![]() |
Quote:
Miért olyan nehéz ezt megérteni? :-/ |
Quote:
Csak mert így nem off teljesen : -Mit csinál az asztronauta ha szomjas? -Űrkutatás :P |
Pistike korán ébred, és gyanús zajokat hall szülei hálószobája felől.
Felkel, óvatosan benyit a szobába, és látja, hogy az anyja és az apja éppen szeretkeznek. - Hát ti mit csináltok? - kérdezi meglepődve. - Tudod Pistike - mondja zavarában a papája -, holnap megyünk nyaralni a Balatonra, és mivel a mama nem tud úszni, felpumpálom, hogy ne süllyedjen el. A gyerek megértően bólint, és megjegyzi: - Azzal elkéstél papa. Tegnap a postás bácsi már felpumpálta, sőt a nyelvével még a szelepet is megnyálazta, hogy nem ereszt-e. |
Hatalmas földrengés rázta meg egész Mexikót.
Kétmillióan meghaltak, egymillió a sebesültek száma. Az ország romokban hever, a kormány azt sem tudja, kihez forduljon segítségért. Az egész világ döbbenten hallgatja a híreket. - Kanada mentőcsapatokat küld. - Szaúd-Arábia olajat küld. - A latin-amerikai országok mindenféle ellátmányt küldenek. - Az Európai Unió pénzt és élelmet küld. - Az USA pedig - nem akarván kimaradni a sorból - kétmillió mexikóit küld, hogy pótolja a veszteséget. |
Az asszonyka énekelve takarít, amikor a férj hirtelen mögé áll és a fülébe morogja:
- Mondhattad volna, hogy énekelsz! Már fél órája olajozom a kertkaput! |
Anyuka sétál az állatkertben a fiával.
Megállnak az elefánt ketrece előtt... - Anyu mi az ott? - Az ormánya, fiacskám... - Nem... Az ott! - A foga, fiacskám... - Neeem... Az ott a lába között! ... - Ja... az... khmm... Az Semmi, fiacskám... Következő alkalommal az apjával sétál a kisfiú az állatkertben. Amikor újra az elefánt elé kerülnek, a fiúcska elkezdi: - Apu, mi az ott? - Az ormánya, fiacskám... - Nem... Az ott! - A foga, fiacskám... - Neeem... Az ott a lába között! - Ja. Az az elefánt nemi szerve, fiacskám... - De hát anyu azt mondta hogy az semmi... - Jahhh... - mosolyog az apuka. - Anyuka el van kényeztetve. |
Pünkösdi királyság:
targoncavirágarcú (#364250) kitiltotta targoncavirágarcú (#364250) országát a fórumról 0 órára, a következő indokkal: Hatalommal való visszaélés És miután frissen kapott moderátori jogommal kitiltottam magam el is vették a címet. 2222. hsz |
Egy nem rossz poén Pepától? :eek::eek::eek:
|
Quote:
|
Egy srác meghal, és a pokolba kerül.
Nagyban szomorkodik, amikor megjelenik előtte egy ördög: - Hát te mér szomorkodsz? - Most legyek boldog, hogy a pokolban vagyok? - Figyelj! Szereted a piát? - Naná, alkoholista voltam. - Tessék! A hétfő a pianap, mindenféle piából választhatsz, és annyit iszol, amennyit akarsz, mert meghaltál, úgyhogy nem rúghatsz be! - Húúú! - Szereted a cigit? - Ja! - Na! Kedd az cigi nap! Annyit bagózhatsz, és olyan dohányárúval, amennyit csak tudsz, és az egészségednek nem árthat meg! - Nem rossz... - Szereted a kaját? - Aha! Csak nem kaja nap a Szerda? - Dehogynem! Annyit ehetsz, amennyi beléd fér! Szereted a drogot? - Viccelsz? Túladagolásban haltam meg! - Csütörtök a drog nap, minden van itt! LSD, spangli, minden! - Hát ez tök jó! Nem tudom mért mondják a pokolra, hogy szar hely! - Mondd, te homokos vagy? - Nem! - Akkor a pénteket utálni fogod ... |
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |