Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Remedy 09-10-2010 21:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 263417)
Van amiért megéri. A legnagyobb anarchos oriért lehet én is fizettem volna, ha lett volna rá pénzem :)

En nem. Kb. olyan erteke lenne szamomra, mintha egy olimpiai aranyeremert fizetnek penzt. Olimpiai aranyermes vagyok? Igen. Tettem erte vmit a zsebembe nyulason kivul? Nem. :)

Ati 09-10-2010 22:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263518)
Olimpiai aranyermes vagyok? Igen.

Wow, ezt nem is tudtam. És csak most mondod?! Milyen sportágban? :eek:

Tsobi 09-10-2010 22:04

Quote:

En nem. Kb. olyan erteke lenne szamomra, mintha egy olimpiai aranyeremert fizetnek penzt. Olimpiai aranyermes vagyok? Igen. Tettem erte vmit a zsebembe nyulason kivul? Nem. :)

Végülis.. mélyebbre nyúltál, mint bárki más. Ha olimpiai szám lesz, akkor eséllyel indulhatsz az aranyért. :p
Addig megelőlegezted :)

Pool 09-10-2010 22:04

Quote:

Neked van olimpiai aranyered???? :D

Remedy 09-10-2010 22:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263519)
Wow, ezt nem is tudtam. És csak most mondod?! Milyen sportágban? :eek:

Najo, igazabol csak VB. ezustermes vagyok. Megpedig a Budapesti Felnott Sakk Csapatbajnoksag VB.-n.

(Igaz, hogy az I/B, de igy az erem hatuljara nyomtatva tok jol VB-nek lehet olvasni :D)

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 22:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 263517)
Másolni felesleges. A kérdés az, hogy van-e közöttük olyan, ami minden részletre kiterjedően egyértelműen leírja a tranzakciót.

nincs... (vagyis fene tudja) igen sok pénzről van szó, mert sok országról beszéltünk. 4 nagyobb, és több kisebb országról. 120-150k Ft lett volna a vége, amit nem tudtam ebben a hónapban vállalni.
így több hónap alatt apránként került volna hozzám kb 6-8 ország. (mindjárt összeszámolom)

bankszámlaszámot, ilyesmit nem írtam le zöldben, mivel akkor ezt nem tartottam fontosnak - nyilván nem láthattam előre, mi fog történni később, így nem tudtam, hogy ilyenre szükségem lehet.

annyit írtam a törlés előtt nem sokkal, hogy még 90 ezer Ft-ot nem tudok előszedni ebben a hónapban, csak max 30-at.

ami egyébként azóta rendelkezésemre is áll, és a eredetileg megvenni tervezett roszágok közül a 4. országot ezzel a 30k Ft-tal meg is veszem, valószínűleg hétfőn fogom elutalni a pénzt.

Amennyiben az az üzenet valamit ér, akkor az megtekinthető.
Az az üzenet az addigi utalások után született, a válasz viszont már nem látszik (legalábbis nálam, mivel törölt országból kapott üzenetek nem maradnak meg)

Pool 09-10-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 263522)
Najo, igazabol csak VB. ezustermes vagyok. Megpedig a Budapesti Felnott Sakk Csapatbajnoksag VB.-n.

(Igaz, hogy az I/B, de igy az erem hatuljara nyomtatva tok jol VB-nek lehet olvasni :D)

mi az I/B?????????

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 22:15

Mondjuk az is sokat segített volna, ha a 21. században a bankok nem 24-48 óra alatt utalgatnának (ráadásul fiókon belül!!!!)...

Ugye én nem az OTP-nél vagyok, tehát nem átutaltam (spóroltam az átutalási költségen), hanem bementem egy OTP fiókba, és személyesen a pultnál készpénzben fizettem ki az összegeket.

Mivel a 8-ai befizetés sajnos csak 9-én jelenik meg a számlán, ezért nem indítottuk el a belső átírós bigyót, mert nyivlán Daimon meg akarta várni, hogy odaér -e a pénz. Ha azonnal megjelenne, már a törlés előtt az enyémek lettek volna az országok, így maga a törlés sem következett volna be. :(:(

Remedy 09-10-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263524)
mi az I/B?????????

Van Bp I. osztaly, Bp I/B osztaly es Bp II osztaly.

(Na meg persze Ifi es Amator is)

Bovebb infok: http://bssz.hu/

[HTPA]GeeForce 09-10-2010 22:19

legrosszabb esetben azt is vállalom, hogy felmegyek pestre, és a saját telefonköltségemen felhívjuk Daimont Angliában, és leegyeztetjük az összes olyan adatot, amit csak ő tudhat... mittudomén.. külső fórumos belép kódok, vagy akármi.
én ezt is bevállalom. utazási költséggel, mindennel együtt.

All times are GMT +1. The time now is 19:29.