Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

opel 03-22-2007 21:29

Quote:

Mészárlás
FONTOS! Élőhalott támadásakor normál esetben ugyan nincs vesztesége az élőhalottnak, mészárlás esetén azonban harcosaid sokkal felkészültebbek, és ilyenkor az élőhalott országokban is képesek kárt tenni! Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait.
ha élőhalottat sikeresen mészárolnak, akkor milyen veszteségei vannak az élőhalottnak?

dreaman68 03-22-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by opel (Post 81932)
ha élőhalottat sikeresen mészárolnak, akkor milyen veszteségei vannak az élőhalottnak?

mint a többi fajnak
amit tartasz abból hullik

Eke 03-22-2007 22:38

de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett

Andrew 03-22-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 81933)
mint a többi fajnak
amit tartasz abból hullik

nem teljesen
míg a többi fajnál hullik egy bizonyos mennyiség a csatában és emellett hullák még a(z elméletileg) 7% addig a hullának a sima csatabeli vesztesége nem adódik hozzá, tehát ha nincs semmi módosító, akkor kerek 7% hullik mindenből (alulról támadás esetén)

casper 03-23-2007 07:04

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 81958)
de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett

ezzel én is igy vagyok nekem is teteszett de van egy magasságami után már sajna használhatatlan no meg egy olyan szövi ellen:p
de jol szorakoztunk:)

obyy 04-29-2007 11:26

ötlet

Ha én hullát csinálnék, akkor túlélő személyiséget nyomnék... talán mégse lopnák le ugy meg a tűzgömbök is kevesebbet érnének vmivel. Bankok helyett meg időnkét eladok néhány katonát és jó is. Hát biztos szenvedős így is, de legalább kihívás :) ja és íj+elit ennek. Kiváncsian várom mennyire rosz szerintetek az elképzelés. Nem vagyok nagy pró ezért érdekel.

Valezius 04-29-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91342)
Ha én hullát csinálnék, akkor túlélő személyiséget nyomnék... talán mégse lopnák le ugy meg a tűzgömbök is kevesebbet érnének vmivel. Bankok helyett meg időnkét eladok néhány katonát és jó is. Hát biztos szenvedős így is, de legalább kihívás :) ja és íj+elit ennek. Kiváncsian várom mennyire rosz szerintetek az elképzelés. Nem vagyok nagy pró ezért érdekel.

Szerintem a hullának mindegy :D
De ilyen alacsony ütőerőnél íj+elitet én nem játszanék, vagy íj+ló vagy full elit.

Xeper 04-29-2007 21:23

Hullánál védelemre játszani nem a legjobb ötlet -->íj+ló, vagy full elit, ahogy Valezius írta :)
Valamint a túlélő személyiség nem ment meg a lopásoktól...

Fransisco 04-29-2007 22:17

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91342)

A túlélő a lopásnál nem jelent előnyt, csak a tolis-varis ártóknál.

Súgó:
"A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó."

És hulla ellen nem tűzgolyóval lehet a leghatékonyabban harcolni, pláne nem egy 25% ház, 70% barakk, 5% bank fullelites hullával szemben. :D

Fransisco 04-29-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 91475)
Hullánál védelemre játszani nem a legjobb ötlet -->íj+ló, vagy full elit, ahogy Valezius írta :)
Valamint a túlélő személyiség nem ment meg a lopásoktól...

Pardon, látom lemaradtam. :)
El kéne olvasnom a válaszokat is, nem csak a felvetéseket :D

All times are GMT +1. The time now is 18:41.