![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Módosítok, mert közben még beírtál:): Én ezt sehol nem láttam, hogy a kicsit bántjuk jobban verziót már próbáltátok, akkor persze már más a helyzet is meg a véleményem is. Na még egy nekifutás: Már látom, csak nem az első hsz.-ban volt, valahogy kimaradt nekem, bocs. |
Quote:
A haszonszerzés az egy dolog, az eszetlen és mértéktelen bosszú meg egy másik. :o |
Quote:
|
Quote:
amugy komolyra véve a szót, elég baj az ha valakit lehuznak 1 mrd arannyal, az tényleg magára vessen... na de h utánna le is verném rajta az 100, csak annyit kapjon amennyit az adott csoportban az 1 mrd ér... mondjuk ez is gázos,mivel egy 200 hekis ori messze nem ér 1mrd aranyat... szal akkor lehet 0ra rombolni:confused: :confused: :confused: |
Ti tenyleg csak abbol ertetek ha esemenylistat mutatok? Az 1yard pelda volt, nem valos dolog. Irtam mi tortent, csak olvasni kell. Aki nem kepes atlatni a helyzetet szabalyokat nem serto infok nelkul, az inkabb ne velemenyezze a dolgot.
Nah ezen nincs mit fenyezni tovabb. Ha a donteshozo szervek kozul valaki tud informaciot adni az alappelda alapjan, megkoszonnem. Ha + nem, hat nem. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Aktuális dilemmámmal fordulok a nagyközönség elé:)
1 honapja lehuztunk szövivel vkit 500.000.000-val kb. Morogtak, de nem lett háború (megtárgyaltuk /alattuk voltunk kedvező pozicióban). kb rá egy hétre a tolis elkezdett szórakozni... megtárgyaltuk(aszonták jó nem lesz háború mert nem áll érdekükben, mi se akartunk akciózni...minek a felesleges veszteség...) felmásztunk szövivel 6-7 körrel a problémás alanyok fölé. Azóta 2-3 naponta rengetés. nem sok csak pár. (elmegy, biztos nem ők voltak ...:confused: De! Említett toli bebukott nálam, + kaptam pár tűzgolyót tegnap, meg kis rengést is. Erre lenyomtam a varijukról kb 6-800 varit tolikkal. (ez ma éjfél és reggel történt). azóta állandóan rengetnek. Mi a teendőm szerintetek? (4-es szinten folynak az események...) Nme vagyok a jelentgetés hive..., de ez kicsit bosszantó a szitu. Egy gnom hadis keveset tehet asszem a 6 körröl való rengetések ellen...max annyi tudok tenni hogy feljebbmászok... Persze ez benne van a játékban. Csak ez a fajta hozzállás az ellentől. hm... nem igazán tetszik. Én vagyok túlzottan kényes?:confused: (amugy az okozott károk helyreállítása nem okoz gondot...még sokáig elleszek így ha kell...de kíváncsi vagyon a véleményetekre. |
All times are GMT +1. The time now is 17:36. |