![]() |
Quote:
|
Quote:
|
2011-04-15 08:49:23
Helyezés: xxx Érték: xxx Üdv! Egy jóképű ork-ot keresünk 4. tagnak a szövetségünkbe. Lehetőleg lóháton érkezzen és íjászok kísérjék. Többit "ződben". Nekem ez is tetszik. |
Quote:
A torpe a penzeszsak altalaban.... :D |
Quote:
még az én zsoldos bandám is |
Álarcos Traktoros (#641581)
2011-04-18 10:42:25 Helyezés: 300 Érték: 9518 Ezúton értesítjük a T. érdeklődőket, hogy társaságunk felvételt hirdet egy azaz 1 fő teljesállású hadis, illetve esetleg (egyeztetés után) megosztott részállású hadi/toli számára. Mindenekelőtt tapasztalt munkatársak jelentkezését várjuk. Étkezési jegyet nem tudunk biztosítani, ellenben külföldi lovas túrákat szervezünk. Kelt mint fent, S.K. P. :) :) |
2011-04-18 19:33:43
Helyezés: 397 Érték: 9130 Sziasztok! négy szövetségest keressek nem lesznek 1 kicsit sokan?:D |
XXX (#YYY)
Üdv! A kv-t csak egy fekete színű frissítő italnak hiszed? A hazakísérésről egy romantikus film jelenet ugrik be? A yard szó hallatán pedig egy angolszász hosszmértékegység jut csak az eszedbe? Akkor itt a helyed! Mivel általában elhajtom a kezdőket, ezért most kifejezetten kezdők jelentkezését várom, akik tudásra szomjaznak, és szeretnék elsajátítani a játék fortélyait . Feltételek: - Akarj tanulni, és ne csak én akarjalak tanítani. - Legyen sok bányád (kivéve ha törp vagy), gabona termelésed +800 körül és részesítsd előnyben a védőket az íjászokkal szemben (Ez persze mind nem fog kelleni, csupán ezek egy kezdő legfőbb ismertető jegyei.) - Vip nem szükséges - Msn viszont kell, a gördülékeny kommunikáció érdekében - Nem lenne hátrány, ha még 200 hektáron lennél - Fiatal, csinos lányok, akik személyes okításban is részt vennének, előnyt élveznek! Andris Ui.: Most jöttem ki védelem alól azért nézek ki úgy, ahogy. Ettől függetlenül nem vagyok profi, de tőlük tanultam, és még tanulok is. A pechetek, hogy ők általában nem vállalnak teljesen kezdőket :) |
csóróság ellen
nem6meg (#000000)
2011-05-07 18:17:08 Helyezés: 132 Érték: 14522 sziasztok!!! olyan szövetséget keresek ahol hiányzik 1 tag. 3 hadi és egy vari országu szövetségbe szeretnék tartozni akinek az a célja hogy felmenjen amennyire csak lehet és pénzt termeljen nagyobb hektáron!!! Nagyon unom a csóróságot már!!!!!!! Hullák kíméljenek!!!! Hát, igen én sem szeretek csóró lenni.. :) :) |
Quote:
elhiszem neki, ezt belső fórumon is kifejtette :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:23. |