![]() |
Quote:
Nem is rossz.....napi 14 heki fedezesevel 6 honap alatt fel is ernek.....aztan ahogy elkezdenenek ketyegni a top-os koreim szepen levernetek rollam...es ha azt is szeretnem hogy fullos legyen az orim akkor kellene meg 3 havi kepzes ....mert ugyebak ha a katonakat elfedezem akkor nincs penz....ha termelni probalok akkor nem eleg a sereg.....es levernek....ha tanyakat tartok akkor megjobban levernek....de ha nincs penzem kajara...akkor honnan lessz kaja...es igy tovabb.....jo ez igy ahogy van....A-ban pihennek az orik....mi meg szorakozunk odalent...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iris: bármikor visszajössz román A-ba a helyzet ugyanez lesz, sőt minél később annál több cuccunk lesz a piacon. A megoldás nem az hogy SZK-n várjuk a szebb jövőt, hanem játszani kell, és minden pofonból levonni a tanulságot, és legközelebb máshogy csinálni!
Sajnos, ha nincs akitől tanulj, akkor a saját károdon kell megtanulni az 1/A-t. Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy (szerintem) a legjobb hódosok mellett illetve ellenük(!) voltam! Minden cselekedetüket figyeltem, mit-mikor-hogyan-mennyit... És visszakanyaronék az elejére: minél tovább vártok annál nagyobb lehetőséget adtok arra, hogy olyan orikat tudjon a klán fent tartani, ami ellen szinte már esélytelen lesz felvenni a harcot. |
Quote:
önellátó, egyszemélyes klánban levő, deffelős elfen kivül nem nagyon látom értelmét más játékstílusnak a román A-ban. nemhogy románban, de még magyarban is dögunalom nagyon sokak számára ez. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:47. |