![]() |
Quote:
|
Quote:
amit tartasz abból hullik |
de jol el lehet bulizni egy hullával,csak nem kell szivedre venni miután visszakapod az áldást.nekem tetszett
|
Quote:
míg a többi fajnál hullik egy bizonyos mennyiség a csatában és emellett hullák még a(z elméletileg) 7% addig a hullának a sima csatabeli vesztesége nem adódik hozzá, tehát ha nincs semmi módosító, akkor kerek 7% hullik mindenből (alulról támadás esetén) |
Quote:
de jol szorakoztunk:) |
ötlet
Ha én hullát csinálnék, akkor túlélő személyiséget nyomnék... talán mégse lopnák le ugy meg a tűzgömbök is kevesebbet érnének vmivel. Bankok helyett meg időnkét eladok néhány katonát és jó is. Hát biztos szenvedős így is, de legalább kihívás :) ja és íj+elit ennek. Kiváncsian várom mennyire rosz szerintetek az elképzelés. Nem vagyok nagy pró ezért érdekel.
|
Quote:
De ilyen alacsony ütőerőnél íj+elitet én nem játszanék, vagy íj+ló vagy full elit. |
Hullánál védelemre játszani nem a legjobb ötlet -->íj+ló, vagy full elit, ahogy Valezius írta :)
Valamint a túlélő személyiség nem ment meg a lopásoktól... |
Quote:
Súgó: "A túlélő az, amire a név utal: túlélő. Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó." És hulla ellen nem tűzgolyóval lehet a leghatékonyabban harcolni, pláne nem egy 25% ház, 70% barakk, 5% bank fullelites hullával szemben. :D |
Quote:
El kéne olvasnom a válaszokat is, nem csak a felvetéseket :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:41. |