![]() |
Sziasztok. Tapasztalatbol mondhatom, tényleg nem lenne rossz ötlet egy ilyen beállítási lehetőség. Én is jártam már ugy, hogy minek a korház, hisz most éppen nem akarok hullá-t verni, és reggel meló előtt ki is ment a sereg.. Oszt mire hazajöttem, igencsak nem volt ember az oriban. Szal támogatom Laziga ötletét :):):)
|
Quote:
De én egyébként támogatom a dolgot, egyetlen hátrányát abban látom, hogy ez megint csak a hullát gyengítené, és arra igazán nincs szükség. Szóval a hulla erősítését is beletenném ami még egy elég kiforratlan topic! |
Viz nem olvastad végig a topicot MIlioszór lelett ítva hogy ha hullát ütök akkor én se vgyaok láma lekapcsolom a képzést itt a rejtett betegségről van szó. Ha nem hullától kapok betegséget. Azért tartom ezt fontosnak mert ez csak aki fizet érte azt érinti mert a nem vipp eleve nem kerülhet ilyen hátrányos helyzettbe.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez is a betegséget gyengítené gyakorlatilag. De egyébként én nem vagyok ellene, de ajánlom hogy a hulla erősítse topicban is jelenjetek meg:D |
ellenzem én, mert tényleg nem kell ilyen funkcio a helytartoba
meg azért a megtámadott országnak egy kis plusz :) hányszor alkalmaztam már, hogy az ellen leálljon. amugy könnyen kiszürhető ha valaki beteg:)) amugy meg ha valaki ennyire párázik akkor kapcsolja ki azt a képzőfunkciot mig haza nem jön a sereg és el nem telik 1 kör:)) egyszerrü |
Jézus, ez a topik még mindig vegetál itt?! :D
A sok tamagocsizó minden nap beír ide valamit a tevéje etetése után mi? :D (bocs, nem hagyhattam ki :) |
Quote:
|
Ati, szerintem ezt 10 beírás után eldönthetted volna.
Nem oszt nem szoroz, hogy bekerül-e vagy sem... Te is tudod (legalábbis szerintem érzed) hogy itt elsősorban nem arról van szó, hogy legyen-e olyan gomb vagy sem, leállítsa-e a helytartó a képzést vagy sem... És továbbra sem értem, hogy miért kell 400 beírás hozzá, hogy eldöntsd, hogy A, vagy B :D |
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |