![]() |
Quote:
Dillinger escape plan - Like i love you (justin timbertó kóver) (az eszeveszett ritmikájú és hangzásvilág zenekart pár sztár birálta, hogy nem is tudnak játszani és csak összevissza kapnak a gitárba. Erre a visszaanyázás helyett kiadtak egy ep-t amin 1-1-ben lejátszák és kiéneklik a birálók 1-1 számát. azért mert nem tanult zeneiskolában és nem képes felismerni egy mondjuk 13/8-ados ütemet 5/8-ados betétekkel, még nem kell fitoktatni is ezt:D ) |
|
Én mire elmennék flogging mollyra, simán benne lenne 10ben, és akkor még nem ittam semmit, pedig az sem utolsó dolog. Szerintem kihagyom. :(
Amorphis - Rusty moon |
Quote:
És most őket hallgatom:D |
Mate Peter - Egy darabot a szívemből
"Mikor hozzád indulok mindig izgatott vagyok, Mindig valamit viszek, mindig valamit hiszek, És mindig ott hagyok egy darabot a szívemből. Mikor nálad ott vagyok, mindig boldogabb vagyok, Mindig téged akarlak, mindig téged vigyázlak, És mindig ott hagyok egy darabot a szívemből." Edda-Piramis - Ha volna két életem Melletted minden reggel Vidáman ébredek fel, S könnyűnek érzem mindenem. De néha egy hang a szívemben Új útra szólít engem, Talán nem érted meg sohasem, hogy Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen. Miért is nem lehetek egyszerre két helyen, Óóó Istenem, miért nincs két életem? Mennyivel könyebb volna, Hogyha két életem volna. Egyet örökre odaadnék neked, A másik szabad lenne, Minden nap szárnyra kelne, S mindenkit szeretne, akit lehet. Ha volna két életem, tudnám, amit ma nem. Bár volna két életem, hinnék mindenkiben! Óóó Istenem, miért nincs két életem? Hogyha két életem volna, Az egyik gyengéd volna, Magadhoz láncolhatnád. De a másik örök volna, S ha a világ elpusztulna, Akkor is tovább lobogna. Ha volna két életem, nem fájna semmi sem. Bár volna két életem, nevetnék mindenen! Óóó Istenem, miért nincs két életem? Úgy fáj, hogy nincs két életem. |
na jó nem traktállak titeket több számmal :):)
|
Edda - Álmodtam egy világot
Időm kevés, mégis hajt valami tovább , Kormos városomban rám , nem várnak csodák Hajszolt kutyák futnak az út menti porban, Új filmeket adnak a régi mozikban. Fáztam eleget az utcák kövén, Falhoz dőlve rád vártam én. Hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább Időm kevés, mégis hajt valami hozzád. Titkaim nem őrzi senki meg De szívemben a dal megmarad nekem Újra átélem örök hangjait, Ha szól az ének, álmodom , a világot veled. Ref.: Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt. Fáztam eleget az utcák kövén, Falhoz dőlve rád vártam én. Hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább Időm kevés, mégis hajt valami hozzád. Ref.: Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt. |
Yves LArock - Rise up
|
Quote:
Quote:
Sepultura - War for territory |
Quote:
Delta - A sör, a bor, a pálinka |
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |