Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Kisbér 12-01-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48773)
nem 4 év alatt hanem
Soha

Goldy, van olyan játék, amiben semmi hozzáállással máshol első tudsz lenni?!

Szerintem nincs...

Úgyhogy ezen nincs is min beszélgetni...
Itt sem kaphatsz (10)-es személyiséget napi 1-2 belépéssel...
Ennyi!

Remedy 12-01-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48773)
nem 4 év alatt hanem
Soha

Nezd, nem lehet mindenki forma1-es vilagbajnok. Mind1, hogy ideje nincs ra, vagy tehetsege. Nem lehet. Erted?

Vagy akar darts vilagbajnok, hogy jatek-peldat emlitsek....

En se szeretnem ha mindenki kek hatossal szaladgalna... tegyek csak ezt a legjobbak....

Alba 12-01-2006 11:29

pl én?:))))

lacqa 12-01-2006 11:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48726)
Originally Posted by bitboss
5 - A-ban a B-s országénál 1-el kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen
Ennek mi az értelme? Azon túl, hogy 1 fordulásnyi időt kapsz pluszban az A-ban, de amúgy teljesen ugyanaz, mint most, csak bonyolultabb... :)

ha a B-ben (6)-tal rendelkező ori van, akkor az A-ban az (5)-nek megfelelő szintet kell nyomni. ez miért is ugyanaz?

NorB 12-01-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48779)
Goldy, van olyan játék, amiben semmi hozzáállással máshol első tudsz lenni?!

Szerintem nincs...

Úgyhogy ezen nincs is min beszélgetni...
Itt sem kaphatsz (10)-es személyiséget napi 1-2 belépéssel...
Ennyi!

itt most mi a téma?
mert a kis kék 6-8-as szövimmel gondolod, hogy a jövőben napi 1-2 belépéssel fordulni fogok minden csopiból?
ez nem téma, nyilvánvalóan a kék számok növekedése a mostanihoz képest óriási terhelést jelent majd annak, aki ezeket a számokat növelni akarja

Synkel 12-01-2006 11:35

Én továbbra is azt mondom, hogy jelentős "kárt" ez a változás azoknak okoz akik most kis 5-6-al szaladgálnak. Egyszerűen azért, mert a többinek még temérdek ideje van felkészülni a nehezített fellépésre, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy lentebbi csoportokban is megszűnik az 1000 körös szintlépés.
És most a kis 6-osok szemében baromira népszerűtlen leszek, de aki érdemes a kis 6-ra az teljesíteni tudja ennek a feltételeit még A-ban is. Igaz, valszeg nem rohan végig a csopin...

És hozzá kell tennem: Annak idején mikor ezta témát megvitattuk, szóba került, hogy egyesek, akik a pörgős játékot szeretik, hátrányba kerülhetnek emiatt. Nekik van kitalálva, hogy le lehet mondani személyiségről. Ha tényleg "csak" játszani akar, azt lehet 4-essel is...

Arrakis 12-01-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 48732)
Félév?Arra most viccelődik :)

Lótúró se lesz neked fél év alatt amibol az A ban vigan megelsz :)

Nem viccelődöm, de minden részletre kitérni azért nem fogok én sem ezzel kapcsolatban.
Írtam egy vázlatot, többet nem teszek.
Ezt is csak az érdekesség kedvéért, hogy akinek a csalás az első szó, ami a nyelvére jön, az kicsit gondolkozzon.
Amúgy aki ott van, vagy volt ott, az úgyis tudja, a többiek meg a megvalósítás módjával nincsenek továbbra sem tisztában, de ebben nem is én fogom felnyitni a szemüket.

bitboss 12-01-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48787)
Én továbbra is azt mondom, hogy jelentős "kárt" ez a változás azoknak okoz akik most kis 5-6-al szaladgálnak. Egyszerűen azért, mert a többinek még temérdek ideje van felkészülni a nehezített fellépésre, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy lentebbi csoportokban is megszűnik az 1000 körös szintlépés.
És most a kis 6-osok szemében baromira népszerűtlen leszek, de aki érdemes a kis 6-ra az teljesíteni tudja ennek a feltételeit még A-ban is. Igaz, valszeg nem rohan végig a csopin...

én meg azt gondolom, hogy akinek (2)-ese van, de egy országgal játszik, és A-bol fordul, annak már MOST, JÓVAL nehezebb.

NorB 12-01-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48787)

És hozzá kell tennem: Annak idején mikor ezta témát megvitattuk, szóba került, hogy egyesek, akik a pörgős játékot szeretik, hátrányba kerülhetnek emiatt. Nekik van kitalálva, hogy le lehet mondani személyiségről. Ha tényleg "csak" játszani akar, azt lehet 4-essel is...

ebben igazad van Synk, bár ha pusztán az A-t nézzük, akkor már egy kék kettes is csúnyán rontja annak a játékát, aki csak felfedezgetni ment oda pár milával

és elvi kérdésről van szó, feltétlenül kelljen az A, vagy sem? :)

Synkel 12-01-2006 11:43

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48792)
ebben igazad van Synk, bár ha pusztán az A-t nézzük, akkor már egy kék kettes is csúnyán rontja annak a játékát, aki csak felfedezgetni ment oda pár milával

és elvi kérdésről van szó, feltétlenül kelljen az A, vagy sem? :)

Kelljen.
Ez elméletileg egy stratégiai játék. Most van 4 szintünk ahol taktikai játék folyik, és 1 ahol stratégiai. Miért épp a stratégiait kellene kihagyni belőle?

All times are GMT +1. The time now is 02:07.