Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Iris 11-03-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 133390)
picit alacsonabb hekin vagyunk, mi meg magasabban Sanyival, jelen esetben 5200 hekin lévő orinak így menne a topja :cool: mi meg Arwylal akkor voltunk 5200 hekin mikro annó kiugrottunk a klánból, de nem írok pontos hekit így elárulom hogy 5000-5200 heki közötti orinak menne a topja

Nem is rossz.....napi 14 heki fedezesevel 6 honap alatt fel is ernek.....aztan ahogy elkezdenenek ketyegni a top-os koreim szepen levernetek rollam...es ha azt is szeretnem hogy fullos legyen az orim akkor kellene meg 3 havi kepzes ....mert ugyebak ha a katonakat elfedezem akkor nincs penz....ha termelni probalok akkor nem eleg a sereg.....es levernek....ha tanyakat tartok akkor megjobban levernek....de ha nincs penzem kajara...akkor honnan lessz kaja...es igy tovabb.....jo ez igy ahogy van....A-ban pihennek az orik....mi meg szorakozunk odalent...:)

Peti 11-03-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 133392)
Nem is rossz.....napi 14 heki fedezesevel 6 honap alatt fel is ernek.....aztan ahogy elkezdenenek ketyegni a top-os koreim szepen levernetek rollam...es ha azt is szeretnem hogy fullos legyen az orim akkor kellene meg 3 havi kepzes ....mert ugyebak ha a katonakat elfedezem akkor nincs penz....ha termelni probalok akkor nem eleg a sereg.....es levernek....ha tanyakat tartok akkor megjobban levernek....de ha nincs penzem kajara...akkor honnan lessz kaja...es igy tovabb.....jo ez igy ahogy van....A-ban pihennek az orik....mi meg szorakozunk odalent...:)

igen és erre jönne rá Arwyl ötlete, hogy 2948 heki után heki/10 kati kelljen egy hekihez így pl 4600 hekinél egy fullos fedezéshez 460 kati kéne 1 hekihez

Arwyl szelleme 11-03-2007 16:44

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 133393)
igen és erre jönne rá Arwyl ötlete, hogy 2948 heki után heki/10 kati kelljen egy hekihez így pl 4600 hekinél egy fullos fedezéshez 460 kati kéne 1 hekihez

nem fullos fedezéshez is 460 kati kéne 1 hekihez :) ;)

Arwyl szelleme 11-03-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 133393)

és nem 2948 hekitől hanem 2250-től hisz annak a 10%-a a 225 :p

Robin 11-03-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 133396)
és nem 2948 hekitől hanem 2250-től hisz annak a 10%-a a 225 :p

akkor Peti mindent szépen megjegyzett :rolleyes:

Arwyl szelleme 11-03-2007 17:00

Iris: bármikor visszajössz román A-ba a helyzet ugyanez lesz, sőt minél később annál több cuccunk lesz a piacon. A megoldás nem az hogy SZK-n várjuk a szebb jövőt, hanem játszani kell, és minden pofonból levonni a tanulságot, és legközelebb máshogy csinálni!

Sajnos, ha nincs akitől tanulj, akkor a saját károdon kell megtanulni az 1/A-t. Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy (szerintem) a legjobb hódosok mellett illetve ellenük(!) voltam! Minden cselekedetüket figyeltem, mit-mikor-hogyan-mennyit...

És visszakanyaronék az elejére: minél tovább vártok annál nagyobb lehetőséget adtok arra, hogy olyan orikat tudjon a klán fent tartani, ami ellen szinte már esélytelen lesz felvenni a harcot.

Bogár 11-03-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 133398)
Iris: bármikor visszajössz román A-ba a helyzet ugyanez lesz, sőt minél később annál több cuccunk lesz a piacon. A megoldás nem az hogy SZK-n várjuk a szebb jövőt, hanem játszani kell, és minden pofonból levonni a tanulságot, és legközelebb máshogy csinálni!

én ezt másképp látom. ha játékban vannak, akkor max csak segíteni tudnak nektek, hogy minél nagyobb tartalékaitok legyenek.
önellátó, egyszemélyes klánban levő, deffelős elfen kivül nem nagyon látom értelmét más játékstílusnak a román A-ban. nemhogy románban, de még magyarban is dögunalom nagyon sokak számára ez. :)

Robin 11-03-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 133399)
önellátó, egyszemélyes klánban levő, deffelős elfen kivül nem nagyon látom értelmét más játékstílusnak a román A-ban. nemhogy románban, de még magyarban is dögunalom nagyon sokak számára ez. :)

Ezt te tényleg komolyan gondolod???

-Fegya- 11-03-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 133395)
nem fullos fedezéshez is 460 kati kéne 1 hekihez :) ;)

Csak tudnám, hogy hol kéne erről beszélgetni! :)

Cyby_ 11-03-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 133403)
Csak tudnám, hogy hol kéne erről beszélgetni! :)

viccet félre téve,én nem találtma ezzel kapcsolatos témát!Szal aki felveti hajrá!

All times are GMT +1. The time now is 12:47.