, de örülsz, ha nem hal éhen a tolvajod. Akinek meg van valamije, az olyan messze van tőled, hogy esélytelen vagy. Vagy megvédi azt, amije van. :D Sok sikert. :D

KandÚr 01-25-2008 16:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154245)
Figyelmedbe ajánlom az 5/V, 5/U, 5/T csoportokat, ahol mindenki olyan csóró, hogy nemámhogy vagyonokat lopsz össze pillanatok alatt, de örülsz, ha nem hal éhen a tolvajod. Akinek meg van valamije, az olyan messze van tőled, hogy esélytelen vagy. Vagy megvédi azt, amije van. :D Sok sikert. :D

Azért V-be nem mindenki csóró:p
Gyakran látni friss sorszámos orikat milliárdokkal rohangálni.

[HTPA]GeeForce 01-25-2008 16:54

Khm... :D
Igen, de arról nem szólt a fáma, hogy honnan is vannak milliárdjaik egy kegyetlen csóró körzetben, pár hetes orival...
A lényeg, hogy mint írtam is, akinek sok van, az durván védi, a csoport 95%-a meg totál üres, és ha valakinek van is valamije, a piacon semmit nem ér, fillérekbe kerül a nyers is meg a teki is, a rúna meg a drágakő ára meg nem ritkán 1 jegyű szám, de max 2 jegyű.
Hát így nehéz vagyonokat lopni. :D
Én erre akartam most kitérni. :)

KandÚr 01-25-2008 17:13

Najó najó meggyőztél Gee:)
Leszámítva a táposokat tényleg csóró a V:D

Ati 01-25-2008 17:18

Quote:

Originally Posted by KandÚr (Post 154254)
Najó najó meggyőztél Gee:)
Leszámítva a táposokat tényleg csóró a V:D

5. szintű freemail csoportok közül a V-ben van a legkevesebb országonkénti átlagpénz. És a legkevesebb összpénz is.

Zsáni 01-25-2008 17:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 154256)
5. szintű freemail csoportok közül a V-ben van a legkevesebb országonkénti átlagpénz. És a legkevesebb összpénz is.

X-ben viszont jó kis pénz van :)

KandÚr 01-25-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 154256)

No ezt nem tudhattam. Ati ezt rajtad kívűl még hányan láthatják?;)
Sikerült a legcsórobb csopiba kerülnöm:D

Ati 01-25-2008 18:02

Quote:

Originally Posted by KandÚr (Post 154260)
No ezt nem tudhattam. Ati ezt rajtad kívűl még hányan láthatják?;)
Sikerült a legcsórobb csopiba kerülnöm:D

Ez nem is olyan infó, ami alapján csoportot kellene választani. :) Én személy szerint például sokkal jobban szeretem a kislétszámú, nem freemailes csoportokat.

All times are GMT +1. The time now is 11:02.