![]() |
Quote:
|
Quote:
Csatlakozom. Laziga, neked elég érdekes a hozzáállásod a dolgokhoz... |
Már megint láttam egy mázlista orit. hogy lehet olyan szerencséje valakinek hogy pont akkor tudja küldeni a seregeit, amikor egy csont üres ország 1körre belép szabiról??? jah és 2-3napon belül 3x???:D:D:D
|
Quote:
Én X-ben teljes szövivel is nem egyszer láttam ilyet... Egyik ismim jelentett is egy ilyen 14 ütéses sorozatot, de semmi nem történt. |
Quote:
Most szerintem ez felesleges szájtépés mindenki tudja hogy mit és hogyan kell csinálni nem kell megbeszélni semmit igy nem is lehet jksz. Ha elhiszitek hanem nem beszéltem meg soha senkivel hogy jöjjön üssön azt sem hogy bontson vagy ne és mégis müködik mert mint ahogy tudjátok ti is hogy mit hogyan úgy mások is. Akkor mitől jksz? Milyen játékon kivüli szövetség az ahol az emberek nem beszélik meg ki mit miért igaz néha van olyan is aki nem tudja na az hamar megy a sülyesztőbe. Ennyi továbbra se látom hogy amit tettem az jksz lenne. Nagyon sok munkám van benne hogy ide feltornászatam magam és ha nektek nem teszik hogy ez 5-7k kör még feljutsz az a ti bajotok de ezért nem kell át iratni a játékot. Az hogy a félre értések elkerülödjenek jogos ezért a 3pontra is szivesen szavaztam annak ellenére hogy más csopiba is szándékozom az első 3 hely valamelyikére feljutni (lehetőleg az elsőre). De ha a 3pont bekerül akkor is felfogok tudni jutni viszont az olyanok megszünnek hogy valaki 3hét allat ott van nekem ez több hónapba került de megcsináltam és másut is szándékozom. (annak ellenére hogy a felfedezés módosítás nekem igen keresztbe tett) De ha most itt a ti kedvetekért át irjuk a játékot akkor rengeteg időm munkám vipem megy pocsékba és ez nyilván nem tetszik. Ha leakartok valakit szedni akkor dolgozzatok meg érte ne a játékot irjátok át ráadásul nem látom hogy abból hogy ott fent vagyok nektek mi hátrányotok van? Nehezebb utalgatni ? nehezebb szét szedni a piacot? Vagy a sok multis aki lent termelget 20-30 orival azok szemét szúrom? 8évig nem volt baj most hogy nem a régiek ülnek fent minden csopiba már baj? |
Quote:
|
Quote:
javasolom |
Quote:
Rájöttem :) Biztos azért hagytak ott, mert amit írtál, azt addig kódfejtegették, míg fel nem léptek :) De ha érvelnél is... :) |
"Régi 2007-01-09, 05:40
laziga laziga be van lépve Member Belépés dátuma: 2006-02-07 Üzenet: 271 laziga Alapértelmezett megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét? hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész. Üzenet módosítása/törlése Válasz idézettel Multi-Quote This Message Gyors válasz az üzenere" ekkor már azon küzdöttem hogy én is feljussak végig lehet olvasni azt a témát mert lényegébe ez fölös téma hisz már az is azért indult hogy a top ne legyen olyan sok munkába. Jé hogy azóta kicserélődött a top? Hétvégén ha lesz időm elő keresem de itt is külső fórumon valaki leírta hogy hogy is lehet oda felmenni és mikre kell figyelni és ha ezzel tisztába vannak a topra indulok akkor nem kell hozzá jksz se. És lassan 2 hónapja topposnak becézhetem magam :D Melessleg ezt anarchba is beszeretnétek vezetni? Mert ugye itt se kell hozzá jksz tehát itt is fölös , de ott? Bár hangsúlyozom azzal egyet értek hogy olyan ne legyen hogy valaki ismik hátán föld leadásokkal jusson fel 2 hét alatt. Munkával igen, persze nem tilos. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:35. |